מה הקטע להקפיץ שרשור משנת 2019???יואו! רק כדי לא להוציא לעז על כל מודיעין עילית, עברתי דלת דלת לוודא שכולם אכן אלרגיים ל"כל מיני דברים"
מה הקטע להקפיץ שרשור משנת 2019???יואו! רק כדי לא להוציא לעז על כל מודיעין עילית, עברתי דלת דלת לוודא שכולם אכן אלרגיים ל"כל מיני דברים"
לפני שאתה ישר מגיב בלי לבדוק, שים לב מי הקפיץ!מה הקטע להקפיץ שרשור משנת 2019???
איך קובעים תור?
וכמה עולה פגישה באופן פרטי?
במקרים כאלה חובה להוציא לע"ז כי זה דיני נפשות
ומי שמתיפיף עבירה היא בידו
אני לא מדברת דווקא בהקשר לרופא הנ"ל אלא בכללי בכל הקשור למידע על רופאים ומטפלים למיניהם.
מה הפלאפון שלו?אני מכיר אותו אישית
אגב הוא גר במושב יסודות והמרפאה שלו במודיעין ויש לו עוד מרפאה איפשהוא
יש לי את הפלאפון הפרטי שלו אבל זה מי שרוצה ביקור פרטי שזה עולה יקר מאוד מאות שקלים
בשביל לקבוע תור פרטי מתקשרים אליו כמדומני בשביל לקבוע תור למרפאה לא מתקשרים אליו ככה שאם מישו צריך בכל אופן שידבר איתי
את יכולה לפרט מעט באיזה תחום הוא עזר לכם?שווה שווה, הציל את הבן שלי! קבלנו ילד חדש אחרי שישמנו את כל הוראותיו המרובות.
את יכולה לכתוב באיזה עניין אפילו בערך...למי שבא פרטי נראה לי שמתקשרים למספר הזה 0533111315
עזר לנו מאד אחרי שנים של סבל!!!!
איך קובעים תור פרטי,וכמה עולה?אני מכיר אותו אישית
אגב הוא גר במושב יסודות והמרפאה שלו במודיעין ויש לו עוד מרפאה איפשהוא
יש לי את הפלאפון הפרטי שלו אבל זה מי שרוצה ביקור פרטי שזה עולה יקר מאוד מאות שקלים
בשביל לקבוע תור פרטי מתקשרים אליו כמדומני בשביל לקבוע תור למרפאה לא מתקשרים אליו ככה שאם מישו צריך בכל אופן שידבר איתי
מה העלות?0533111315,
מקבל בפרטי בלבד.
נועצתי בו לאחרונה,
מאד מרוצה ב"ה.
פגישה בודדת?בביתר - 1800 ש"ח,
היה שווה לי כל שקל,
חושבת שיש מקומות שלוקח 1500.
כן,פגישה בודדת?
אולי לא לכל וירוס זה מתאים,שנים שמאוד החזקתי מד"ר פקטורוביץ וכל פעם שאני או אחד מהילדים סבל ממיחושים, פנינו אליו וקיבלנו כל מיני דיאגנוזות והפצצות של תרופות וויטמינים ומינרלים במאות ואולי אלפי שקלים (ללא הגזמה). פעמים שזה עבד, ברוב הפעמים - לא. וכל פעם שזה לא עוזר, והיינו חוזרים אליו, הוא היה נותן עוד הפצצה של ויטמינים וכו' בכיוון אחר...
עד שה' עזר והרופא עבר לקופה אחרת ואנחנו נותרנו מאחור, ומאז כבר כמה וכמה שנים שאף אחד אצלנו לא מוגדר כחולה חולה. וכשקורה שילד מצונן קצת או משלשל או מרגיש חולשה וכו', הולכים לרופא מן השורה, מקבלים בדיקת דם, השלמת החסר, וברוב הפעמים - הרופא מפטיר ואומר שזה סתם וירוס ויעבור, וזה מה שקורה בסייעתא דשמיא.
למען הסר ספק, אני מכיר כמה וכמה מקרים שד"ר פקטורוביץ ממש הציל חיים, אך המסקנה שלי: הוא רופא שמשתמש בחוש השישי והולך תמיד לחומרא, ולכן הוא מפנה בקלות לבית החולים, כאשר מתוך מספר גדול של אנשים שמתברר שלא היו צריכים להתפנות, יש כמה שחייהם ניצלים. גם את התרופות והוויטמינים והתוספים למיניהם שהוא נותן למטופלים, זה בשיטת הניחוש וההשערה על פי הכלל של אם לא יועיל לא יזיק.
עוד מסקנה: אנשים מתלהבים מרופא שנותן שם לכל בעיה. אדם חווה הקלה גדולה כשהרופא נותן שם לבעיה שלו ויחד עם כן מעניק לו תחושה שיש פתרון - תיקח רשימה של ויטמינים במשך שנה וחצי והבעיה תחלוף. פחות נעים שאתה בא לרופא עם מיחושים, מצפה לקבל אמפתיה, והרופא אומר בקרירות: זה וירוס שמסתובב עכשיו. יעבור תוך כמה ימים ובא לציון גואל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: