למה שיתנו לי ? למה שירצו לתת את הקוד לאחד שבסוף אולי יתחרה בהם?קחו את הקוד שלהם ובקשו מהם תיקונים .
תמיד זה יצא יותר זול.
למה לעשות הכל מהתחלה?
למה שיתנו לי ? למה שירצו לתת את הקוד לאחד שבסוף אולי יתחרה בהם?קחו את הקוד שלהם ובקשו מהם תיקונים .
תמיד זה יצא יותר זול.
למה לעשות הכל מהתחלה?
רק לקחת בחשבון שיש סיבה למה חברות לרוב משווקים מוצר מדף ולא התאמה אישיתתודה, אני אכן מתכוונת להתמקד בלקוחות יותר קטנים, גם כיוון שאני רוצה לבצע התאמה אישית (התוכנה שאני רוצה שיבנו לי כן תהיה גנרית, מה שאני בניתי ב no cod אני יכולה תמיד לשנות.. ) בניגוד למתחרים שמשווקים מוצר מדף.
אכן. במידה ואראה שלא משתלם- אאלץ לעבור למוצר מדף...רק לקחת בחשבון שיש סיבה למה חברות לרוב משווקים מוצר מדף ולא התאמה אישית
זה פשוט יוצא לרוב יותר יקר....
רק להזהר לא לשרוף מידי הרבה כסף בדרך.....אכן. במידה ואראה שלא משתלם- אאלץ לעבור למוצר מדף...
אם את (קהל היעד שלך) יהיו הלקוחות שלהם, וישלמו להם כסף, עבור חורים- תיקונים, ואפילו פיצ'רים חדשים, למה שיקחו את המוצר של (חדש, עוד לא עבר מספיק) לעומ מוצר קיים שיש לו לקוחות מרוצים?? (וצריך כמה התאמות)למה שיתנו לי ? למה שירצו לתת את הקוד לאחד שבסוף אולי יתחרה בהם?
א. כיוון שהחברות הללו לוקחות מחיר שמרתיע את העמותות הקטנותאם את (קהל היעד שלך) יהיו הלקוחות שלהם, וישלמו להם כסף, עבור חורים- תיקונים, ואפילו פיצ'רים חדשים, למה שיקחו את המוצר של (חדש, עוד לא עבר מספיק) לעומ מוצר קיים שיש לו לקוחות מרוצים?? (וצריך כמה התאמות)
אם את מבינה את העלויות, לא בטוח בכלל שתוכלי להציע מוצר יציב - ברמה גבוה במחיר נמוך יותר.... (אין לי מושג כמובן במה מדובר בפועל..)א. כיוון שהחברות הללו לוקחות מחיר שמרתיע את העמותות הקטנות
קצת לא ברור ... אם תוכלי לתת דוגמא למה הכוונה....ב. ניסתי לפנות אליהם לשת"פ, וה API שלהם מפותח ברמה ממש נמוכה, למרות שדווקה כן רצו שאעבוד איתם.. זה היה כל הזמן טלפון שבור, למרות שמאוד רצו לפתח את הAPI שיהיה ברמה שתתאים לי. תכלס לא הצלחתי להתקדם איתם.
כבר יש לך אתר קיים , עבור לקוח? או שאת ההתאמות ביצעת על גבי האקסל??ג. היות ואני מתכוונת לבצע התאמה אישית, וכבר ביצעתי, והלקוח ב"ה מרוצה וממליץ, מקווה שאצליח לרצות את השאר.. תכלס עוד לא מצאתי גבול לאוטומציות.
אכן אין גבול....תכלס עוד לא מצאתי גבול לאוטומציות.
ככה זה , התאמות עולות הרבה.. בנוסף כשהלקוח "בכיס שלך" אפשר לנצל את זה....ד. עבור כל התאמה שלקוח מבקש לפתח על מוצר המדף, הם לוקחים הון.. ומדובר בהמון התאמות.
ממה לא היו מרוצים?? הצלחת למקד , ולהגיע למסקנה??לקוחות שלהם שדיברתי איתם לא מי יודע מה מרוצים
בעז"ה מקווה שאצליח.
החברות הגדלות מציעים מוצר מדף שלא מי יודע מה מותאם, במחיר גבוה. (ואז דורשים עוד על התאמות) ממחקר שערכתי העמותות היו שמחות לשלם על משהו שמלכתחילה מותאם אישית בדיוק לצרכיהם.אם את מבינה את העלויות, לא בטוח בכלל שתוכלי להציע מוצר יציב - ברמה גבוה במחיר נמוך יותר.... (אין לי מושג כמובן במה מדובר בפועל..)
במיוחד שאת רוצה לעשות התאמות פר לקוח... (שזה הון!)
משהו מוזר, הם משתמשים בשירותי API של פלטפורמה חיצונית קצת דפוקה, לא נראה משהו שנבנה ביחד עם האתר שלהם, אלא משהו שהוסיפו אחרי והאיכות בהתאם.. חסר חסר חסר המון פונקציונליות.קצת לא ברור ... אם תוכלי לתת דוגמא למה הכוונה....
ואם הם לא הצליחו להביא לך את מה שאת רוצה, אולי זה היה מידי מורכב, ולא שווה כלכלית? בדכ סטארטאפים שמחים למצוא שותף שמוכן להשקיע בהם.... גם אם זה דורש מהם....
אכן, ולכן יש לקוחות שלהם עצבניים מה "חתונה הקתולית", והיו שמחים לקבל מוצר שמלכתחילה נבנה בהתאמה לצרכים שלהם. די חקרתי, אבל בהחלט יכול להיות שאני צריכה לחקור עוד לקוחות.ככה זה , התאמות עולות הרבה.. בנוסף כשהלקוח "בכיס שלך" אפשר לנצל את זה....
לא היו מרוצים בעיקר מחוסר ההתאמה האישית. ומעוד כמה דברים אחידים שהצלחתי לקלוט מהתלונות של כולם..ממה לא היו מרוצים?? הצלחת למקד , ולהגיע למסקנה?
כרגע מדובר באינטגרציות בלי פרצוף... מסכים שחורים שנפתחים ונסגרים.. אבל עושה את העבודה.כבר יש לך אתר קיים , עבור לקוח? או שאת ההתאמות ביצעת על גבי האקסל??
האמתכמו למשל- "מעצבן שהכול עם העכבר ואי אפשר להשתמש רק עם המקלדת" ועוד כמה..
אני משווקת לכל אחד מוצר שונה לגמרי, לפי הצרכים שלו. הבסיס מתייחס לבעיה אחת, אבל היתר- על בסיס הדמיון של כל לקוחהאמת
אם זה הדוגמאות
מאמינה שעד שאת תפתחי מוצר מותאם אישית ללקוח אחד, ותנסי לשווק את זה ללקוח השני
אולי עוד לפני שזה יגיע ללקוח הראשון, תלוי בכמה פרמטרים, אבל לא חושבת שאחרי השני אפילו
החברה הנוכחית תשנה את כל ה-UI שלה לגמרי, תפתח אותו מהתחלה, ושום דבר לא יהיה רלוונטי במוצר שלך
בשביל מוצר בר קיימא את צריכה בידול משמעותי יותר מאשר UI, ממש פיתרון שאין בשבילו כלום בשוק
בכל מקרה נראה שאת נעולה להמשיך עם הרעיון, אז רק שיהיה לך המון הצלחות
נשמח שתחזרי לעדכן פה בהמשך מה קורה
כולנו נשמח לשמוע שטעינו
הבעיות שאת מתארת קשורות לUX של המוצר, כלומר - לתכנון שלו.החברות הגדלות מציעים מוצר מדף שלא מי יודע מה מותאם, במחיר גבוה. (ואז דורשים עוד על התאמות) ממחקר שערכתי העמותות היו שמחות לשלם על משהו שמלכתחילה מותאם אישית בדיוק לצרכיהם.
משהו מוזר, הם משתמשים בשירותי API של פלטפורמה חיצונית קצת דפוקה, לא נראה משהו שנבנה ביחד עם האתר שלהם, אלא משהו שהוסיפו אחרי והאיכות בהתאם.. חסר חסר חסר המון פונקציונליות.
אכן, ולכן יש לקוחות שלהם עצבניים מה "חתונה הקתולית", והיו שמחים לקבל מוצר שמלכתחילה נבנה בהתאמה לצרכים שלהם. די חקרתי, אבל בהחלט יכול להיות שאני צריכה לחקור עוד לקוחות.
לא היו מרוצים בעיקר מחוסר ההתאמה האישית. ומעוד כמה דברים אחידים שהצלחתי לקלוט מהתלונות של כולם..
כמו למשל- "מעצבן שהכול עם העכבר ואי אפשר להשתמש רק עם המקלדת" ועוד כמה..
תודהרק רוצה לציין שלמרות שאני לחלוטין מזדהה עם כל האמור לעייל מבחינת הסיכון והשוק וכו'
בשיחה עם יזמים רבים, וכן משקיעים, המסקנה העולה היא שהרעיון של הסטארטאפ הוא בדר"כ אחוז מאד קטן מההצלחה העתידית שלו.
כדי שסטארטאפ יצליח, הוא צריך בעיקר בניה נכונה, ניהול סיכונים נכון, שקול וזהיר, המון שיווק, ועוד שיווק ועוד שיווק, וכמובן שאחרי הכל ס"ד (או מזל, בלשונם).
אם את בקטע של 'להתאבד' עליו, מה שאומר המון השקעה כספית, למרות סיכון לא נמוך, כולל ייעוץ וליווי של אנשי מקצוע מסוגים שונים לאורך כל הדרך (מתחום המסחר, הכלכלה, השיווק והפיתוח), מתוך ידיעה שעדיין מדובר בסיכון לא קטן, אני מאמינה שיש גם סיכוי להצלחה.
בצורה אחרת, לא הכרתי עוד מיזם טכנולוגי שהצליח בשנים האחרונות.
עדיין מחפשים פרילנסר?תודה
רק בעזרת ה' נעשה ונצליח.
אכן מתייעצת עם יעוץ מקצועי מגוון כמו כל מה שציינת.
כרגע מחפשת פרילנסר מסור ואמין. אבל אמין.
בהדרגה בהדרגה. ה' יעזור.
כרגע יועץ העסקי טוען שאני יכולה לשווק את מה שבניתי למרות שזה לא יפה פרונטלית, ובמידה ואראה שלא הולך כי זה ככה נראה- אצטרך פרילנסר שיבנה את מה שרציתי. אשתמש באשכול הזה ובכל ההמלצות שנשלחו אלי באישיעדיין מחפשים פרילנסר?
לדעתי זו טעות.כרגע יועץ העסקי טוען שאני יכולה לשווק את מה שבניתי למרות שזה לא יפה פרונטלית,
זה מנקודת מבט של מתכנת או מעצב UI/UXלדעתי זו טעות.
ב2024 רוב מוחלט של הגולשים מודדים ניראות של מוצר.
אם זה נראה מספיק טוב ונעים בעין - אפשר לשווק.
ייתכן שניתן לשפר את הנראות בזמן קצר אם משולב כבר בפרויקט ספריה כמו Bootstrap או Tailwind או משהו דומה, באמצעות AI. כרגע יש לי זמן פנוי ואני מוכן לעזור ללא תשלום (זה ייקח פחות זמן מאשר לתרום לקוד פתוח או לענות על שאלה ב-StackOverflow).כרגע יועץ העסקי טוען שאני יכולה לשווק את מה שבניתי למרות שזה לא יפה פרונטלית, ובמידה ואראה שלא הולך כי זה ככה נראה- אצטרך פרילנסר שיבנה את מה שרציתי. אשתמש באשכול הזה ובכל ההמלצות שנשלחו אלי באישי
אם יש מישהו/אתם שאתם יכולים להמליץ, אשמח לדעת להמשך.
לעזור לעסק בתחילת דרכו, זו חובה ומצווה.
זה מנקודת מבט של משתמשים.זה מנקודת מבט של מתכנת או מעצב UI/UX
אבל את היזמים מלמדים בדיוק ההיפך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: