גם מי שהשתמש בחיתולים צריך לבדוק מול מורה הוראה, כסף שיוצא ע"י חוקות העמים ולא ע"פ דין תורה עלול להיות גזל גמור.
תוכלי לפרט?אנחנו בררנו עם רב יש פה כמה וכמה בעיות ומסקנה שאסור לנו לתבוע אם לא רוצים להכשל בגזל
(ויש לי 2 ילדים והשתמשנו בהאגיס לא זוכרים כמובן כמה)
חד פעמיים כן? עם ציור כזה ירקרק של ענף עם פרח כותנה?שימו לב שזה רק למי שצרך את הטיטולים מסדרת "כותנה אורגנית"
איך?הבנתי שאפשרי עדיין להרשם לקבלת פיצויים!
היום דיברו על זה בכולל של בעלי,וכמה אברכים הלכו,הם שילמו 50 שקל ,חתמו אצל עו"ד, ולקחו מהם מס חשבון להעברת הסכום לאחר התביעה בין 1300 ל 1500.המכסה של התביעות נגמרה וכבר לא מקבלים יותר פונים
הבנתי שאפשרי עדיין להרשם לקבלת פיצויים!
א. האם יש מישהו ששאל רב ויודע האם זה בסדר מבחינה הלכתית ?
ב. האם יש משיהו שאכן ראה מזה כסף... או שזה עוקץ אחד גדול????
רחוב צה"ל 99 אשקלון,ככה היה כתוב באחד ההודעות הקודמות,ותבדקי היה שם גם מיכל ומספר טלפון, אני גם אבדוק מחר ואשמח לעדכןאפשר מייל של משהו שבעניין?
איך אפשר להירשם?
מעודכן בכלל?
אז אולי יעשו תביעה ייצוגית על העקיצהלא יודע למה.... נראה לי עקיצה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: