אצלי 450 שח ל20 תמונותנכתב ע"י סתם;952570:איפה יש לך כזאת אחת? שלוקחת 450 ש"ח?
אם לדעתך התמונות לעונה אחת בלבד באמת חבל שתשקיעינכתב ע"י סתם;952567:עדיין זה כואב
שלקוחה צריכה להוציא משכורת על 3 שעות צילום
מה נראה לכם ?
זה ממש לא כמו גרפיקה
לדוגמא שלוגו משמש לכמה שנים ובכל מיני אופציות
כאן זה תמונה לעונה אחת בלבד גיל אחד בלבד!!!
זה ממש כואב לי, כי אני חושבת שעדין זה לא מצדיק
תגובה:
נכתב ע"י הלו קיטי;952609:אצלי 450 שח ל20 תמונות
נכתב ע"י הלו קיטי;952611:אם לדעתך התמונות לעונה אחת בלבד באמת חבל שתשקיעי
תמונות זו מזכרת, מתקופה מיוחדת ורגעים מתוקים
תמיד כיף להסתכל באלבום כזה, גם כעבור עשור
נכתב ע"י סתם;952618:נכון אבל הלב יכאב לי שהוצאתי 3000 ש"ח ל3 שעות
1000 ש"ח לשעת עבודה בלי חומרים, בלי בגדים, בלי נסיעות...
לא יודעת .... זה מה מרגיש לי
ואני בעד לא לקחת זול
שאתה עושה פרוספקט לבנ"א
זה הולך ל3000 אנשים בערך... או יותר
ותמונות למשפחה וחברים גג 50 איש!
נכתב ע"י tzivi;952659:אני גם קוראת את האשכול כולו ולא מבינה על מה הזעקות???
מחילה מכולכם פשוט אתם לפעמים מאבדים פורפורציה
אני מסכימה עם אלבום
בסה"כ מישהי ביקשה צלמת זולה ויש כאלו על מה הויכוח בכלל היא מחפשת משהו מסוים ובגלל שאני לא בקרטריון הזה אני לא מגיבה
על מה כל המהומה זה נשמע כאילו מחכים פה לפתוח את הדיון הנושן הזה מחכים בפינה כמו שאומרים
וכל אחת רוצה להשוויץ ולהראות כמה היא לוקחת יקר
אז חבר'ה, קודם כל תשתו כוס מים אולי משהו ממותק יעזור
דבר שני כן, בהחלט יש מגוון עצום של צלמות עם מחירים שונים גם אני הייתי זולה הרבה יותר לפני שנה
שיהיה בהצלחה
אני לא יודעת באיזה תחום את עובדת אבל אני יכולה לומר לך שמהניסיון שלי ושל חברותי. הוצאות של סטודיו לפני הכנסות בכלל הם בין 4000-9000 ש"ח
אני מדברת על מצלמה, עדשות, מחשב, תאורה, רקעים, אביזבים, שכירות, מנהלת חשבונות, נסיעות, פירסום, לימוד.... לכל אחת ואחד יש את הרשימה שלנו של הוצאות זה לא אומר שכל חודש יוצא מהכיס 4000 ש"ח אבל בממוצא משדרגים מצלמה ומחשב כל 3 שנים אז ההוצאה מחושבת על 3 שנים.
בקיצור יש הרבה צלמות בתווך המחירים הבנונים שאומרים לי "אני חושבת לסגור את הסטודיו ההוצאות לא ניגמרות בגלל שאני רוצה לתת ללקוחות הכי הכי ואני עובדת שעות על גבי שעות ולא רואה בכלל הכנסות"
בקיצור עם אתה קונה רק מצלמה פשוטה (יחסית) עם עדשה בסיסית ועובד בעבודה אחרת ועל הדרך לפעמיים בצהרים מצלם שעתיים ומקבל על זה 300 ש"ח זה יכול להיות סבבה. אבל זה בתנאי שאתה לא מוציא כספים על פירסום ושיווק וכמובן אין לו ציוד סטודיו אלה רק מצלמה ועדשה.
מקווה שעכשו הבנת
אני מדברת על חודש כמובן.
לדוגמה מצלמה עולה 14000 ש"ח וקונים מצלמה כל שנתיים וחצי (לפחות כך זה אצלי) שזה אומר שמחלקים את ה14 אלף ל30 שזה אומר שמתוך ה4000 כל חודש אני מחשבת 466 ש"ח הוצאה של מצלמה.
עדשה כל שנתיים בערך אני קונה עדשה ב5000 ש"ח שזה בערך 200 ש"ח בחודש
אילו ההוצאות שמוציאים פעם ב אבל זה תמיד מחושב אצלי על פני הזמן שניראה לי.
כמובן יש תהוצאות השוטפות של לדוגמה כ500 שקל בחודש על אביזרים. יש חודשיים שאני מוציאה 200 ויש חודשיים שאני מוציאה 1500.
בקיצור לכל אחד יש תחישובים שלו והלווי שהייתי נישארת ב4000.
בקיצור זה אומר לעם ההוצאות שלי 4000 (שזה קצת לעסק שלי) והחודש הכנסתי מלקוחות 6000 זה אומר שמתוך ה6000 20% זה הוצאות ישירות ללקוחת כמו אלבומים והדפסות.
ולכיס ניכנס לי 800 ש"ח שזה על הממוצאה 6-7 ש"ח לשעת עבודה.
אני ממש ממש ממש לא אומרת שאילו המספרים של מה שאני מכניסה/ מרוויחה בחודש אני פשוט ניסיתי לעבוד עם מספרים אגולים.
אני מאמינה שיש צלמות עם סטודיו שההוצאות שלהם פחות מ4000 ש"ח בממוצאה לחודש. אני לא יודעת תחשבון של כולם אלה רק שלי.
נכתב ע"י אחינועם;952673:ריקי הסבירה כאן מאד יפה את העלויות -
עכשו את בטח מבינה כמה הוצאות יש לצלמת.
עד שצלמת רק מתחילה לכסות את ההשקעה הראשונה לוקח המון זמן,
ועוד בהתחלה הן לוקחות מחיר כניסה לשוק.
צילום זה כמו עסק לכל דבר ושם ידוע הכלל שבחצי שנה הראשונה לא רואים רווחים וזה במקרה שהעסק מאד מצליח ויש זרימה שוטפת של לקוחות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: