דרוש מידע האוטובוסים היום - מקום בטוח לילדנו?

מצב
הנושא נעול.

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
מכירה כמה וכמה בתים חבדניקים שיש להם פלזמה בסלון שהדבר היחיד שיש בה זה וידיאו של הרבי עם ניגונים
גם ראיתי את זה בבתי ספר חבדים
קצת מיותר להפוך כאן את נושא האשכול לוויכוח אודות דרך החינוך של חב"ד

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
אפתח בזה שאני יודעת שהרבההה לא יסכימו איתי.
אבל-----
לעניות דעתי , היום שלצערינו שהטכנולוגיה בכל מקום וכן, העולם מתקדם לשם! זה מסקרן ונוצץ גם לילדים וגם לבוגרים.
תנו לילדים במה שמותר!!
בחופש, במינון ובפיקוח כמובן. מדברת על גיימבוי, או הופעות של זמרים, סרטונים או סרטים חינוכיים ומצויירים.
כל אחד מה שמתאים לו.
כך שלא כל פעם שיראה מסך העיניים ידלקו, הוא מכיר ולא מתרגשששש.
(כמו ילד שלא מרשים לו ממתקים בכלל, החולשה שלו לזה תהיה גדולה מילד שמקבל מידי פעם, בשבת יומהולדת וכו')
ותגידו שבגלל שמכיר ירצה עוד. אולי. בנתיים מה שאני רואה לרוב זו תוצאה הפוכה.
הרבה לא מסכימים איתך ??? גדולי הדור לא מסכימים איתך.
נאמר כבר שדעת אנשים רגילים הפוכה מדעת תורה
שכל גדולי ישראל זועקים נגד המחשב והסרטים שנים שנים, מגיע אחד ואומר מה הבעיה ?! צריך לתת כדי שלא יהיה לו רצון ! (יש פה אמירה קצת מתריסה שהרבנים לא יודעים את מה שאני יודע !)
מי שמכיר, לא מתרגש - אבל יחפש ריגוש גדול יותר.
אין לך מושג כמה ילדים מחפשים ומדברים ביניהם איך אפשר לפרוץ בסתר את הגיימבוי בלי שההורים ידעו. ואז רצים למומחים ויועצים ומשלמים הרבה כסף כי 'ה' ירחם בננו יורד מהדרך !'
הרי לאסור על הילד להתקרב לטכנולוגיה לא עולה כסף, וזה יכול למנוע הרבה עגמת נפש בסוף התהליך שהרבה הורים אומרים "חבל שחשפנו אותו לזה, יכולנו להציל כשהיה תחת ידינו ולא היינו צריך להגיע למצב שהוא כעת"
אם אצלכם בבית הגבול בזה הוא עד קו מסוים ובבית אחר מאפשרים יותר (מה שאצלכם בבית זה לא היה מאושר), הילד יידע מזה ששם יותר מאפשרים וירצה ללכת לשם, ואז תגידו: "מה הבעיה ?! הרי גם שם יש מחשב כמו אצלינו וגם שם יש גיימבוי כמו אצלינו" רק לא בטוח שתדעו שהגבולות שם יותר רחוקים מאשר בבית שלכם.

הבוטח בהשם

משתמש מקצוען
מה שברור לי !
צלמו מסך מההתכתבויות פה.
בעוד כמה וכמה שנים טובות
יתגעגעו לדין ודברים פה
המצב יהיה מתקדם הרבה יותר, כבר לא יבכו על הצצה לסמארטפונים באוטובוסים, כשלרוב עמך ישראל יהיה אחד כזה בכיס.(עיין ערך חו"ל)
בוודאות הכיוון דוהר לשם.
ונראה לי שאפשר להתחיל להתכונן ברצינות
ולגדר ולחזק את ילדינו בערכים איכותיים.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה