כשהיינו זו״צ התארחנו הרבה בדירות שקיבלנו בחינם חוץ מפעם אחת שלא היתה לנו ברירה לשלם 300 ש״ח על דירה קטנטנה שלא שווה את זה אבל לא היה לנו מקום אחר... זה היה לר״ה!
אישית בעבר לקחנו דירות לשבת בחוסר ברירה
לי ממש קשה להיות בבתים של אחרים ובמיטות של זרים.
היום לא הייתי חוזרת על זה בשום מצב! וב״ה שיש לנו איפה לישון כשאנחנו נוסעים לשבת.
יש אוכלוסיות שממש לא מבקשים כסף וזה נטו לחסד ועזרה ובאמת כל הכבוד! אבל אני יכולה להבין את אלו שלתת דירה בשבילם זו הזדמנות להרוויח 200 - 350 ש״ח!
וגם הרבה פעמים הגענו לדירות מזעזעות שרק להיזכר בהן עושה לי רע, דיברתי בטלפון עם זו שנתנה את הדירה שתיארה את ביתה הנחמד אבל במציאות היה מאוד מאוד לא נעים בלשון המעטה... אז צריכים לקחת את זה בחשבון כשלוקחים דירה מאנשים זרים.
היו כמובן דירות טובות שקיבלנו והיה לנו ממש נעים להיות שם.
אני יכולה להבין את מי שמבקש תשלום.
אבל מה שכן זה לא אומר שאם משלמים מקבלים דירה נורמלית, לי זה קרה פעם וזה היה מאוד לא נחמד לשלם ולגלות מה קיבלנו...
סורי על האריכות
הנושא הזה הציף אותי וזה רק קצת ממה שיש לי לומר בנושא...
אישית בעבר לקחנו דירות לשבת בחוסר ברירה
לי ממש קשה להיות בבתים של אחרים ובמיטות של זרים.
היום לא הייתי חוזרת על זה בשום מצב! וב״ה שיש לנו איפה לישון כשאנחנו נוסעים לשבת.
יש אוכלוסיות שממש לא מבקשים כסף וזה נטו לחסד ועזרה ובאמת כל הכבוד! אבל אני יכולה להבין את אלו שלתת דירה בשבילם זו הזדמנות להרוויח 200 - 350 ש״ח!
וגם הרבה פעמים הגענו לדירות מזעזעות שרק להיזכר בהן עושה לי רע, דיברתי בטלפון עם זו שנתנה את הדירה שתיארה את ביתה הנחמד אבל במציאות היה מאוד מאוד לא נעים בלשון המעטה... אז צריכים לקחת את זה בחשבון כשלוקחים דירה מאנשים זרים.
היו כמובן דירות טובות שקיבלנו והיה לנו ממש נעים להיות שם.
אני יכולה להבין את מי שמבקש תשלום.
אבל מה שכן זה לא אומר שאם משלמים מקבלים דירה נורמלית, לי זה קרה פעם וזה היה מאוד לא נחמד לשלם ולגלות מה קיבלנו...
סורי על האריכות
הנושא הזה הציף אותי וזה רק קצת ממה שיש לי לומר בנושא...