אני יתחיל עם הכדור הראשון בסדרה יורדת.שאלה מראיון עבודה בגוגל
You're standing in front of a 100 story building with two identical bowling balls. You've been tasked with testing the bowling balls' resilience. The building has a stairwell with a window at each story from which you can (conveniently) drop bowling balls.
To test the bowling balls you need to find the first floor at which they break. It might be the 100th floor or it might be the 50th floor, but if it breaks somewhere in the middle you know it will break at every floor above.
Devise an algorithm which guarantees you'll find the first floor at which one of your bowling balls will break. You're graded on your algorithm's worst-case running time.
שווה להחליףועוד אחת קצת יותר מתמטית
Monty Hall asks you to choose one of three doors. One of the doors hides a prize and the other two doors have no prize. You state out loud which door you pick, but you don’t open it right away.
At this point, Monty will always open one of the other two doors that do not have a prize behind it.
At this moment, there are two closed doors, one of which you picked.
The prize is behind one of the closed doors, but you don’t know which one.
Monty asks you, “Do you want to switch doors?”
The question is what's better to do - what door to open or it doesn't matter.
למה 15?אני יתחיל עם הכדור הראשון בסדרה יורדת.
בהתחלה 14 קומות,
אחרי זה 13 וכן הלאה,
עד שהכדור נשבר.
כשהכדור נשבר אני יתחיל לזרוק מפעם קודמת קומה קומה עד שאני ימצא את הקומה שבה זה נשבר.
בסה"כ 15 זריקות
צודק.למה 15?
אם בהתחלה 14 אז זה יוצא 14 זריקות
זה מונטי הול, וקולמסים רבים נשתברו עליה:ישנן שלוש דלתות מאחורי אחת הדלתות מסתתר פרס מבקשים ממך לבחור את אחת הדלתות,אתה בוחר ואחת משתי הדלתות השניות (אלו שלא בחרת) נפתחת ומתגלה כי הפרס לא מאחוריה.כעת יש לך בעצם שתי דלתות סגורות ודלת אחת פתוחה שמאחוריה אין פרס, הפרס מסתתר מאחורי אחת משתי הדלתות זו שבחרת ואחת נוספת.באפשרותך להחליף את הבחירה ולבחור לפתוח את הדלת השניה או להמשיך ולבחור בדלת שבחרת מלכתחילה מה עדיף?
11 זה הכי מדוייקלמה 15?
אם בהתחלה 14 אז זה יוצא 14 זריקות
תסביר!11 זה הכי מדוייק
1. "בוב תכתוב לי את מספר הטלפון שלך"...-4.
אתה רוצה לוודא שלבוב יש את מספר הטלפון שלך, אך
אינך יכול לשאול אותו באופן ישיר. עליך לכתוב הודעה
על פתק, ולהעביר אותו אליו דרך ג'ון. ג'ון יכול להחזיר לך
פתק עם התשובה של בוב אך אינך רוצה שג'ון ידע את
מספר הטלפון שלך. מה תכתוב לבוב?
שאלה מראיון עבודה בגוגל
You're standing in front of a 100 story building with two identical bowling balls. You've been tasked with testing the bowling balls' resilience. The building has a stairwell with a window at each story from which you can (conveniently) drop bowling balls.
To test the bowling balls you need to find the first floor at which they break. It might be the 100th floor or it might be the 50th floor, but if it breaks somewhere in the middle you know it will break at every floor above.
Devise an algorithm which guarantees you'll find the first floor at which one of your bowling balls will break. You're graded on your algorithm's worst-case running time.
אתם עומדים בבנין בן 100 קומות וצריכים לבחון את העמידות של שני כדורי באולינג זהים הדרך לבחון את זה זה לזרוקאת הכדורי/ם מהחלון בחדר המדרגות ולראות מאיזה קומה הוא נשבר יכול להיות שהוא ישבר רק מזריקה מהקומה ה100 ויכול להיות שמ50 אבל אם הוא לא שרד נפילה מ50 קומות הוא לא ישרוד גם נפילה של 51 52 וכן הלאה... הצע פתרון שמבטיח שתמצא את הקומה הראשונה שממנה הכדורים לא ישרדו
אני יתחיל עם הכדור הראשון בסדרה יורדת.
בהתחלה 14 קומות,
אחרי זה 13 וכן הלאה,
עד שהכדור נשבר.
כשהכדור נשבר אני יתחיל לזרוק מפעם קודמת קומה קומה עד שאני ימצא את הקומה שבה זה נשבר.
בסה"כ 15 זריקות
סדר יורד הכוונה לכמות הכדורים שממנה זורקים את הכדור.בעניין הכדורים נשגב מבינתי התשובות שנאמרו פה. מרגיש לי שפספסתי משהו... או שהתשובה שלכם על שאלה אחרת...
1. למה בסדר יורד? אם הכדור אינו נשבר בקומה 14 מה העניין לבדוק בקומה 13? ואם נשבר מה יועיל לבדוק ב13 אולי נשבר גם ב12?
2. ואם הכדורים חסונים ונשברים רק בקומה 99? איך תצליחו ע"י 14 או 11 בדיקות?
התשובה שלי היא: הטלה של כדור מקומה 2. 4. 6. 8. וכן הלאה... מתי שישבר הכדור הראשון נעשה הטלה מקומה מתחת לוודא את הקומה המדויקת...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: