מידע שימושי האם אתר פרוג סייע לך אי פעם?

מצב
הנושא נעול.

צ פומרנץ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרוג הוא כמו עזרה ראשונה - נתקעת? זקוק דחוף לסיוע -101 שלך - פרוג!
פרוג - הוא כמו אי באוקינוס סוער - רוצה קידום מקצועי בלי לראות בשדות זרים - פנה לפרוג!
פרוג - הוא כמו מכונית מרוץ - מחפש תנופה מקצועית קדימה - סע לפרוג!
פרוג - הוא כמו שיחת ועידה משוכללת - עובד כעצמאי לבד מול מחשב מרובע - התקשר לפרוג - שם בטוח לא תהיה לבד!
פרוג - הוא כמו פאזל - מחפש להתחבר לשותף? /לקוח? /בעל עסק? - בפרוג כבר תמצא את החלק המתאים לפאזל שלך!

ופרוג הוא כמו... האופק - אשר אין לו סוף, אז תמשיכו בדמיונכם את המשך האין סוף שפרוג דומה לו...;)

מה שבטוח שלעזרה ראשונה וגם לאוקיינוס וגם למכונית מירוץ וגם לשיחת ועידה וגם לפאזל - מגיע תודה.
תודה לפרוג שמכיל ומחולל,עוזר ועוזר להעזר, נותן ונותן לתת.:)

חדוה

משתמש מקצוען
נעזרתי זו מילה קטנה
היום ההתייעצות בפרוג קודמת אפילו להתייעצות עם השוויגער וכל המשפוחה...
מהצד המקצועי רכשתי ידע הרוב מעבודות של אחרים והתגובות עליהם
קיבלתי עובדות ועבודות מפרוג
האוכל בבית עלה רמה...
רופאים ואנשי מקצוע שונים בחרתי דרך המלצות האתר
תודה רבה זו מילה עדינה המשיכו לעשות חיל

אסתי3311

משתמש סופר מקצוען
אני לא הרבה זמן בפרוג ולמרות זאת כבר הסתפקתי להנות.
הן לגבי הצעות עבודה.
הן בעצות וידע יומיומי.
והן בתיווך יד שניה ומוצרים.
וכמובן בהחכמה ברמה האישית בהתנצחויות הבלתי נגמרות שקימות רק בפרוג.
תודה רבה

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
מה השגתי בעקבות חברותי באתר?

יצרתי קשרים עם קולגות.

יזמתי פרויקטים שנעשו בשת"פ עם חברות שהכרתי בפרוג, ולעתים גם שותפתי בפרויקטים משלהן.

בהמלצת חברות הפורום הגעתי למרואיינים מעניינים לכתבותיי.

השבחתי תוצרים בזכות מתן חוות דעת מנשות מקצוע מקבילות ונהניתי משיתוף והפריה הדדית.

החכמתי בדיונים מעשירים, הרחבתי אופק והכרתי סגנונות אישיות וקווי מחשבה מפתיעים.

הגעתי לאנשי מקצוע מצוינים בזכות המלצותיהם של חברי הפורום. גם אנשי המקצוע יצאו נשכרים בזכות פרוג: מתקין המזגנים בביתי, למשל, אליו הגעתי בהמלצת אחד הניקים, הפך למתקין המזגנים בקרב כל בני משפחתי.

ביתנו התאבזר בספת עור חמודה בזכות ניקית שפרסמה על אודותיה בפרוג.

זכיתי להכיר דרך פרוג שותפים רבים ונאמנים שהתגייסו בהתלהבות לסייע במצוות הכנסת כלה. יש לי יותר מתחושה שהקב"ה גמל לי על כך בהולדת בתי שתחי', אחר שנות המתנה רבות.

כללו של דבר, פרוג היה שליח להרבה דברים טובים בחיי.

השקעה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני אישית לומדת הרבה מאשכולות מקצועיים כאן וגם משתדלת לייעץ לפעמים, יש כאן המון מידע ומשתפים פה לפעמים דברים מצויינים עם הרבה ערך כמו מדריכים והסברים שונים. נחשפים להרבה דעות של אנשי מקצוע שונים וזה תורם הרבה.
מבחינת עבודות אני מציעה את עצמי לפעמים כשנפתח אשכול שדורשים צלמת והמיקום והזמן מתאים לי וסגרתי הרבה עבודות ככה, כמוכן אנשים מהצפון פנו אלי לעבודות בטלפון שעל הלוגו שלי. כל הלקוחות שהגיעו דרך כאן בד"כ מתאפיינים בזה שהם יודעים להעריך עבודה אפילו מבחינה מקצועית והתגלו כאנשים מפרגנים שנחמד לעבוד איתם.
אני מקווה שיהיה לאתר יותר תפוצה גם איפה שאני גרה, כי כאמור לקוחות שמגיעים דרך כאן נחשפים לעבודה מקצועית כל הזמן וזה בעיני דבר חשוב שמעלה את הערך של כל המקצועות שנחשפים אליהם בפורומים פה.

עובד אלוקים

משתמש צעיר
גם אני כמו כולם נעזרתי רבות, גם באוצר הגדול הטמון באתר, ובפרט מהעזרה הדדית, הייתי זקוק מאוד לחוו"ד מקצועית לתכנון חדר בבניה, מחיר, עצות, ופרטים נוספים, הוצפתי בתשובות מחברי הפורום, באישי ומע"ג הפורום, זאת ועוד היו גם כאלו שטרחו ושירטטו תוכניות ורעיונות, ושלחו לי, דבר שחסך ממני הרבה כסף וזמן,
אז תודה לכם על הכל! אין מה לשדרג, יש פה הכל!

sm05276

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איזה יופי שיש הזדמנות כזו לפרגן ולהודות.
קיבלתי המון!
שאלות בענייני תוכנות בגרפיקה ובעיקר אינדיזיין, סיוע במציאת תמונות, וחו"ד בונה לעבודות.
קריאת מאמרים מקצועיים שמאד עזרו לי.
קיבלתי לקוחות פרטיים, לקחנו פעם עבור לקוחה צלם מפורום צילום, השגתי גרפיקאית כשהייתי צריכה תגבור ועוד הרבה ידע מקצועי ופרקטי.
ועוד משהו קטן, לפני כמה ימים אחותי הייתה צריכה לעבוד על משהו בוורד ואני לא ידעתי איך עושים משהו מסוים (אמרתי לה שאני יכולה רק באינדי:)) אמרתי לה נעלה שאלה לפרוג, תוך כמה דק' היתה תשובה והיא פשוט נדהמה מהעזרה המהירה, בתור אורחת שלא מכירה את המקום.

חצרות

משתמש פעיל
אתר נפלא להשראה, גם בתחומי האמנות והיצירה, וגם בנושאים רבים נוספים!
כר נרחב לנתינה הדדית, לפרגונים בין אנשים וכו' וכו'

כה לחי!!!

חיה 92

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אתר מדהים!
גם אני נעזרתי בו רבות.
וכן פנו אלי לקוחות דרך האתר.

תובנה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בטח שנעזרתי!!!
מה השאלה
קודם כל בתחילת דרכי הייתי ממש חסרת אונים איך אתמודד לבדי מול תוכנה שרק למדתי אותה ולא הרבה מעבר.
וב"ה היו כאן אנשים שענו תשובות בסבלנות
והיו כאן תשובות לשאלות אחרות שהחכימו אותי מאד.

וגם לגבי התמחור נתנו לי אומדן.

חוות דעת לעבודות, ולמידה מעבודות אחרות של אנשים.

ואח"כ ב"ה הייתם שליחים נאמנים לעבודה קבועה שמצאתי בעיתון.

(ופורום איש את רעהו הכל כך מדהים שיום אחד ממש בלילה נתקענו עם שלט של מזגן ותוך כמה רגעים מישהו עזר לנו, ועוד)

ממש תודה על האתר!

brod

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
הלקוח הראשון הרציני שלי (ולא רק) הגיע דרך דרושים בפרוג
מה שנתן לי הרבה בטחון להמשך

ליבי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מצטרפת למה שכבר כתבו
תודה רבה להנהלת פרוג על האתר המועיל והמושקע.
באופן אישי למדתי מפרוג המון, הן בעיצוב והן בידע ומיומנות בתוכנות הגרפיקה,
כבעלת אינטרנט חסום לא הייתי מגיעה לרמת הידע המקצועי שיש לי היום בלי פרוג.
חוו"ד שקיבלתי כאן עזרו לי מאד.

חוץ מההתקדמות בגרפיקה הגעתי לשת"פ שונים דרך פרוג, מצאתי מקום עבודה, הכרתי את אתרי התמונות, קניתי מחשב מעולה במחיר טוב, נעזרתי בעיצוב ארון, מכרתי 2 עגלות ומיטה, למדתי להזמין בנקסט :) וכן נעזרתי עוד רבות בפורום איש את רעהו.

רותי המניק

צלמת סופר מקצוענית (;
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
את כל המקצוע שלי (צילום) אני חייבת לפרוג!! (למכללה ולפורום)
החל התחילת דרכי בהתיצות לפני הלימודים.
ובהמשך התיעצות לגבי רכישת ציוד. ותשובות על כל השאלות החפרניות.
חפירות על כל האשכולות שנים אחורה עם המון המון ידע בתחום.
ובמשך כל לימודי ועבודתי בתחום העזרה מכל החברים ההכוונה הפרגונים והתמיכה
לא הייתי מגיע בחיים לאן שאני בלי פרוג!
אז תודה לכל הצלמות והצלמים שלא מתייאשים וממשיכים לענות ולהסביר
תודה לכל הניקים/ות החמודים/ות שמפרגנים מחמאות וצלצולים (וזה תמיד כייף לקבל)
ותדה ענקית לכל בית פרוג לר' חיים, לטובי, לאביגיל למיכל ולרותי.
על כל היחס המסור לאורך כל הדרך.

וכמובן לפורום השונים
את המחשב קניתי מהניק פרסומון תודה!

eliezer

מהנדס בינה מלאכותית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אני מרגיש ש"גדלתי" כאן.
וכאן נתבססתי בהרבה תחומים וגם רכשתי בס"ד כמדומני מוניטין מסוימים.

דבר חשוב מאד נוסף,
כעצמאי היושב בבית ועובד לבדו, התחושה שאני לבד בעולם, ואין את מי לשתף, ואין חברים שמבינים לרוחי, היא קשה מאד, מעיקה ביותר,
ובס"ד כאן בפרוג אני חש שיש לי קהילה של אנשים העוסקים בתחומים הקרובים אלי, זה נותן תחושה מאד ממלאת , מעין רוגע ושייכות.
זה משפיעה על ההרגשה התמידית שלי כמעצב "בודד" גם בעת שאני כלל לא גולש בפרוג.

לבד מכך שאכן רכשתי לי כמה חברים כאן באתר,
וגם קשרים עסקיים לא מעטים שזה לא דבר של מה בכך בכלל.

ועל כך שלוחה תודתי העמוקה מקרב לב לך ר' חיים ולמשפחתך, ולכל העוזרים עמך.

YAELJ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
קשה לומר רק נעזרתי, זה סוג של יד ימין.

אני אמנם לא מאד מעורבת, אבל רק מרפרופים מידי יום נעזרתי רבות, בניתוח מקצועי של עבודות גרפיקה, שמות בעלי מקצוע, פרטים על תופעות שונות חוות דעת על מוצרים שונים ועוד ועוד ועוד...
במהלך עבודתי בעיתון יצא לנו לא פעם להזדקק לשירות בעלי מקצוע מהרגע להרגע (תרגום, ניקוד ועוד...) ותמיד נמצא מענה בפרוג, עד כדי כך שכשחפשנו תמונה מסויימת העורך ביקש שאחפש בפורום שלי :p

האתר הזה מושתת על נתינה אינסופית ויעידו על כך תתי פורום עיצוב גרפי המכילים אוצר שלם של חומרים, ופורום איש את רעהו שמלא בעזרה וסיוע הדדי.

תודה רבה רבה להנהלה
יישר כח

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
האתר הזה שהוא בעצם
כמו כל בו למקצוענים חרדים מכל הסוגים.
כמו מרכז עסקי של בעלי המקצוע חרדים.

וכמו כל איש כפר המגיע לעיר הגדולה ככה באתי לכאן ועמדתי ואני עדיין נפעמת כל פעם מחדש
וכמו שלכל אדם ישנה בעיה כאן בפרוג יש פיתרון ולא רק אחד. יש רק להגיש בקשה במקום המוקדש.

ובמה נעזרתי? רבות ההזדמנויות מספור.
> למדתי שפונטים, קונים! גם לימדוני היכן וכיצד. התארגנו לקבוצות רכישה משתלמות פעם אחר פעם.
> הרבה עצות וביקורת קיבלתי והרגשתי נבנית. נתנו לי בטחון עצמי גדי להמשיך להצליח ולגדול.
> קניתי מחשב חדש ע"י אחד האנשים דכאן. וגם ידעתי מה אני צריכה ואיך וכמה כמו מרשם של רופא מדויק.
> למדתי כיצד לצלם גם ממצלמה בייתית. אבל שהפריים יהיה מעניין ומושקע.
> ובתחום הביתי- רופאים. קניות, מתכונים. ומה לא?

יש כאן הכל בשביל לגדול!
יבורך זה הבית בכל!

מרגלית100

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מה השאלה בכלל?
אני לא יודעת מאיפה להתחיל, הפורום מדהים, החל מהתחום המקצועי שכל דבר שאני צריכה מיד עושים חיפוש קצר ומוצאים פתרונות, רעיונות, דרכי קיצור ופטנטים בלי סוף!!
כל שאלה שאני לא מסתדרת בחיפוש ופותחת על זה אשכול, מיד אני נענית בעזרה ובאכפתיות בצורה הכי מחממת את הלב שרק אפשר!!
אני רק מרגישה לא נח שאני לא כ"כ מקצועית ולא יכולה להחזיר עזרה בכמות שאני מקבלת.
כמו"כ פורום 'איש את רעהו' מוסיף לי המון בכל התחומים שרק יכול להיות, עזרה בנקיונות, רעיונות לתפריט מעניין, פעילויות למסיבות, ברכות, רעיונות לכל מיני אירועים, מידע כללי, קניות ועוד ועוד, כמה שאכתוב זה לא מספיק לעומת כמה שקיבלתי מהאתר המקסים הזה שלכל אחד אני ממליצה להצטרף אליו ולו כדי לראות את שיתוף הפעולה בין אנשי מקצוע חרדים בצורה מכבדת, מפרגנת ושואפת להצלחת השני!!!
גם ההערות על עבודות תורמת הרבה למקצועיות.
(אני כבר שותפה לפורום כ 7 שנים רק בגלל תקלה טכנית לא יכולתי להתחבר בשם שלי והייתי צריכה לשנות שם)

ציפיש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
בוודאי! ברור!
את העבודה שלי קיבלתי דרך אתר פרוג
לא מצליחה לחשוב איך אפשר להסתדר בלי,
כל דבר שחסר - חיפוש קטן בפורום בדרך כלל נותן מענה
כמעט בכל תחומי החיים....

studio dv.d

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אנחנו אישית נעזרנו בפרוג עוד כאשר פרוג היה עם 2000 משתמשים. כאשר הוא היה קטן והצלחנו לטפס בגרפיקה ובעצות מהפורום וכך גדלנו עד למה שאנחנו היום. עם מקומון בטבריה שמצליח מאוד.
אחד מהדברים שהכי ניתן לציין זה השיתופי פעולה שנוצרים מהפורום. לדוגמא: לפני זמן לא רב הבן שלי עשה חלאקה, את הצלמת כמובן חיפשנו בפרוג. וגם מצאנו. אפשר לראות את זה פה http://www.prog.co.il/showthread.php?t=184170

בעיתון שפתחנו החלטנו שיהיה קומיקס את הציירת השגנו פה בפרוג מההיכרות עם הציורים שהיא העלתה בפורום. וכך אני יכול למנות עוד עשרות של שיתופי פעולה שבאו בזכות הפורום הזה.

הלוואי שתמשיכו כך ותגדלו עם סט של כלים שמאפשר שיתופי פעולה נרחבים יותר.

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בזכות פרוג זכיתי להכיר את "קקטוס" (כאן אמור להיות סמיילי של קריצה)
זה בשביל הבדיחה, והפעם ברצינות:
בזכות פרוג זכיתי להכיר את "קקטוס"

כשנרשמתי לפרוג לא היכרתי את היכולות שלי בתחום האמנות החזותית, ולא בתחום אמנות הכתיבה.
הפלטפורמה שאיפשרה לי לשתף את העבודות שלי, ולקבל עליהם חוו"ד, נתנה לי את ההכרה בערך עצמי, נתנה לי את האופציה להתקדם מנקודה שבה ציירתי מדי פעם, אבל לא היה לי מושג באיזו רמה אני נמצא, למקום שיש לי לא רק יכולת טכנית מפותחת יותר, אלא מקום שבו אני יכול להשמיע את דעותי לגבי אחרים (והם, לא יאמן, מקבלים את דעתי)
קיבלתי אומץ להציג סגנונות איור חדשים, שבעבר לא הייתי חולם שיתקבלו, ובעקבות החשיפה שלי לעבודות של אחרים, וכתוצאה מהשתתפות בדיונים קיבלתי אומץ לבצע אותם.

את דרכי בפרוג התחלתי עם התגית "תכנות ותוכנה", או משהו בסגנון.
דרך פרוג הבנתי שהמקום שלי לא נמצא בתחום התוכנה, התחלתי לימודי צילום במכללה, ובסיומם עזבתי את העבודה שלי, והתחלתי לעבוד בתחום הצילום, תחום שיש לי בו הרבה סיפוק, הרבה יותר מאשר בתחום התוכנה.
את התגית "תוכנה ותכנות" הסרתי כבר מזמן מהרשימה.

גיליתי שאני יכול לכתוב, כשאל הפרקים מהספר שלי, שמתפרסמים מעת לעת, נכנסים אלפי צופים (קשה לי לאכזב אותם) ועשרות תגובות וביקורות שגרמו לי לשיפור משמעותי ביכולת הכתיבה שלי.

לקוחות רבים הגיעו אלי דרך פרוג (ואלה שטרם הגיעו, מתבקשים להגיע בהקדם, אין צורך לדחוף) ומאידך - קשרים וידידויות עם אנשים מעולמות שלא נחשפתי אליהם בעבר, הזדמנויות לעזור לאנשים באופנים שונים, הזדמנויות להיעזר באופן ציבורי, וגם באופן אישי.

"קקטוס" הניק בפרוג, הפך לחלק ממני, שאני שואב ממנו את האומץ ואת הביטחון, ליצור, לקבל ביקורת, וגם לתת (כשצריך)
ואחרי כל מה שכתבו כאן למעלה (מה אנשים קיבלו במישור הישיר, עבודות, שיפור וכו') אני חושב שאת החלק של הדימוי העצמי, והעלאת הביטחון ביכולות, צריך להדגיש.
את זה אני חייב לפרוג.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה