מתכנתנת בכירה
משתמש פעיל
גם אני מאד רוצהשלום גם אני רוצה את ה תכונת הסודי.פליז. מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה
גם אני מאד רוצהשלום גם אני רוצה את ה תכונת הסודי.פליז. מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אשמח למתכון תודה למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נראת טוב!!!עוגת מוס שוקולד חלבה
עוגה פשוט טעימההההה כל מי שטעמה בקשה מתכון, חוץ מאחים שלי שלא מעיזים לטעום בגלל החלווה שבציפוי והקוקוס בבסיס..
בסיס
1.1/4 כוס קמח
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1 א. אפייה
3/4 כוס קוקוס
1/4 כוס יין מתוק
לשטוח בתבנית ולאפות רבע שעה
להקציף 6 ביצים + חצי כוס סוכר
להמיס:
200 ג' שוקולד
כוס שמן
2 כפות שטוחות נס קפה
להוסיף לקצף ולערבב
לשפוך על הבסיס ולאפות חצי שעה.
ציפוי:
50 ג' חלבה מגורדת
1 סוכר ווניל
1/4 כוס מים+ 3 כפות סוכר
2 כפות שמן
2 כפות גדושות קקאו
לבשל את הציפוי ולשפוך על העוגה כשהיא יוצאת מהתנור
אני עשיתי A4נראת טוב!!!
השאלה איזה גודל תבנית לעשות??
תודה
המילוי של השמרים לא יוצא קצת מר עם כ"כ הרבה קקאו?עוגות אצלי זה דבר שמאוד משחק. אנשים פה אוהבים עוגות פשוטות אבל טעימות ועסיסיות! על זה הדגש...
אחרי הרבה התעסקות ורצון לנסות דברים חדשים.. יש את מתכוני הדגל שאותם אני ממליצה לאמץ:
1.
יש לי מתכון נורא טעים לעוגת שיש ספוגית, עסיסית וטעימה!
אם יהיה ביקוש אעלה...
2.
העוגה הזו מככבת אצלי בלי סוף!! עם שינוי קטן והכרחי מבחינתי.
אני כמובן הולכת על הגירסה עם השמן ולא החמאה (זה כוס שמן בכוס של שתיה חמה)
אחד מהסעיפים מציין- המסה של השוקולד במקורגל או בבן מארי, אני לא ממיסה את השוקולד לבד, אלא יחד עם שלוש כפות שמן בנוסף לכוס שתוכנס בהמשך (אחרי נסיונות... זו תוספת נחוצה!)
עוגת שוקולד הכי טעימה וקלה להכנה שיש | אז מה את עושה כל היום
עוגת השוקולד המפורסמת של סבתא שלי! עסיסית ושוקולדית, קלה להכנה ותמיד מצליחה, מושלמת לימי הולדת ולכל מי שפשוט לא יכול בלי עוגת שוקולד.www.lichtenstadt.com
3.
יש לי מתכון נוסף לעגת שוקולד פירורים. לעוגה הזו אמנם יש הרבה ווראציות...אבל לא כולן טעימות כמו זו שלי (לא אני המצאתי. מותר לי להשוויץ
עוגה ממכרת!!!
הנה מצורף:
עוגת פירורים:
לבצק פירורים:
3 כוסות קמח
1 א. אפיה
1 ביצה
כוס שמן
3 כפות סוכר
לשטח בתבנית A4 הייטב. ישאר עודף בצד. לשמור.
לשוקולד:
200 גרם שוקולד
2 כפות קקאו
1/2 כוס שמן
1 ו1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
להמיס בסיר על אש נמוכה, אחרי שנמס- להוסיף 4 ביצים L ולערבב במהירות שלא יהפכו לחביתה.
לשפוך על גבי התבנית עם הבצק. לפזר מלמעלה בנדיבות את הפירורים. (אני לא משתמשת בכל מה שנשאר.. נראה לי מוגזם. אני רק מכסה הייטב.)
להכניס לתנור 180 ולאפות עד שמזהיב מלמעלה. לעקוב שלא תתיבש, ולבדוק שלא הוצאתם אותה "נא" מידי.. אין קמח בשוקולד.
4.
באחד מהאשכולות הישנים העלו את המתכון הבא:
מאפים - רוגעלאך מושלמים! מתכון שפורסם בקטיפה!
המתכון פורסם לפני כשבועיים... האם יש למישהי את המתכון? אשמח אם תוכלו להעלות וגם לספר לנו איך הם יצאו! תודה!www.prog.co.il
המתכון כיוון לרוגעלך אני לקחתי את זה למקום שונה לגמרי.
הפכתי אותה לעוגת שמרים.
יוצא עוגה כמו החנות... יותר אפילו, מסוג העוגות שאני מכניסה לתבנית מוארכת שקופה ושולחת ליולדות בשכונה והן בטוחות ששלחתי להן את זה מהחנות.
העוגה שמרים הכי אמיתית שיש!
אני חציתי את המתכון לשניים והשתמשתי רק במתכון לחצי קילו. (אני לא אוהבת כמויות גדולות של עוגות בהקפאה. אני אוהבת כמות קטנה וכייפית)
אני באופן אישי המרתי את המרגרינה בחמאה (יוצא יותר מיוחד, אנין ויוקרתי. מה גם.. שהעוגה הזו לא סמל הבריאות ו"חלבי" תוחם אותה לזמן מוגדר וככה לא משתוללים עליה... אני מכינה אותה אפילו לשבת, ואז מתפנקים עליה בבוקר עם הקפה לפני הבשרי בסעודה)
אחרי שהבצק תופח אני מחלקת ל4. יוצאים לי שתי עוגות (אפשר להשתמש בכל הקילו ואז יצא 4 פסים)
לכל עוגה שתי חתיכות.
אני מכינה את המילוי העסיסי שמצורף שם. ממלאה בנדיבות כל עלה מרודד. מגלגלת לרולדה וכל שתי רולדות מלפפת לצמה אחת ומעבירה חיתוכים בסכין למעלה כדי לפתוח את השכבות וליצור מראה מרשים.
מברישה בחלמון טרוף עם שתי טיפות מים. מפזרת שומשום.
עוטפת את שתי האינגליש קיק בנייר נצמד ומכניסה למקרר להתפחה של 40 דק. (או בחוץ 20 דק') כאן יש את החמאה.. הכל רגיש.
אופה עד שאפוי. מברישה את הסירופ. מחביאה במקפיא.
יוצר סוףףף!! מומלץ מומלץ!!
5.
*לחובבי החלבי והגבינות... שתי המתכונים האלו הם המתכונים הכי מוצלחים שאני מכירה בנתיים (וזה אחרי בדיקה)
אני מוותר ברוב הפעמים על התחתית וכן על השמנת חמוצה מלמעלה כקרם. או מחליפה בשמנת מתוקה ועושה את זה קרם קצפת טעים יותר לדעתי.עוגת גבינה אפויה קלאסית | עוגיו.נט
עוגת גבינה אפויה קלאסית - בסיס פריך, מלית גבינה עשירה במרקם קרמי וציפוי שמנת חמוצה. קלאסיקה חגיגית ומנצחת לשבועות ולאורך כל השנה.www.oogio.net
עוגת שמרים גבינה. קצת תהליך.. שווה ממש! אני שמה כוס ורבע חלב ולא כוס.
מעלףף!עוגת שמרים עם גבינה, המתכון הכי טוב לעוגת שמרים עם מילוי גבינה, מעולה - ניקי
עוגת שמרים עם גבינה, מעולה! איזה בצק אליפות מאוד נוח לעבודה המילוי טעים כל כך והתוצאה הסופית פשוט מושלמת אני אומרת מראש שימו לה הבצק ממכר כשמתחילים להכין...nikib.co.il
6.
עוגיות תמרים ללא מרגרינה. בצק ללא סוכר. יחסית בריא ממש!
4 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
להרתיח על האש: 1 כוס שמן+1כוס מים ולחכות מעט
לשפוך על הקמח וללוש היטב,מתקבל בצק רך וגמיש.
לחלק את הבצק ל4 חתיכות ולרדד כל חתיכה למרוח ממרח תמרים לפזר אגוזים ולגלגל לרולדה. להניח את ארבעת הרולדות על תבנית תנור ולחתוך לפרוסות בלי להפריד. רק לסמן לעומק, לא לחתוך עד הסוף.
לאפות על 180 מעלות ,(העוגיות נשארות בהירות)
אחרי אפייה יהיה לחרוץ אותם לפי הסימונים.
בהצלחות!!!
בתאבון!!!!
לא. זה בתנאי שתכיני את הבצק הספציפי הזה. הכל משלים אחד את השני. גם הסוכר במילוי הוא בכמות מאוזנת. שימי לב שבבצק יש סוכר בכמות מודגשת בפני עצמה.המילוי של השמרים לא יוצא קצת מר עם כ"כ הרבה קקאו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: