תודה על ההערה.שימו לב שהמקדם הוא "שיתוף" ולא "שיתוף חופשי" לתמונות שמועלות כאן יש זכויות יוצרים.
לא כל הבינות ממושמעות כמו שלךבשביל שציור יהיה דף צביעה עליו להיות בצבעי שחור לבן בלבד, גם צבע אפור לא עובר.
חולקת עליך בנושא, הדפי ציור האהובים על הבת שלי זה אלו שיש בהם חלקים צבועים, מאד משדרג לה את התוצאה ויש לקנות מעט דפי ציור כאלה, אבל בכל זאת את פתחת את האשכול, ולא לכולם יש מדפסת צבע, אז מקבלת.---
בשביל שציור יהיה דף צביעה עליו להיות בצבעי שחור לבן בלבד, גם צבע אפור לא עובר.
---
מדהים! באיזה מחולל את מייצרת?הבת שלי מאד אוהבת הלו קיטי אבל היא חרשה כבר את כל אלו שמצאתי לה, אז למה לא ליצור חדשים?
leonardoמדהים! באיזה מחולל את מייצרת?
איזה סוג? משהו ספציפי?אפשר דף צביעה של בננות מאד דחוף לי
אפשר דף צביעה של בננות מאד דחוף לי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: