עזרה דחוףףףףףכלומר:לחבר עם כבל ואז להשתמש באינטרנט
דרך המחשב?
אשמח לעזרה!!
שאלה לא ברורה.כלומר:לחבר עם כבל ואז להשתמש באינטרנט
דרך המחשב?
אשמח לעזרה!!
משודר באינטרנט.שאלה לא ברורה.
איפה נמצא הסרטון? משודר באינטרנט? או בזכרון הסמארטפון?
אם הבנתי נכון את כוונת השואל, מדובר על מחשב בלי אינטרנט שהוא רוצה לצפות בסירטון ע"י האינטרנט של הסמארטפוןכלומר לחבר את הסמרטפאון למחשב
ואז להשתמש באינטרנט דרך המחשב עצמו
להכנס לאתרים וכו'.?
ידוע לך מה השם של התוכנה?אם הבנתי נכון את כוונת השואל, מדובר על מחשב בלי אינטרנט שהוא רוצה לצפות בסירטון ע"י האינטרנט של הסמארטפון
יש כזו תוכנה, לא? ברכבים זה מאד מצוי
מה הכונה?אפשר לעשות נקודה חמה...(נקודת גישה אישית)
הטלפון שלךידוע לך מה השם של התוכנה?
זה אפליקציה שנמצאת בחנות האפליקציות?
הטלפון שלך
אני חושב שזה שם האפליקציהלא הבנתי....
זה השם??הטלפון שלך
חסום לי@משמפ
איך לשתף ב-Android חיבור אינטרנט סלולרי באמצעות נקודה לשיתוף אינטרנט או שיתוף אינטרנט בין מכשירים - Android עזרה
אפשר להשתמש בחבילת הגלישה של הטלפון כדי לחבר עוד טלפון, טאבלט או מחשב לאינטרנט. שיתוף החיבור בדרך זו נקרא שיתוף אינטרנט בין מכשירים או שימוש בנקודה לשיתוף אינטרנט. בחלק מהטלפונים אפשר לשתף חיבור Wi-Fisupport.google.com
איך לשתף ב-Android חיבור אינטרנט סלולרי באמצעות נקודה לשיתוף אינטרנט או שיתוף אינטרנט בין מכשיריםחסום לי
באיזה אתר זה?
כבל ין אס בי פשוט?
בסינון של הדרן מכשיר סמסונג גם ילך?אם את רק רוצה שיהי הלך אינטרנט במחשב
וזה מכשיר סמסונג את יכולה פשוט לחבר את זה אם כבר למחשב ואז בהגדרת חיבור במכשיר להגדיר חיבור אינטרנט
לפי איך שאמרו לי פעם אם חסמו את זהבסינון של הדרן מכשיר סמסונג גם ילך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: