תודה על המענה.טחינה, פסטו, הולך מצוין בהקפאה.
זיתים עם עגבניות - מבושל? מבושל אפשר להקפיא. עגבניות לא מבושלות נראה לי שלא.
אבוקדו - בחנויות מקפיאים, (חנויות סנדוויצ'ים כאלו, קונים ממרח אבוקדו מוכן קפוא) אבל לא העזתי לנסות בבית, לא בטוחה שזה יצא טעים.
סלטי חצילים הולכים מעולה בהקפאה.
סלק אפשר להקפיא. לטעמי התיבול נחלש וצריך לתבל שוב אחרי ההפשרה.
טפנד זיתים (ממרח) אפשר להקפיא.
חומוס ביתי אפשר להקפיא, אולי צריך לחזק תיבול אחרי ההקפאה.
מה זאת אומרת סלטים אפויים??בגדול, כל הסלטים האפויים ניתנים להקפאה
כלומר כל מוחמצים ושות לא
אבוקדו אפשר לדעתך?נכון טחינה לא אפוי אבל אכן ניתן להקפיא
סלט אפוי זה סוג של חצילים, בטטות, קישואים
לא הייתי ממליצהאבוקדו אפשר לדעתך?
כי זה עם חומרים משמריםאבוקדו - בחנויות מקפיאים
ואם לא מקפיאים את האבוקדוכי זה עם חומרים משמרים
לא יודע כמה זמן, אבל אומרים שאם שומרים את הגרעין של האבוקדו (בנפרד) בתוך מים אז האבוקדו שבמקרר לא משחיר....ואם לא מקפיאים את האבוקדו
כמה זמן הוא יכול להחזיק במקרר?
מתי אומרים-- בפורים או בטבת?לא יודע כמה זמן, אבל אומרים שאם שומרים את הגרעין של האבוקדו (בנפרד) בתוך מים אז האבוקדו שבמקרר לא משחיר....
זאת בערך גם הייתה התגובה שלי כששמעתי על זה בפעם הראשונהמתי אומרים-- בפורים או בטבת?
לא יודע כמה זמן, אבל אומרים שאם שומרים את הגרעין של האבוקדו (בנפרד) בתוך מים אז האבוקדו שבמקרר לא משחיר....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: