בעיקרון כן.האם כדאי להשרות את הדג בלימון לפני האפיה?
בלי מלח?מתכון מצוין של אפרת ליבפרוינד
4 כפות שמן
3 כפות רוטב סויה
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
3 כפות דבש
הרבה פפריקה מתוקה ושום
לערבב למרינדה חלקה. להשרות את פרוסות הסלמון במרינדה ללילה.
לזרות שומשום. לאפות 20 דק'.
שימי מלח ישירות על הדגבלי מלח?
בלי.בלי מלח?
לאהאם כדאי להשרות את הדג בלימון לפני האפיה?
חיפשתי הרבה מתכון חדש לסלומון, 8 שנים שאני מכינה את אותו מתכון והוא טעים מאוד אבל בא לי לגוון, הבעיה שכמעט כל המתכונים מתוקים ואני לא מחבבת דגים מתוקים, אז בפעם הבאה ננסה את המתכון שלך, תודה רבה.הסלמון המדהים שאני אוהבת להכין הוא סלמון בפסטו. מעדן עולמי!
(הקרדיט לאביגיל מייזליק, המתכון ל-8 מנות)
טוחנים במעבד מזון:
חבילת בזיליקום טרי (אם אין אפשר חבילת פטרוזיליה)
50 גר' שקדים
8 שיני שום
שליש כוס שמן זית
מלח ופלפל
.
את פרוסות הסלמון מניחים בתבנית, ממליחים ומפלפלים,
מורחים שכבה אחידה של הרוטב הירוק,
צולים על 220 מעלות 15-20 דק'.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
4.06
כ"ז אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
הכירו את טווינמושן
עם גל אקסלרוד
עולם מטורף משל הדמיות! ממשק חדשני שמאפשר לבצע הדמיה כמעט כמו משחק מחשב
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קנ
א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ: