עזרה דרושים רעיונות למאכלים טעימים ומפנקים עבור אדם הסובל משלל הגבלות רפואיות

אפכא מסתברא

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
צריך להיות זהירים בעניין המלח ההוא ללא נתרן - אם זכרוני אינו מטעני, אסור לצרוך אותו אם נוטלים תרופות מסוימות (לא זכור לי אילו תרופות).

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אשמח אם תעזרו למצוא רעיונות למאכלים טובים לאדם הסובל מ:
1. סכרת 2. שומנים (כולסטרול וגליצרידים) 3. לחץ דם גבוה (הגבלת מלח) 4. גאוט (הגבלת חלבונים)
ניסיתי לעזור ברעיונות וכל רעיון נתקל בבעיה בסעיף אחר.
יהיה גם מפגש עם דאטנית, בנתיים עד ש... וגם אחרי, מי יודע איזה עלים היא תטיל עליו ללעוס.
-בכוונה לא העליתי בפורום האוכל. שם מכינים הרבה שוקולדים וקצפות, ואני מעדיפה מקסימום רעיונות מאנשים שהתנסו בהכנת מזון למוגבלי אוכל מכל סוג.

סליחה שאני מקפיצה @נוי לא מוצאת את המייל שלך ואין לי אפשרות לכתוב הודעות פרטיות.
את רוצה לכתוב לי?
אני חושבת שיש לי די הרבה רעיונות (ומתכונים) לדברים שאפשר לאכול.
אבל בשביל זה אצטרך לקבל קצת יותר פרטים על ההגבלות המדוייקות.

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
סליחה שאני מקפיצה @נוי לא מוצאת את המייל שלך ואין לי אפשרות לכתוב הודעות פרטיות.
את רוצה לכתוב לי?
אני חושבת שיש לי די הרבה רעיונות (ומתכונים) לדברים שאפשר לאכול.
אבל בשביל זה אצטרך לקבל קצת יותר פרטים על ההגבלות המדוייקות.
שולחת לך מייל.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה