מידע שימושי האם אברך יכול להגיש בקשה לדרגה למעון ויקבל על כל השנה או כדאי לחכות?

Ofisense

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
אוטומציה עסקית
יוצרי ai
אני לא המבינה הגדולה,
יכולה לומר לך על עצמי, שאני עוד מחכה עם זה

מ. י.

משתמש מקצוען
גם אני מחכה
יש הרבה כאלו שכן כבר הגישו עם הצהרה שהבעל אברך ואני מחכה לראות מה מאשרים להם

שזמה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
לפי ההוראות הקיימים כרגע, אברך מקבל סבסוד רק עד תחילת 2022
יש עתירה כנגד זה בבג"ץ, רק במידה והעתירה תתקבל או שהמדינה תחזור בה, יהיה סבסוד על כל השנה

חשבונאית

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
כרגע האתר לא מאפשר להגיש בקשה בסטטוס של אברך
אז אפשר או להתחכם ולהגיש בצורה אחרת (אני הגשתי בתור לומד לתואר ראשון-וכתבתי בהערות שרשמתי כך מכיון שהם לא נותנים אופציה להגיש כאברך)
וכמו שכתבו
לפי ההוראות הקיימים כרגע, אברך מקבל סבסוד רק עד תחילת 2022
יש עתירה כנגד זה בבג"ץ, רק במידה והעתירה תתקבל או שהמדינה תחזור בה, יהיה סבסוד על כל השנה
והסחבת בבג"ץ כנראה תהיה לפחות עד דצמבר. כך שחבל לחכות

צהודיה

משתמש רשום
האם נכון שאפשר להגיש רק עד 30-11-2021 ומי שלא מגיש לא יקבל רטרו?

?!?!

משתמש פעיל
כרגע האתר לא מאפשר להגיש בקשה בסטטוס של אברך
אז אפשר או להתחכם ולהגיש בצורה אחרת (אני הגשתי בתור לומד לתואר ראשון-וכתבתי בהערות שרשמתי כך מכיון שהם לא נותנים אופציה להגיש כאברך)
וכמו שכתבו

והסחבת בבג"ץ כנראה תהיה לפחות עד דצמבר. כך שחבל לחכות
איזו הצהרה הגשת-של שנת תשפ"א?

אאססתתרר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
קופצת על האשכול:
ובעלי כבר פתח עוסק פטור מה01/11 (עד שפעם אחת החלטנו להיות זריזים, אח"כ שמעתי שנדחה וכו')
מה אני מגישה עכשיו כדי לקבל הנחה של אברך לחודשים 09 ו10 והנחה של 2 הורים עובדים מינואר? לבעלי היה גם תלוש של כמה שעות שבועיות מתחילת השנה אם זה משנה...
תעזרו פליז אני לגמרי מבולבלת וזה גם פעם ראשונה שאני שולחת לתמ"ת

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה