עזרה דרוש טיולון נח שהופך לכסא רכב

ממ"ד

משתמש מקצוען
ת

תודה, אני מתכוונת לתוספות שצריכים להרכבה באוטו. צריכים?
זה כמובן גם עניין של נוחות.

לידיעתי, החלק שהם נותנים להרכיב חוסך את הקשירה כל פעם של החגורת בטיחות. אבל זה משהו שמתרגלים אליו מהר. לדעתי לא שווה את ההשקעה.

חוץ מזה שזה שוב עוד מוצר באוטו, שבאתם לחסוך כשקניתם דונה...

אין עוד מילבדו

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני חושבת שהבסיס עושה את כל ההבדל היה לי דונה חודשיים ריאשונים ללא בסיס ואז קניתי ביד שניה ב- ולא הבנתי איך היסתדרתי קודם אין על הנוחות של זה.......

אוהבת לדעת

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
לי יש דונה כבר בשימוש לילד שני, אצל הראשון היה בשימוש עד גיל 10 חודשים.
אין על הדבר הזה. ולמי שיש בעיה עם הלכלוך זה מגיע עם בד ששמים מתחת לעגלה על המושב.
לא נראה לי שקיים טיולון כזה.

אחותי מוכרת דונה חדשה בקופסא צבע ג'ינס ב -1400

אלי7 ספורט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
לי יש דונה כבר עבר 2 ילדים זה פשוט דבר כיף, נשאר במצב מעולה, מתכבס פצצה (אפילו שלחתי לכמה פרוגיסטיות הסרטה איך להוריד את הבד כדי לכבס ;) )
היה קשה להפסיק להשתמש... השתמשתי עד סביבות גיל 10 חודשים (תלוי בגודל של הבייבי)
אבל לא כל הזמן, השתמשתי גם בעגלה רגילה כיון ששמעתי שזה לא הכי טוב רק סלקל, למרות שגם שמעתי שזה לא נכון. הלכתי על קו אמצע- כשהולכים ברגל ומסתובבים בתוך השכונה עגלה, ובקניות או בכל דבר עם הרכב עם הדונה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה