דרוש מידע דשא סינטטי

עברי אנכי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה תורנית
תודה ויש לך מספר טלפון של מי שיכול לעשות כזה דבר
(או שאסור לפרסם בפרוג....לא יודע)
בגוגל תמצא הרבה.
בדר''כ אלה שמוכרים גם מתקינים, כך שלפעמים כדאי כך ולא לשלם כפל רווחים לשני גופים נפרדים.

המימד הנוסף

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
@עברי אנוכי יש לי מרפסת גדולה כ30 מר מרוצפת ואני רוצה לשים דשא סינטטי בגובה של כ4 סמ וצפיפות של כ20000 למר.
יש מקום ספציפי שמומלץ לקניה? ואיזה תוחם דשא מומלץ? שיראה טבעי וברמה.
נשמח להשקיע למראה מכובד.

תודה על המידע שנתת כבר.

פפרר

משתמש מקצוען
אם זה שטח ששייך לכולם, קחי בחשבון (מניסיון מר מאד..) שברגע שהוא ייראה יפה ונעים לעין ולשימוש, יגיעו ילדים והורים כמו דבורים לדבש..
אבל בלי קשר, ניתן ליישם.
כפי שכתבתי את עיקרי הפעולות מקודם.
1. פיזור סומסום + ערבוב עם חול מחצבה + התזת מים + הידוק - ולחכות שיתייבש לגמרי.
2. פרישת יוטה שחורה (עולה גרושים בכל משתלה או מקום שמוכר ציוד גינון)
3. פרישת הדשא עצמו, וקיבוע לקרקע (על מצע כבוש בעזרת מסמרים מגולוונים, על בטון בעזרת ברגים עמוקים, ועל בלטות/קרמיקה בהדבקה של דבק מגע ייעודי)
איך הדשא סינטטי של חברת "דשא דשא" זה מה שהגנן הציע לי ?
הוא דיבר על הסוג העבה כמדומני שזה נקרא מקס 3 או מקס 4

manu

משתמש פעיל
בחר בנין משותפת - כדאי לעשות חושבים, כיון שהשימושים הולכים להיות משותפים לכולם, ולכן כדאי לחשב הוצאות, שימושים, נזקים, תחזוקה ועוד.

בגדול בשטח עפר, מה שצריך לעשות זה להדק אותו (סוג של כבישה).
סומסום (חצץ דק) + חול מחצבה (לבן, לא חול ים חום), מערבבים ומשפריצים מים שיהפוך להיות כמו טיט קצת, ואח"כ כובשים ומייבשים בעזרת המהדקת. גובה העפר הכבוש כדאי שיהיה בערך 6 ס"מ. עכשיו תכפיל 6 ס"מ ב50 מ', ותזדקק לסגנון של 10 באלות ביחד חול + סומסום. ניתן לקנות מעורבב, וניתן לערבב בשטח, פשוט שופכים מעט מזה ומעט מזה, הופכים בעזרת כלי חפירה, ואז משפריצים מים, ומהדקים (כובשים).
מחיר באלה - בין 100 ל120 ש"ח (לשתיהן) = 1,200 ש"ח. חוץ מזה תהיה חייב הובלה, ואם זה במקום רחוק מהכביש, הובלה + מנוף. המחיר של זה תלוי כבר באזור מגוריך.
כבישה ויישור קרקע - מחיר שכירות מכבש ליום - כ-200 ש"ח, אם תעשה לבד. אם תרצה עבודה בתשלום: תלוי מי יעשה לך. ערבי ליום - כמה מאות ש"ח, עבודה מקצועית + התקנה של הדשא עצמו = 2,500 ש"ח בערך.

קבלתי הצעת מחיר להתקנת דשא של 40 מ״מ על שטח של 40 מטר מרובע, כולל כבישה, סומסום ב5600 שקל
זה יקר?

עברי אנכי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה תורנית
קבלתי הצעת מחיר להתקנת דשא של 40 מ״מ על שטח של 40 מטר מרובע, כולל כבישה, סומסום ב5600 שקל
זה יקר?
קצת כן.
הממוצע הוא 100 ש"ח למ"ר, וכאן נתנו לך 140 ש"ח.
ככלל, דשא סינטטי איכותי נע בין 45-80 ש"ח למ"ר, ועוד 90-60 להתקנה, לא ממש זול..

לילה לבן

משתמש מקצוען
קצת כן.
הממוצע הוא 100 ש"ח למ"ר, וכאן נתנו לך 140 ש"ח.
ככלל, דשא סינטטי איכותי נע בין 45-80 ש"ח למ"ר, ועוד 90-60 להתקנה, לא ממש זול..
מקפיץ בשביל בירור - יש לי חצר (אדמה קשה) בגודל 36 מ"ר שאני רוצה לשים בה דשא סינטטי - להתקין בעצמי, ולאחר שיטוטים באתרים וניסיון להבין את הנושא הגעתי לאותם דברים שנאמרו כאן ע"י @עברי אנכי בנוגע להכנה עם סומסום / מחלוטה ובנוגע למחירי הדשא,
אלא שאז ראיתי פרסומת של מקום בשם מחסני דשא שנתן לי הצעה של דשא 38 מ"מ ב- 38 ש"ח למ"ר לדשא עם חסימת UV ואחריות 5 שנים- מחיר שנשמע זול מאוד מאוד וגם טען לי שלא צריך לשים על אדמה סומסום אלא אם כן רוצים להגביה אותה ועדיף פשוט לשטח את האדמה ולשים על זה דשא כך שיצאתי קצת מבולבל אשמח לשמוע - בדחיפות - האם כדאי לקנות אצלו והאם לשים סומסום או שמספיק לשטח את האדמה
ודבר נוסף - האם חייבים לשכור מהדק אדמה - ג'בקה או שאפשר להשתמש בקרש גדול או משהו בסגנון

ורד שושן

משתמש רשום
ממש עכשיו אנחנו עושים דשא בחצר....
יצא לי הכי בזול לקנות באלות חצץ ב"חיזמא" (אצל הערבים)
50 ש"ח לבאלה גדולה
ודשא סינטטי מאד נהנתי מהשירות והאמינות של מחסני דשא 026205250

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
קופצת על האשכול הישן...
איפה אתה ממליץ לקנות דשא סינטטי וגם שומשום?

@ורד שושן @עברי אנכי
אולי אתם מכירים ערבי בבית שמש שיעשה את זה בזול ? [חצר חצץ 4*20]
לפני שאתם מבקשים משהו מניק מסוים @עברי אנכי לדוגמא, כדאי לבדוק מתי הייתה הפעם האחרונה שהוא ביקר כאן ... :devilish:

אא-אסתר

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
D I G I T A L
ממש עכשיו אנחנו עושים דשא בחצר....
יצא לי הכי בזול לקנות באלות חצץ ב"חיזמא" (אצל הערבים)
50 ש"ח לבאלה גדולה
ודשא סינטטי מאד נהנתי מהשירות והאמינות של מחסני דשא 026205250
זה כולל משלוח ? כמה יעלה להוביל אותם לבית שמש ?

ורד שושן

משתמש רשום
משלוח עלה לי 500 מנוף קצר
המספר של המשתלה של ג'אמל בחיזמא 0522436281 צריך לבקש באלות עם מצא

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה