אם כך,ברור
אחרת לא היה כאן תמיהה
מסקנת הדברים היא שהחופשי של 90 דק' זה רק בתוך ה15 ק"מ מהתיקוף הראשוני.
אבל החופשי יומי זה לאו דווקא (לא מנסיון אלא מהמידע הקיים).
אם כך,ברור
אחרת לא היה כאן תמיהה
לא בדיוק כי אם יש לו חופשיאם אין משיר לרב-קו, אזי מי שאין לו סמארטפון לא יכול לתקף, כך שחוקית הוא פטור מלשלם.
מה שאין כן אם אין מדבקה, עדיין יש אפשרות לשלם ברב-קו.
באפליקציה אין כזה דבר חופשי, אלא בסוף החודש האפליקציה מתכננת את התשלום הכי משתלם עבורו.לא בדיוק כי אם יש לו חופשי
באפילקציה אז אין הגיון שנחייב אותו ברב- קו
ולכן הכי טוב לשלם גם ברב קו מתי שהמכשיר לא עובד
ובאפילקציה מתי שאין מדבקה לסרוק
נכון ומי שיודע שישתלם לו חופשיבאפליקציה אין כזה דבר חופשי, אלא בסוף החודש האפליקציה מתכננת את התשלום הכי משתלם עבורו.
טוב... טוב...נכון ומי שיודע שישתלם לו חופשי
אז למה שישלם ברב קו
למי שיש סמארטפון לא מחזיק אצלו רב קו, ובדאי שלא מוטען.אם אין משיר לרב-קו, אזי מי שאין לו סמארטפון לא יכול לתקף, כך שחוקית הוא פטור מלשלם.
מה שאין כן אם אין מדבקה, עדיין יש אפשרות לשלם ברב-קו.
חשון ראשון שניסה אתמול
נסע מבית שמש למודיעין עילית
אוטובוס 1 - קו פנימי בתוך בית שמש עד היציאה מהעיר (חפציבה) = תשלום 5.5
אוטובוס 2- קו 885 מהיציאה מבית שמש ועד לאחד הצמתים לפני מודיעין (פחות מ15 ק"מ )= תשלום 5.5 (עדייין במסגרת המעבר- ללא הורדה נוספת)
(משם המשיך בטרמפ עד הכניסה למודיעין עילית)
אוטובוס 3- קו פנימי בתוך מודיעין עילית)
אבל.....
המכשיר הוריד לו תיקוף נוסף
לא חישב את זה בתור מעבר בנסיעה של 5.5 שח
מסקנות....
ולא עברו 90 דק' מהתיקוף הראשוני?
ואולי המסקנא היא אחרת:אם כך,
מסקנת הדברים היא שהחופשי של 90 דק' זה רק בתוך ה15 ק"מ מהתיקוף הראשוני.
אבל החופשי יומי זה לאו דווקא (לא מנסיון אלא מהמידע הקיים).
ושאלה שאולי לא שאלו כאן: אם אני נוסעת מעיר אחת לעיר אחרת ששתיהן באזור 1, ואני משלמת חופשי של אזור אחד ב-99 ש"ח, אבל האוטובוס עובר באמצע הדרך בעיר הנמאת באזור 2, מותר לי לרדת? או אולי רק דרך החלון???, למשל, לצורך הענין אוטובוס מנחליאל לנחשון שעובר במודיעין עילית.
תשובות בבקשה אנשיםועוד שאלה שאולי לא נידוה כאן: מהניסוחים של דרך שווה נראה די ברור שחפושי אזור אחד ב-99 ש"ח לא מיועד לתושבי אזור 2 גם אם הם רוצים לנסוע מאופקים לנתיבות, כלומר צריך גם נסיעה באזור 2 וגם שתהיה תושב אזור 2? זה אכן כך? איך זה נאכף/אמור להיאכף?
לגבי השאלה השניה, כבר כתב פה (או באשכול אחר) מישהו שהטעין בירושלים אזור 1 בטעות. לא ידוע לי שיש פרטי מגורים ברב קו. (אבל איך הם יגיעו לנתיבות? כלומר איך שווה להם חופשי באזור 1 ולא באזור 2?)תשובות בבקשה אנשים
לא מעניין אותם איפה אתה גר.ועוד שאלה שאולי לא נידוה כאן: מהניסוחים של דרך שווה נראה די ברור שחפושי אזור אחד ב-99 ש"ח לא מיועד לתושבי אזור 2 גם אם הם רוצים לנסוע מאופקים לנתיבות, כלומר צריך גם נסיעה באזור 2 וגם שתהיה תושב אזור 2? זה אכן כך? איך זה נאכף/אמור להיאכף?
אז זהו שמהניסוחים של דרך שווה נראה ברור - אני חוזרת - שכן תלוי איפה אתה גר, אולי מתישהו יהיה לי כח להעתיק ולהראות.לא מעניין אותם איפה אתה גר.
תושב אזור 2 יכול לרכוש חופשי אזור 1, רק שסביר להניח שזה לא בדיוק יהיה שימושי עבורו, הרי אם הוא נוסע קבוע, הוא יקנה חופשי ב225, לא?
בכל מקרה אין שום משמעות למקום המגורים, לא בחופשי ולא באף אחד מהתשלומים. תח"צ ברחבי הגושים המרכזיים (אזור 2) לא יכולה להיות משולמת מחופשי ב99 ש''ח, זה הכל.
זה ברור שאפשר. השאלה היא אם מבחינת התקנות זה לא אמור להיות כך, ואם אכן כך - איך זה יאכף, הרי טכנית כן אפשר. תודהלגבי השאלה השניה, כבר כתב פה (או באשכול אחר) מישהו שהטעין בירושלים אזור 1 בטעות. לא ידוע לי שיש פרטי מגורים ברב קו. (אבל איך הם יגיעו לנתיבות? כלומר איך שווה להם חופשי באזור 1 ולא באזור 2?)
ההוכחה הכי גדולה -שהרפורמה לא מוציאה שקל!!! נוסף למדינה..בלת"ק
חלק מהאנשים מרוצים, וחלק לא, מהסיבה הפשוטה שלא התווסף תקציב לרפורמה. במילים אחרות, עוגת התקציב שהייתה נהוגה עד כה פשוט חולקה בצורה אחרת, כך שאזרחים מעל גיל 75 נהנים ממנה (אבל ברצינות, כמה קשישים צורכים תחבורה ציבורית באופן משמעותי?), ולשם הדוגמה תושבי גוש דן שיכלו עד עתה לנסוע בכל מטרופולין ת"א ב- 208 ש"ח, יצטרכו לשלם עכשיו 255 ש"ח!
אם היו מוסיפים תקציב, כך שההטבות שהיו קיימות עד היום היו נשארות ועליהן מתווספות הטבות חדשות - זו הייתה אכן דרך שווה, תרתי משמע.
זה מה שכתבתי:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: