די לכינים???

• פותח הנושא hila
  • פורסם בתאריך

hila

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אני חושבת שאם כל ההורים יחשבו קצת יותר שזה גובל בבין אדם לחבירו וגזל זמן היו מקדישים לנושא מעט יותר תשומת לב... אולי צריך לעשות איזה קנס להורה או משהו כזה כי הילדים באמת לא אשמים אבל בשביל זה צריך לגייס את משרד הבריאות ו...

מרגלית ויסברג

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
את אולי לא מודעת, אבל יש ילדות בתוך החברה שלנו שמצורעות לתקופות ארוכות בחייהם והם לא שוכחות את זה כלל.
החברות לא רוצות לשבת לידם, לא רוצות לשחק איתם, לא רוצות ללמוד איתם למבחנים.
והכל בגלל הכינים

ובכיתה של הבת שלי יש יותר מאחת...

hila

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הילדים שלי עוד קטנים בשביל זה... אבל מהמכה הזו די סובלים..
ובגן...עושים בדיקה פעם בשלש-ארבע חד'

sara100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני מכירה מקרוב משפחה ברוכה, שאני לא יודעת למה אבל הם לא מתפטרים מהכינים, וזה נורא!!!
כשהבת שלה איתם היא שומרת, ומיד אח"כ אנחנו נכנסים ל"כוננות חירום" כי זה נורא!! קודם הבחילה וחוץ מזה חוסר הנוחות של הילדה... היא כל הזמן עסוקה בלגרד! מסכנה!

(דדדדייייי לי כבר מתחיל לגרד מכל האשכול הזה....)

naomif

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
נכתב ע"י bracha;1289780:
את כנראה לא קראת את ההודעה של naomif.
קודם תקראי אותה, אחר כך תחזרי למה שכתבתי.

אני בטוחה שתסכימי איתי.

הנה כאן: http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1289183&postcount=20

סליחה שגרמתי לך לזעזוע
במושגים של הארץ את לגמרי צודקת, אבל שם זה באמת נתפס כסוג של משהו נורא ומאוד מדבק, וזה כמעט לא קורה, ואם זה קורה זה מבחירת הילדות עצמן כי יש להם אפשרות לחזור הביתה ולהתנקות ולחזור חזרה לקמפ נקיות, כי שם זה מאוד ברור שאין להגיע לקמפ עם כינים גם מבחינת החברה הן לא תופסות את זה בצורה השלילית שבארץ מתייחסים אל זה.
ואגב, מאוד מפנקים אותם שם ועושים להם ממש כיף כמו כל ילדה חולה שמגיעה שם למרפאה והיא חולה ומדבקת.
ומסכימה עם פוסטר שהבנות שמפוצצות כינים הרבה יותר מסכנות, אני זוכרת שהיתה לי ילדה בכיתה שלא היה סנטימטר מעוקב ללא כינים על הראש והיתה תקופה שישבתי בדיוק מאחוריה בכיתה וכל השיעור אני רק עוקבת אחרי כל כינה ומחזיקה ראש שחס וחלילה אני לא אפספס אחת ובדיוק היא תרצה לקפוץ לכיווני, הייתי מיוסטת ממנה וניסיתי כמה שיותר להתרחק מהמושב שלה, ומיותר לציין שבהפסקות אף אחת לא התקרבה אליה, תאמיני לי שריחמתי עליה והיא היתה מאוד מסכנה, ולדעתי עד היום היא זוכרת את זה. היה עדיף לה שישלחו אותה ל"בידוד" כמה ימים או הביתה ובאמת ידאגו שהיא לא תחזור עד שהיא תהיה נקייה והיו חוסכים ממנה את הנידוי החברתי והטראומה לכל החיים.

נ פלוס

משתמש מקצוען
למדתי בארה"ב ולא זכור לי כזה דבר ששלחו בנות הבית בגלל כינים
מה שאני כן זוכרת ששלחו בנות בגלל שההורים לא שילמו שכר לימוד....
אני זוכרת שהייתי בכתה א' וריחמתי על הבנות האלה..... תמיד חשבתי שהם בטח עניים...

esti1

משתמש צעיר
לא יודעת באיזה מוסד למדת,
אבל אצלינו היתה בדיקה תקופתית של בערך פעם בשבועיים או חודש. וילדה שנמצא אצלה "ממצא" נשלחה למזכירה כשהשערה עם הביצה בתוך מעטפה, ואחר כך הביתה. ל-3 ימים.
בית יעקב מוכר ונחשב בברוקלין.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה