דרוש מידע דרגות במעון תמ"ת תשפ"א

אמא רחל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מה זה אומר סטטוס הבקשה "חדש"?

משה ביק

משתמש מקצוען

ONE1

משתמש מקצוען
הייתי בחופשת לידה ולאחריה והתחלתי עבודה חדשה
הם שואלים אם "חזרת מחופשת לידה ב3 חודשים האחרונים?" זה נקרא שחזרתי? (יבקשו ממני אישור מעסיק על כך, ולא חזרתי...)

האברך ממיר

משתמש מקצוען
הייתי בחופשת לידה ולאחריה והתחלתי עבודה חדשה
הם שואלים אם "חזרת מחופשת לידה ב3 חודשים האחרונים?" זה נקרא שחזרתי? (יבקשו ממני אישור מעסיק על כך, ולא חזרתי...)
את שכירה?
תבקשי אישור מהמעסיק החדש. אז מה אם הוא לא העסיק אותך לפני הלידה, זה לא נקרא שחזרת לעבודה?

גלינג

משתמש סופר מקצוען

מני דגני

משתמש מקצוען
כתוב שצריך דווקא תלושי שכר של חודשי עבודה מלאים
זה אומר שאם באמצע החודש היה יציאה לחל"ת אי אפשר לצרף את התלוש משכורת של אותו חודש??

היזם

משתמש פעיל
"גודל הקבצים אשר צורפו לטופס הינו 8 MB. הגודל מוגדר לשרות זה הינו MB 6 אנא נסו להקטין את הקבצים ולשלוח שוב. במידה ומדובר בתמונות נסה לשנות את הרזולוציה. למידע נוסף אנא פנה לתמיכה בטלפון 1299."
זה מה שכתוב לי לפני השליחה למשרד התמת יש משהו לעשות ?
(לא היה ניתן לצרף קבצים אלא לצלם את המסמכים ולשלוח )

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה