אני רוצה להוסיף שכבה קראנצ׳ית בקינוח כוסות,
אבל כזו שתישמר פריכה ורעננה גם בהקפאה ארוכה (שבועיים פלוס),
ותהיה פרווה, לא על בסיס קמח (כדי לא לסבך עם הברכות)
חשבתי על ברס אגוזים או על שברי פקאן סיני.
יש למישהי נסיון עם זה בהקפאה?
מה עוד יכול לבוא בחשבון?
אני רוצה תוספת קראנצ׳ית שתישמר פריכה ומתפצפצת גם כשארכיב את הקינוח בכוסות מראש ואקפיא ביחד.
כלומר, אני רוצה להרכיב שכבת קראנצ׳, מוס ורוטב ולהקפיא כך.
האם גם בצורה כזו נראה לך שהקראנצ׳ שהצעת יישאר פריך?
שכבה של קורנפלקס עם שוקולד
אולי אפשר 'להפריד' ביניהם ב'יציקה' של שכבה דקיקה משוקולד וכדומה.
תודה!פצפוצי קרמל
אהבתיקינואה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: