פתחוהבנתי שהוא סגנון פתוח
עטרת שלמה פותחים בד
יש אחראי רישוםאיך ניתן להשיג את המנהל של עטרת שלמה ברמה ד' ?
0533165450יש אחראי רישום
אשלח לך בנמשך את המס' שלו
בדיוק באמצע לברר על חיידר בבית שמש,
אשמח למידע איזה סגנון חיידר תשב"ר ברמה א'?
בעיתון של רמה ד' מופיעים 2 טלפוניםאשמח לקבל יותר פרטים על ת"ת איילת השחר מרמה ג2?
טלפון/ מנהל ומה הסגנון וכוי?
תוד
בטוח? אני שמעתי שאילת השחר משפחות יותר פתוחות...הפוך לגמרי, שמעתי על 2 משפחות שלא התקבלו לאילת השחר ונכנסו לעטרת שלמה,
באיזה איזור?וחיידרים חסידים טובים מה יש?
כל אלו ליטאים?רמה ג'
דרכי יושר
פרי התורה
דרך התורה
נפש החיים(...)
וזאת ליהודה
עטרת שלמה
כןכל אלו ליטאים?
באילת השחר יש פער בין הסגנונות בין ג' לד'.בטוח? אני שמעתי שאילת השחר משפחות יותר פתוחות...
הכוונה לרמה ד'???
היום אין הבדל, נראה משפחות מאוד איכותיות בשני החיידריםככה הבנתי על ד שבהתחלה סיננו ועכשיו פחות
אבל זה ממש מחוסר ידע
מה ההבדל בין עטרת שלמה לאילת השחר בד?
אני הבנתי שזה מתחלק לשכונותהיום אין הבדל, נראה משפחות מאוד איכותיות בשני החיידרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: