וכמה עולה החול ? כמה צריך ?גם חול
אתם שמים גם ברזנט - כמו בהוראות למעלה ?
עשיתם את זה כבר - היה מסובך ?
[ממש סליחה על החפירה - את עוזרת לי כ״כ!!!]
וכמה עולה החול ? כמה צריך ?גם חול
אוהו ממש תודה על כל ההסברים!חול נראה לי עלה 60
צריך לתאר לו כמה השטח וכמה גובה צריך
ע"מ שידע כמה כמות סה"כ צריך
לקחת את הבאלות עד החצר היה קצת מסובך (החצר שלי רחוקה מהחניה)
ביקשתי מפועל באתר בניה סמוך, הוא לקח הכל במריצה והחליק יפה את השטח
לגבי הברזנט עדיין לא שמתי הכל קרה טרי היום ... מקווה שמחר נסיים בעז"ה
קופצת על האשכול...בא נעשה סדר..
אני מומחה לענין! (אצלנו בגינה עשיתי ויצא ברמה מד גבוהה, ועשיתי דוק' בענין)
ובכן:
1. מה הציפיות שלך? מה אתה רוצה שיהיה בסוף התוצאה? (חצר שאין בה קוצים, החול והעפר לא מלכלכים, מראה אסטטי יותר - או, שבא לכם להתפנק על מראה של מדשאה יפה ומגניבה)
2. מה מצב הקרקע? אדמה יבשה / חול / חצץ ואבנים / קוציה וכו'
3. מה גודל השטח?
4. מה הולכים לעשות שם? שולחן או רק קצת ילדים וכזה.
5. כמה כסף תהיה מוכן להשקיע בסופו של יום בתהליך?
6. אתה טיפוס עם ידיים טובות, או שתים שמאליות / ימין ושמאל רק שחיברו לך במקרה הפוך?
7. וכן, לכמה זמן אתה מייעד אותו?
איפה החנות שלהם / טלפון כמו כן מחפשים המלצה על מתקין טוב באיזור בית שמש תודה מראש!!!אני בעקבות המלצה כאן קניתי דשא אצל מחסני הדשא - הם ידעו להסביר לך הכי טוב על החששות וההבדלים [שילמתי 37 על דשא שנקרא סמארט, המומלץ שלהם כרגע זה משהו ב 45 שכחתי את השם שלו - הוא ממש יפה ודחוס ועומד]
ממליצה אבל כן ללכת על איש מקצוע שיעשה את זה בעצמו, ויבוא עם מכונה לישר את הקרקע [אנחנו עשינו לבד ויצא לצערינו הרבה מאד גומות ושקעים באדמה - זה לדירה שכורה אז פחות נורא...]
אולי תדברי איתם ותבקשי המלצות למתקין מקצועי, או שעוד אנשים פה ידעו להמליץ לך ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: