נכתב ע"י R.Design;1412901:בטח שרוצים!...
שכבות טורט במילוי קרם חלבה
החמרים ל-3 טורטים:
10 ביצים, 11/2 כוסות סוכר, 1/3 כוס מים, 11/4 כוסות שמן, 1 כף ת. וניל, 21/4 כוסות קמח, 1 אפיון-הכיני כמו טורט וחלקי ל-3
1/3 נשאר לבן, עוד 1/3+כף קפה, ועוד 1/3+כף קקאו.
לקרם המילוי:
4 ביצים, 4 ס. וניל, 1 חב' מרגרינה, 1 חב' פודינג וניל, 170 גר' חלבה מגוררת-ערבלי הכל במעבד מזון, וחלקי ל-3.
ההרכבה:
1)שימי בתבנית טורט חום, מרחי ב-1/3 מהקרם.
2)כסי בטורט מוקה ומרחי בקרם.
3)כסי בטורט לבן ומרחי בקרם הנותר.
4) קשטי בפירורי שוקולד או בנוגט כמו שהוסבר לעיל
אגב, אני קבלתי את המתכון מחברה, ואם אינני טועה ראיתי את זה אח''כ בשם אביגיל מייזליק אבל נראה לי עם ממרח חלבה.
את הקישוט ראיתי אצל קשת ושם זה פס שוקולד יותר מקצועי כי זה יציקה מתבנית.
בהצלחה ואם משהו לא מובן אשמח לעזור.
שבת שלום