בחדרי מחשבים זה חסום, כי זה נטפרי הכי מחמיר, פלוס חותם, פלוס וידאו אוף...ברוך השם אני מבעלי הנטפרי
רוב הסרטונים של המוזיקה החרדית ביוטיוב פתוחים בנטפרי!
ומה שלא, ניתן לבקש והם פותחים מיד.
בעז"ה אני יעלה חומרים של סעודות
בחדרי מחשבים זה חסום, כי זה נטפרי הכי מחמיר, פלוס חותם, פלוס וידאו אוף...ברוך השם אני מבעלי הנטפרי
רוב הסרטונים של המוזיקה החרדית ביוטיוב פתוחים בנטפרי!
ומה שלא, ניתן לבקש והם פותחים מיד.
בעז"ה אני יעלה חומרים של סעודות
חשבתי שיצאתי ידי חובה בלייקהרב "יוק" - לך אין מידע בנושא? אתמהה
זה כאילו שאתה אומר: "אני יודע על מה הוא מדבר, אין צורך שאחלוק מידיעתי, אסתפק בלייק חביב....חשבתי שיצאתי ידי חובה בלייק
אני אכן מצפה לראות חומרים מאנשים נוספים....פתחנו את השירשור הזה בשביל חלוקת ידע !
ערב טוב לך ידידי היקרשונא קלאסי , הקלרינט הוא כלי יהודי חסידי , לא קלאסי, עוד בגמרא מוזכר הקלרינט (החליל חמישה ושישה)
אף אחד לא אומר שמוזיקה קלאסית היא טהורה, והאדמו"ר הזקן לא צריך את ההסכמה שלנו על הניגון שלו!מה טהור ועדין במוזיקה קלאסית ,טפו , ניגון ד' בבות טהור ועדין הרבה יותר מכל דבר
אף אחד לא אומר שכליזמר זה לא יפה אבל מבחינה מוזיקאלית נטו אין ספק שנגני קלרינט קלאסיים מפיקים פי כמה וכמה תוכן ממוסיקת הכליזמר ולכן קשה לומר על זה שטויות.הכלייזמר אחד הדברים היפים שקימים , עזוב אותך משטויות
טעות!קלאסי שייך לפסנתר וכינור(גם כינור כלי יהודי , אלא שהיעוד שלו הפך לקלאסי מלפני שנים משום מה) , לא לקלרינט
נראה שדרכתי פה על מוקש. ידידי היקר מר תווים, אני כמוך גדלתי על מוזיקת כלייזמרים ישנה וטובה של חיליק פרנק ומוריו. אכן אין תחליף לשמחה יהודית אמיתית עם ניגונים (ולא משנה מקורם) משמחים ונקיים ללא יותר מדי תחכום, פשוט לרקוד לקול צלילים ענוגים המופקים לא משנה מאיזה כלי (ולא צריך הרבה טכנו וביט מסביב... רק הצליל והריקודים והשמחה).הקלרינט מוזכר בהקשר לשמחת בית השואבה , יתכן שהשתמשו בו גם למוזיקת הלוים במקדש אבל שימושו העיקרי היה בשמחת בית השואבה
ונראה לי שלא היה קלרינט בבית המקדש, מה שהיה (לפי "מחקר" שערכתי בצעירותי...) מנוגן בבית המקדש הוא ווריאצות שונות של חליל, והיה גם האבוב (החליל של משה רבינו).הקלרינט מוזכר בהקשר לשמחת בית השואבה , יתכן שהשתמשו בו גם למוזיקת הלוים במקדש אבל שימושו העיקרי היה בשמחת בית השואבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: