כעת זה רק בהגעה פיזית לעודהאם ניתן להגיש את התביעה מקוונת או חובה להגיע למשרד עו"ד??
שמעתי שביום חמישי היו שם כ-400 איש.
יש מצב להגיש רק דרך האינטרנט, ללא הגעה פיזית?זה באשקלון רחוב צה"ל99
נסי למלאות בקישור הזהhttps://forms.iforms.co.il/Show_form/8xi87016jls07f
אני מלאתי ביום חמישי כשבאתי למקום היה תור ארוך וצפיפות בלתי נסבלת. מישהי יצאה מהמשרד וסיפרה שהיא חיכתה מעשר בבוקר ורק בארבע אחה"צ נכנסה
אבל לאילו שכבר מילאו מסמך הלך יותר בקלות ובמהירות
(ארך לי פחות משעה)
אני לא יודעת
יש מצב להגיש רק דרך האינטרנט, ללא הגעה פיזית?
הפרטים גם רשומים כאן בהסכם פשרה. אז למה אתם מאמינים לכל מיני שקרנים. יש פה טלפון של עו"ד יואב גפני וזהו זה.הסכם פשרה | חוגלה קימברלי - הסכמי פשרה בישראל
הודעה בדבר פסק דין בתובענה ייצוגית ת"צ – 18451-04-11 הצדדים – מיה גד ואח׳ נ׳ חוגלה קימברלי שיווק בע״מ תאריך פרסום – 12.09.2021 תקציר – בטענה כי המשיבה שיווקה חיתולים חדשים בהם התגלתה תקלה של דליפת נוזלים. ב"כ המבקש – יואב גפני, עו״ד ב"כ המשיבה – יואב הירש, עו״ד המודעה פורסמה בעיתון מעריב הבוקר...yitzugit.co.il
אשמח לשמוע אם צריך לנסוע אליו או שאפשר למלא תצהיר מקוון.העו"ד היחיד שמטפל בתביעה הוא עו"ד מרמת גן. מס' הטלפון: 03-6916637 יואב גפני- להתקשר בין 9 ל-12 בבוקר.
מי שנתן לי את הפרטים האלה זה החברה של האגיס- קימברלי קלארק בעצמם!! (תתקשרו לשירות לקוחות ותבדקו בעצמכם)
והוא עושה את השירות הזה בחינם.
תתקשרו ותדעו הכל.אשמח לשמוע אם צריך לנסוע אליו או שאפשר למלא תצהיר מקוון.
ואם אצלו גם תורים ארוכים כמו שהבנתי שיש באשקלון...
ואם יש למישהו מידע אם זה נכון שהמכסה כבר הסתיימה ואי אפשר יותר להגיש...
כבר ממש מזמן קיבלתי הודעה מעו"ד שנגמר כבר כל המכסהאשמח לשמוע אם צריך לנסוע אליו או שאפשר למלא תצהיר מקוון.
ואם אצלו גם תורים ארוכים כמו שהבנתי שיש באשקלון...
ואם יש למישהו מידע אם זה נכון שהמכסה כבר הסתיימה ואי אפשר יותר להגיש...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: