<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>קודם תענו על החידות,
אח"כ נכתוב מייל לשליחת קו"ח.
אני הכרתי דרך שונה, יפה!!אני ממלה את הדלי של השלוש ומעביר אותו לחמש, וממלה שוב את השלוש ושופך אותו לחמש ושופך את החמש ומעביר את הליטר שנשאר בדלי של השלוש לדלי של החמש וממלה שוב את הדלי של השלוש ומעביר לדלי של החמש.
שיצנתק ויכתוב4.
אתה רוצה לוודא שלבוב יש את מספר הטלפון שלך, אך
אינך יכול לשאול אותו באופן ישיר. עליך לכתוב הודעה
על פתק, ולהעביר אותו אליו דרך ג'ון. ג'ון יכול להחזיר לך
פתק עם התשובה של בוב אך אינך רוצה שג'ון ידע את
מספר הטלפון שלך. מה תכתוב לבוב?
כנראה שאני לא מתאימה לגוגל3.
מה הזווית שבין המחוג הגדול למחוג הקטן
כשהשעה היא 3:15?
א. 0 מעלות
ב. 7.5 מעלות
ג. 6 מעלות
ד. 5.5 מעלות
הם לא באותה זוית!כנראה שאני לא מתאימה לגוגל
ענו כאן ג
ולא הבנתי מדוע
בשעה 3:15 שני המחוגים לא באותה זוית ?
אם אני ממלאת את הדלי של 5 הליטרים ושופכת לדלי של ה3, כמה ישאר לי בדלי של ה5?*לפנייך 2 דליים, דלי 1: של 5 ליטר, דלי 2: של 3 ליטר, נדרשים למדוד 4 ליטר במדויק.
לכאורה כמו הפעם הראשונה? מה ההבדל בין הפעם הראשונה לשלישיתעוד קצת חידות..
* אם אני מטילה שתי קוביות, מה ההסתברות שאקבל 12 בהטלה השלישית?
חידה ידועה מרב יונתן אייבשיץ* מה הוא סכום כל המספרים מ1 עד 100? (בלי שימוש במחשבון)
4?5.
בידכם סכין וקוביית גבינה בגודל 3*3*3. כמה פעמים
תצטרכו לחתוך בקו ישר את הגבינה כדי לחלק אותה ל-
27 קוביות בגודל 1*1*1?
נראה לי 6.5.
בידכם סכין וקוביית גבינה בגודל 3*3*3. כמה פעמים
תצטרכו לחתוך בקו ישר את הגבינה כדי לחלק אותה ל-
27 קוביות בגודל 1*1*1?
אם מתעלמים מ2 ההטלות הראשונות, זה כמו בהטלה 1, וזה 1 חלקי 36.* אם אני מטילה שתי קוביות, מה ההסתברות שאקבל 12 בהטלה השלישית?
האיבר הראשון ועוד האיבר האחרון * מספר האיברים חלקי 2.* מה הוא סכום כל המספרים מ1 עד 100? (בלי שימוש במחשבון)
אין דלי של 2 ליטר. רק של 5 ושל 3 ליטראם אני ממלאת את הדלי של 5 הליטרים ושופכת לדלי של ה3, כמה ישאר לי בדלי של ה5?
2, יפה.
עכשיו, מהדלי של ה3 אני שופכת לדלי של ה2. הנה עוד 2.
מה קורה ל2 בדלי המקורי של ה2, ול2 בדלי של ה5 כשמחברים אותם יחד? יפה! הנה 4 ליטר!
פעם ראשונה 3 בכל צד ו3 בחוץ ה - 3 הכבדות עולות לשלהבא5. יש 9 חביות וידוע שאחת החביות כבדה מהשאר, אפשר לשקול רק שתי שקילות במאזניים בכדי למצוא את החבית הכבדה.
ביום ה-3647. עץ גדל כל יום פי 2 מהיום הקודם, אם תוך 365 יום הוא הגיע לגודלו המקסימלי, באיזה יום הוא היה בחצי מגודלו המקסימלי?
נטה הכוס כך שהמשקה יגיע עד שפת הכוס ונביט לעבר הבסיס של הכוס אם המשקה מגיע בדיוק בקצה שבין הבסיס לדופן הכוס יש כאן חצי1. ברשותך כוס שבסיסה בעל קוטר קטן מזה של שפתה. כיצד תדע, בעזרת הכוס בלבד, אם הכוס מלאה בדיוק עד חצי נפחה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: