כבר אמרו את זה מזמןהי
הורידו את השעות כמו שהיה פעם- 4 !
כלומר: לא צריך להגיע ל155 שעות אלא כמו שהיה תמיד
עד 2100 לנפש כולל ההורים
מחיר לתינוק 958 ש"ח לפעוט 758 ש"ח נכון לתש"פ
מה זה אומר סטטוס הבקשה "חדש"?
השאלה עוד כמה זמן זה יהיה בסטטוס הזה.שהבקשה נקלטה במערכת, אבל לא נבדקה עדיין.
במידה ומדובר בקובץ תמונה/ JPEG"גודל הקבצים אשר צורפו לטופס הינו 8 MB. הגודל מוגדר לשרות זה הינו MB 6 אנא נסו להקטין את הקבצים ולשלוח שוב. במידה ומדובר בתמונות נסה לשנות את הרזולוציה. למידע נוסף אנא פנה לתמיכה בטלפון 1299."
זה מה שכתוב לי לפני השליחה למשרד התמת יש משהו לעשות ?
(לא היה ניתן לצרף קבצים אלא לצלם את המסמכים ולשלוח )
ברוטוברוטו או נטו?
בתחילת שנה יש עומס מאוד גדולהשאלה עוד כמה זמן זה יהיה בסטטוס הזה.
הגשתי את זה ביום השני שהמערכת נפתחה.
עבר שבועיים לא?
כנראה שבכל זאת את לא בת יחידה, ויש עוד כמה עשרות אלפי הורים שהגישו בקשות.השאלה עוד כמה זמן זה יהיה בסטטוס הזה.
הגשתי את זה ביום השני שהמערכת נפתחה.
עבר שבועיים לא?
נכון. זו בדיוק הטענה שלי.כנראה שבכל זאת את לא בת יחידה, ויש עוד כמה עשרות אלפי הורים שהגישו בקשות.
השמועות אומרות שהיה סיכום עם שר העבודה והרווחה, שבחודש הראשון הסבסוד יינתן על פי הדרגה של שנת הלימודים הקודמת ובהמשך זה ייבחן רטרואקטיבית לפי הדרגה החדשה. זה הובא כאן באשכול, אני מקפיץ.נכון. זו בדיוק הטענה שלי.
לא שלא בדקו מה הדרגה שלי,
אלא, תסבסדו להורים למרות שעדיין אין דרגה.
כי המערכת נפתחה ברגע שאחרי האחרון.
בשורה: שעות המינימום לקבלת דרגת זכאות במעונות לא יועלו - רדיו קול חי*בשורה משמחת לאלפי הורים ומשפחות!*
*בעקבות פנייתם של יו"ר ועדת הכספים ח"כ משה גפני, סגן השר אורי מקלב וח"כ יצחק פינדרוס אל שר הרווחה איציק שמולי: "שעות המינימום לקבלת דרגת זכאות במעונות ומשפחתונים לא יועלו!"*
*בנוסף, יבוצע העתק מצב של הדרגה שהייתה בשנת הלימודים הנוכחית לשנת הלימודים הבאה.*
בעקבות פניית אלפי הורים ומשפחות ללשכתם של חברי הכנסת מ'דגל התורה' בשל כך שעד היום בשביל לקבל את הדגרה המקסימלית במעונות יום ובמשפחתונים היו צריכים להציג תלושי שכר על 144 שעות חודשיות, והחל משנת הלימודים הבאה דרשו במשרד העבודה והרווחה להעלות את הדרישה ל-155 שעות חודשיות.
בעקבות הפניות הרבות, פנו חכ"י 'דגל התורה' אל שר העבודה והרווחה איציק שמולי וביקשו את התערבותו המיידית בנושא הנ"ל.
הבשורה אכן הגיע היום, והשר שמולי עידכן את חכ"י 'דגל' בכך שהשעות שהיו בעבר יוחזרו ל144 שעות כמו שהיה בעבר.
בשורה נוספת היא, בשל המצב הקיים עם נגיף הקורונה, יבוצע העתק מצב של הדרגה שקיבלו ההורים בשנת הלימודים הקודמת אל שנת הלימודים הבאה, על מנת שלא יצטרכו לשלם סכומי עתק בתחילת השנה, כאשר לאחר מכן יבוצע קיזוז בהתאם לגובה השכר של ההורים.
עוד סוכם כי בנושא התלמידים החדשים שעדיין לא נקבע להם דרגה יימצא פיתרון מוסכם בימים הקרובים.
יו"ר ועדת הכספים גפני, סגה"ש מקלב וח"כ פינדרוס הודו לשר הרווחה איציק שמולי על התערבותו בנושא ועל הבשורה המבורכת לאלפי הורים ומשפחות במיוחד בתקופה קשה זו של משבר הקורונה.
הם מסתכלים על השכר ברוטו, אם ההחזר מופיע בניכויים זה לא ישפיע על הדרגה.מישהי התנסתה עם החזר שכר לימוד בתלוש?
יוצא שכתוב לי שכר גבוה מאד.
חוששת שלא אקבל סבסוד.
משהו יכול לעזור לי-
מה עושים עם תלושים שחסומים עם קוד אבטחה?
מעולה!!גם אצלי זה ככה בpdf,
נכנסת לקובץ דרך המייל ולא מקובץ במחשב לוחצת על הדפס ואז על איקון הורדה
הקובץ יורד ללא נעילה
אם את לא מצליחה תמיד אפשר לעשות צילום מסך ולשמור כתמונה.
צפה בקובץ המצורף 712400
צפה בקובץ המצורף 712401
הצלחת?מעולה!!
תודה רבה!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: