אצלי זה גם קורה, בטינקו S5.
בדרימי H14 יש תכנית של ניקוי וייבוש המברשת,למיכך המים הנקיים מוסיפים את החומר ניקוי,
בגמר כל שימוש מפעילים על מצב ניקוי עצמי (לוקח דקות בודדות) ואז:
את מיכל המים המלכולכים מרוקנים לאסלה ואח"כ מפרקים ושוטפים באמבטיה ומניחים לייבוש
את הגלגלת מניחים לייבוש (יש מקום מיוחד בצידי המתקן) וכל כמה זמן שוטפים או מכבסים
כל הסיפור כמה דקות
מה הכוונה מניחים את הגלגלת לייבוש?למיכך המים הנקיים מוסיפים את החומר ניקוי,
בגמר כל שימוש מפעילים על מצב ניקוי עצמי (לוקח דקות בודדות) ואז:
את מיכל המים המלכולכים מרוקנים לאסלה ואח"כ מפרקים ושוטפים באמבטיה ומניחים לייבוש
את הגלגלת מניחים לייבוש (יש מקום מיוחד בצידי המתקן) וכל כמה זמן שוטפים או מכבסים
כל הסיפור כמה דקות
לh14 יש יבוש עצמי מהיר או איטימה הכוונה מניחים את הגלגלת לייבוש?
אצלי, אחרי ה2 דק' של הניקוי עצמי הוא עובר אוטו' לייבוש
זה לא ייבוש אוטו' של הגלגלת?!
מדובר על H14
תודה מראש!!
אני גם לפעמים מדלגת על ייבוש עצמי ולאחר הניקוי מוציאה את המברשת לייבוש בחוץ.בכל מקרה פעם ב מומלץ לפרק את המברשת ולנקות את בית המברשת מבפנים.
איך מפעילים את הייבוש המהיר? בחוברת כת' ללחוץ שלוש שניות על הלחצן של הניקוי עצמי, אבל למעשה הוא לא מגיב ללחיצהלh14 יש יבוש עצמי מהיר או איטי
אני לא יודע אם המהיר מספיק.
בכל מקרה פעם ב מומלץ לפרק את המברשת ולנקות את בית המברשת מבפנים
ללחוץ לחיצה ארוכה כשהמכשיר על העמדה וא לחיצה קצרה בכדי לשנות מצבאיך מפעילים את הייבוש המהיר? בחוברת כת' ללחוץ שלוש שניות על הלחצן של הניקוי עצמי, אבל למעשה הוא לא מגיב ללחיצה
מצאת בסוף פיתרון?הפעלתי ניקוי עצמי וכל הבית התמלא בריח הצחנה
הי סליחה שרק עכשיו אני רואה.מצאת בסוף פיתרון?
לא להשים מרכך כביסה במיכל וודאי לא אקונומיקה!!!!!!הי סליחה שרק עכשיו אני רואה.
בסוף ניקינו אותו טוב ושמנו מרכך כביסה במיכל של המים הנקיים והריח עבר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: