השאלה האם לא זול מידי עם השם של הרחוב? ואם אני אעביר את העסק למקום אחר?לדעתי, כדי שמצד אחד לא לאבד את הלקוחות שכבר מכירים את השם הקודם
אבל מצד שני לתת תחושה של חידוש
הכי מומלץ פשוט להוסיף עוד מילה לשם המקורי
דוגמאות:
'עדשות + רחוב - רואים אתכם תמיד!'
עדשות + רחוב - עד הבית!'
עדשות + רחוב - נסו ותראו'
רק לי זה נשמע תתעטשו?תתעדשו (על משקל תתחדשו)
אני חושב שהשאלה המרכזית שאת צריכה לשאול את עצמךהשאלה האם לא זול מידי עם השם של הרחוב? ואם אני אעביר את העסק למקום אחר?
גם 'בזאר שטראוס' כבר לא רק בשטראוס . והעסק עובד בשם הזה בכל מקום שהוא.השאלה האם לא זול מידי עם השם של הרחוב? ואם אני אעביר את העסק למקום אחר?
יש מצב גדול שזה יעבור לכתובת אחרת ...אני חושב שהשאלה המרכזית שאת צריכה לשאול את עצמך
(חוץ מהשאלה האם את מתכוונת לעבור בשנים הקרובות)
זה בהנחה שתחליפי שם, כמה באמת תפסידי אנשים?
כי הרבה פעמים שעושים מיתוג מחודש כותבים 'החנות פלונית אלמונית הותיקה במיתוג מחודש'
ןולאט לאט להכניס את זה לאנשים בראש.
ואז לא באמת מפסידים לקוחות ותיקים
החשש הזה להפסיד לקוחות הוא באמת מובן, אבל כמה זה באמת אמור לקרות?
יש לך אינדיקציה לזה?
מי הלקוחות שלך?
סבתות ששוכחות אחרי שניה איפה קנו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: