לא חושבת שהענין פה זה גיוס לקוחות.נכתב ע"י מילה שלי;1614105:בן אדם רוצה לפתוח עסק וגם למצוא שם שימצא חן בעיניו.
זכותו.
הוא ביקש עזרה, (ולא שירות מקצועי.)
זכותו.
צורת בקשת העזרה שלו לא מצאה חן בעיניכם.
זכותכם.
ואיך לומר,
צורת גיוס הלקוחות של כל מיני פה,
לא מוצאת חן בעיני.
זכותי?
נכתב ע"י מילה שלי;1614105:בן אדם רוצה לפתוח עסק וגם למצוא שם שימצא חן בעיניו.
זכותו.
הוא ביקש עזרה, (ולא שירות מקצועי.)
זכותו.
צורת בקשת העזרה שלו לא מצאה חן בעיניכם.
זכותכם.
ואיך לומר,
צורת גיוס הלקוחות של כל מיני פה,
לא מוצאת חן בעיני.
זכותי?
נכתב ע"י צבי גרינוולד;1614200:אכן ביקשתי עזרה, ולא שירות מקצועי. אני מודה לאלה שהזדהו עם בקשתי. יכולתי לפנות לכל קבוצה אחרת בתקוה למעט השראה, אבל חשבתי שבפורום הזה יהיה יותר סיכוי.
חבל שהנסיונות נקטעו כשהתחילו הנאומים אודות חשיבות המקצועיות.
נכתב ע"י אופק רחב;1615085:אספקט.
מילה יפה ומצלצלת, שהמילים הנרדפות שלה הן:
בחינה. זווית. אספקלריה. פן. פרספקטיבה. היבט...
אם תבחר בהצעה הזו ותגדל מאוד, תזכור את מי שעמד לימינך בתחילת הדרך, בצעדים הראשונים והמהוססים – ותשגר לו את מצלצלך. אולי אז יהיה לו כסף ללמוד פרסום וקופרייטינג וגם הוא יהפוך לדבר ענק...
נכתב ע"י inspiration;1615755:למה לא בעברית: פרספקטיבה, טקסטורה. אולי: מימד אחר.
נכתב ע"י צבי גרינוולד;1615739:perspective. לא רע בכלל. בסוף עלי לבדוק אם השם הנבחר תפוס. וזו כבר בעיה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: