אצלנו במשפחתון הגננת כן קיבלה כבר כסף עבור כל מי שקיבל דרגה.שמעתי שהמטפלות במשפחתונים לא קיבלו שקל גם עבור אלו שכן קיבלו דרגה.
אצלנו במשפחתון הגננת כן קיבלה כבר כסף עבור כל מי שקיבל דרגה.שמעתי שהמטפלות במשפחתונים לא קיבלו שקל גם עבור אלו שכן קיבלו דרגה.
לאפחד אין מושג?בוקר טוב,
מישהיא יודעת איך הם מחשבים את השעות השבועיות?
לפי 4 שבועות, 4.1 וכו'
וגם אם יוצא 35.9 שעות שבועיות יקחו לפי 36 או 35...?
לאפחד אין מושג?
הם לא מחשבים שעות שבועיות לשבוע
יש להם כמה סה"כ צריך להיות בחודש.
לא זוכרת את המספר (כי אני עוברת אותו בכל מקרה בהרבה)
אבל ניסו לשחק איתו השנה והחזירו
אז בטח יש מידע כאן בפורומים/ברשת...
144 שעות חודשיות , הם רצו השנה לעלות אבל בזכות חברי הכנסת המסורים זה ירד בחזרה ל144לאפחד אין מושג?
לעדכן נראה לי בלי הגבלה, אבל אם עדיין לא פתחתם בקשה אז כבר את ספטמבר הפסדתם ועוד יומיים גם את אוקטובר.מתי הזמן האחרון שאני יכולה לעדכן את המסמכים ועדיין לקבל את הדרגה מספטמבר? תודה!
את יכולה לקבל החזר מהחודש העוקב לחודש שהגשת את הבקשהמתי הזמן האחרון שאני יכולה לעדכן את המסמכים ועדיין לקבל את הדרגה מספטמבר? תודה!
לעדכן נראה לי בלי הגבלה, אבל אם עדיין לא פתחתם בקשה אז כבר את ספטמבר הפסדתם ועוד יומיים גם את אוקטובר.
תודה רבה.144 שעות חודשיות , הם רצו השנה לעלות אבל בזכות חברי הכנסת המסורים זה ירד בחזרה ל144
אם יעלו תוכלי להגיש ערעור.יעלו לי דרגה בגלל זה???
ככה זה עובד?אם יעלו תוכלי להגיש ערעור.
הגשתי בקשה ב 2/9השלמתי מסמכים ב- 21.10 ועדיין לא התעדכן לי הדרגה
דחוף לי לדעת איפה הם אוחזים עכשיו בטיפול
ולא נותן לי להתקשר (תקליט: סלקום שלום...)
מישהי דיברה איתם היום/אתמול ויודעת לומר לי באיזה תאריך הם אוחזים עכשיו?
כי זה נכנס לסוף התור מחדש.אחרי שהמסמכים הקודמים לא היו טובים
שלחתי תלושים אחרים לפני כמעט חודש
וכבר שבועיים זה "בטיפול"
אולי 04.09?לפני שבוע או שבועיים (לא זוכרת בדיוק) בעלי דיבר איתם ואמרו לו שאוחזים ב-4.10
לכן אני רוצה לדעת איפה אוחזים עכשיו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: