דרוש מידע דרגות במעון תמ"ת תשפ"א

גאונית

משתמש צעיר
הי
הורידו את השעות כמו שהיה פעם- 4 !
כלומר: לא צריך להגיע ל155 שעות אלא כמו שהיה תמיד

דבורי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
מישהי התנסתה עם החזר שכר לימוד בתלוש?
יוצא שכתוב לי שכר גבוה מאד.
חוששת שלא אקבל סבסוד.

Evergreen

משתמש רשום
הפקות ואירועים
"גודל הקבצים אשר צורפו לטופס הינו 8 MB. הגודל מוגדר לשרות זה הינו MB 6 אנא נסו להקטין את הקבצים ולשלוח שוב. במידה ומדובר בתמונות נסה לשנות את הרזולוציה. למידע נוסף אנא פנה לתמיכה בטלפון 1299."
זה מה שכתוב לי לפני השליחה למשרד התמת יש משהו לעשות ?
(לא היה ניתן לצרף קבצים אלא לצלם את המסמכים ולשלוח )
במידה ומדובר בקובץ תמונה/ JPEG
נכנסים לצייר. בוחרים שנה גדול ומכניסים את אחוז ההקטנה הרצוי בד"כ 50 זה הכי טוב.
שומרים ומעלים שוב.
אם המחשב באנגלית יש להיכנס ל PAINT ולבחור RESIZE.
1597782572053.png

Evergreen

משתמש רשום
הפקות ואירועים
השאלה עוד כמה זמן זה יהיה בסטטוס הזה.
הגשתי את זה ביום השני שהמערכת נפתחה.
עבר שבועיים לא?
בתחילת שנה יש עומס מאוד גדול
יכול לקחת המון זמן ויש להתאזר בסבלנות.
בהמשך השנה יכול ללכת יותר מהר אבל לא מחייב...

האברך ממיר

משתמש מקצוען
נכון. זו בדיוק הטענה שלי.
לא שלא בדקו מה הדרגה שלי,
אלא, תסבסדו להורים למרות שעדיין אין דרגה.
כי המערכת נפתחה ברגע שאחרי האחרון.
השמועות אומרות שהיה סיכום עם שר העבודה והרווחה, שבחודש הראשון הסבסוד יינתן על פי הדרגה של שנת הלימודים הקודמת ובהמשך זה ייבחן רטרואקטיבית לפי הדרגה החדשה. זה הובא כאן באשכול, אני מקפיץ.

*בשורה משמחת לאלפי הורים ומשפחות!*

*בעקבות פנייתם של יו"ר ועדת הכספים ח"כ משה גפני, סגן השר אורי מקלב וח"כ יצחק פינדרוס אל שר הרווחה איציק שמולי: "שעות המינימום לקבלת דרגת זכאות במעונות ומשפחתונים לא יועלו!"*
*בנוסף, יבוצע העתק מצב של הדרגה שהייתה בשנת הלימודים הנוכחית לשנת הלימודים הבאה.*

בעקבות פניית אלפי הורים ומשפחות ללשכתם של חברי הכנסת מ'דגל התורה' בשל כך שעד היום בשביל לקבל את הדגרה המקסימלית במעונות יום ובמשפחתונים היו צריכים להציג תלושי שכר על 144 שעות חודשיות, והחל משנת הלימודים הבאה דרשו במשרד העבודה והרווחה להעלות את הדרישה ל-155 שעות חודשיות.

בעקבות הפניות הרבות, פנו חכ"י 'דגל התורה' אל שר העבודה והרווחה איציק שמולי וביקשו את התערבותו המיידית בנושא הנ"ל.
הבשורה אכן הגיע היום, והשר שמולי עידכן את חכ"י 'דגל' בכך שהשעות שהיו בעבר יוחזרו ל144 שעות כמו שהיה בעבר.

בשורה נוספת היא, בשל המצב הקיים עם נגיף הקורונה, יבוצע העתק מצב של הדרגה שקיבלו ההורים בשנת הלימודים הקודמת אל שנת הלימודים הבאה, על מנת שלא יצטרכו לשלם סכומי עתק בתחילת השנה, כאשר לאחר מכן יבוצע קיזוז בהתאם לגובה השכר של ההורים.
עוד סוכם כי בנושא התלמידים החדשים שעדיין לא נקבע להם דרגה יימצא פיתרון מוסכם בימים הקרובים.

יו"ר ועדת הכספים גפני, סגה"ש מקלב וח"כ פינדרוס הודו לשר הרווחה איציק שמולי על התערבותו בנושא ועל הבשורה המבורכת לאלפי הורים ומשפחות במיוחד בתקופה קשה זו של משבר הקורונה.
בשורה: שעות המינימום לקבלת דרגת זכאות במעונות לא יועלו - רדיו קול חי

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
נאבדתי באשכול הזה ולא מצליחה למצוא קישור לאתר- לרישום, מישהו יכול להעלות?

מאי נפקא מינא

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
מה צריך לסמן בבקשה המקוונת, במקרה שהאם יצאה לחל"ת כשנגמר לה החופשת לידה?
מובטלת? שכירה? או משהו אחר?

Evergreen

משתמש רשום
הפקות ואירועים
אפשר לסמן מובטלת ויבקשו מסמכים בהתאם
אך כאשר מדווחים אבטלה הדרגה היא זמנית לתקופת האבטלה בלבד
יש לשים לב מיד בתום התקופה להתחיל לשלוח תלושים כיון שאם לא כך אין החזר רטרואקטיבית.
לדוג'
אם האבטלה מסתיימת בספטמבר, באוקטובר יש לשלוח את התלוש מיד ולא להמתין עד פברואר ואז להיזכר כי אז הדרגה תעודכן רק בפברואר גם אם התחילו לעבוד קודם לכן. וכך בתחילת שנה יהיה דרגה ע"ח האבטלה אח"כ הדרגה יורדת לדרגה 12 עד שמביאים תלושים.

שירהפ

משתמש מקצוען
משהו יכול לעזור לי-
מה עושים עם תלושים שחסומים עם קוד אבטחה?

גם אצלי זה ככה בpdf,
נכנסת לקובץ דרך המייל ולא מקובץ במחשב לוחצת על הדפס ואז על איקון הורדה
הקובץ יורד ללא נעילה

אם את לא מצליחה תמיד אפשר לעשות צילום מסך ולשמור כתמונה.

1597921787793.png

1597921819354.png

לחמניה טריה

משתמש פעיל

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה