כבר ביקשו לא להפיץ את זה עם שמות,להפיץ
והעידו שחלק מהאנשים שם לא מסכימים!!!!!
כבר ביקשו לא להפיץ את זה עם שמות,להפיץ
אם יש לך רק קצת פסימיות המצב מצוייןאפשר קצת פסימיות?
כי בודקים רק חולים.בשבדיה אחזו המתים הוא 70% ואחוז המחלימים הוא 30%
יש שם הרבה יותר מתים מבישראל, זה מה שמשנה,
לכן לא היינו רוצים שכאן ילמדו מהם
לא הבנתי איך זה קשור,כי בודקים רק חולים.
חסום בנטפרי,WHO Praises Sweden’s Coronavirus ‘Non Shutdown’ Strategy
The World Health Organization praised the COVID-19 containment efforts by Sweden, a country that chose to avoid a full shutdown. Many shutdown proponents in the United States have largely ignored, or criticized, Sweden's way forward. Butprepforthat.com
הם פחות בודקים לכן פחות מחלימים, כי בודקים רק חולים ממש.לא הבנתי איך זה קשור,
או שזה אומר שיש הרבה הרבה יותר חולים ממה שמדווח,
או שזה אומר שמתים שם הרבה יותר.
שתיהם בעייתיים.
אבל יש להם המון מתים גם ביחס לחוליםהם פחות בודקים לכן פחות מחלימים, כי בודקים רק חולים ממש.
ביקשתי היום בדיקה מרופא משפחה ולמרות שאין שום צל של חשש שנדבקתי הוא אישר לי אותה- אין לי תסמינים ולא נחשפתי לחולה מאומת.אפילו היום לא נותנים לבדוק אנשים עם חלק מהסימפטומים, על איזה בלגן מדובר, היה ראיון עם נציג ממשרד הבריאות ונציג מקופת חולים, הנציג ממשרד הבריאות התחמק מלענות למה לא נותנים לקופות חולים לבדוק.
אחרי שרופא רושם, היכן מבצעים בפועל את הבדיקה?ביקשתי היום בדיקה מרופא משפחה ולמרות שאין שום צל של חשש שנדבקתי הוא אישר לי אותה- אין לי תסמינים ולא נחשפתי לחולה מאומת.
יבואו אלי הביתה!אחרי שרופא רושם, היכן מבצעים בפועל את הבדיקה?
איזה קופ"ח?יבואו אלי הביתה!
לוקסוס!
קיבלתי טלפון שיתאמו איתי זמן תוך 24 שעות.
מכביאיזה קופ"ח?
מענין. אני עם כאבי גרון והרופא לא ראה סיבה לבדיקה אם אין חום.ביקשתי היום בדיקה מרופא משפחה ולמרות שאין שום צל של חשש שנדבקתי הוא אישר לי אותה- אין לי תסמינים ולא נחשפתי לחולה מאומת.
בבני ברק? מותר לשאול איזה רופא? אפשר גם בפרטי.מכבי
אני מניח שכיון שבודקים מעט, כמה שחולה יותר קשה יש לו יותר סיכוי להיבדק, לכן יש מעט מחלימים והרבה מתים ביחס לחולים שנבדקו.אבל יש להם המון מתים גם ביחס לחולים
אבל ביחס לרוב מדינות מערב אירופה מצבם יותר טוב.הזכירו פה את שוודיה
אז ביחס לכל שכנותיה - מדינות סקנדינביה יש שם קטסטרופה מוחלטת
גם בכמות החולים והמתים וגם ביחס מתים לחולים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: