למען הזולת
משתמש צעיר
תינוק בן שנה ושלש חודשים לכאורה אלרגי לחלבי או למשהו אחר חייב מידע למי פונים לאבחן?
בבקשה רק מישהו מנוסה ויעיל.
הוא לא רופא אבל אני היתי גם ועזר... אבל יש את הקופה ושם נותנים לך רופא מיוחד שבודק וביטוח לאומי משלם על כזה דבר בערך 1700 לחודש אז שווה ללכת לרופאאני הייתי אצל מישהו היימלך בירושלים
אבל הוא נראה לי רופא
אבל היית אצלנו והוא עזר מאוד לבן שלי
מצטרפת.יש רופא [מאוחדת ] בר סלע שלמה [לדעתי מומחה]
אצל הילד שלי [היה בן שנה] עשו דקירות בגב והיה בעיה שלא ראו שום סימן [אפי' שבעת שאכל פיתח תגובה מאד חריפה (התנפח פנים)] אז שלח לבדיקת דם ושם אובחןאשמח לשמוע איך בדיקת אלרגיה מתבצעת אצל רופא מהקופה?
אם את הולכת לרופא אלרגי ומתגלה שבאמת זה אלרגי מסכנת חיים תבקשי שתרשום שהילד סובל כבר כמה חודשים , כדי לקבל רטרואקטיבית !!מישהו מכיר שמע על ד'ר איזנברג רחל מאוחדת בית שמש לאלרגיה
אתם צריכים אלרגולוג.תינוק בן שנה ושלש חודשים לכאורה אלרגי לחלבי או למשהו אחר חייב מידע למי פונים לאבחן?
תינוק בן שנה ושלש חודשים לכאורה אלרגי לחלבי או למשהו אחר חייב מידע למי פונים לאבחן?
בעיקרון אבחון אלרגיה לא אמור להיות משהו מידיי מסובך כך שכל רופא אלרגולוג בקופה אמור להיות בסדר.מישהו מכיר שמע על ד'ר איזנברג רחל מאוחדת בית שמש לאלרגיה
ב"ה שהוא עזר לכם, ויפה שהדגשת שזו שיטה אלטרנטיבית [בשונה מניקים מסוימים בפרוג שכנראה יש להם איזשהו אינטרס 'נסתר' לפרסם על 'ד"ר' היימליך], כי צריך לחדד את ההבדל שהיימליך בירושלים שיטה אלטרנטיבית לנו עזר מאדדדד
ולא רופא/דוקטור.היימליך הוא לא אלרגולוג.
כן,מישהו מכיר שמע על ד'ר איזנברג רחל מאוחדת בית שמש לאלרגיה
היימליך מאוד עוזר אבל בשביל לקבל קיצבה חודשית צריך רופאב"ה שהוא עזר לכם, ויפה שהדגשת שזו שיטה אלטרנטיבית [בשונה מניקים מסוימים בפרוג שכנראה יש להם איזשהו אינטרס 'נסתר' לפרסם על 'ד"ר' היימליך], כי צריך לחדד את ההבדל ש
ולא רופא/דוקטור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: