דירה חדשה - עזרה שלכם

BIBI

משתמש רשום
לא היום אין לי חדר שירות נפרד
אבל מסכימה עם מה שכתבת

תודה

MJ

משתמש רשום
אם הולכים על הרעיון של להוסיף דלת
כדאי לחשוב על הפתיחה של הדלת - הסוג והכיוון
לא נח להצתרך לפתוח 2 דלתות כדי להיכנס לחדר, בימים רגילים ישתמשו רק בדלת החיצונית והפנימית יכולה להישאר פתוחה
אפשר לעבות את הקיר ולעשות הוזזה לתוך כיס או שיכנס לרווח בין הארון לקיר משו כזה

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
מותר לשאול כמה ילדים יש לך ואם חיתנת כבר?:geek::unsure:
יש לי ארבעה בל"ע הגדול כבר מתבגר ועדין גם כשיהיו יותר מתבגרים הדאגה לפרטיות שלי תשאר באותה מידה. (קמ
אפשר לעבות את הקיר ולעשות הוזזה לתוך כיס או שיכנס לרווח בין הארון לקיר משו כזה
טפשר לעשות דלת כיס. אבל זה מוצר יקר. לא נראה לי שזה מצדיק פה את ההוצאה.

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
לא נח להצתרך לפתוח 2 דלתות כדי להיכנס לחדר, בימים רגילים ישתמשו רק בדלת החיצונית והפנימית יכולה להישאר פתוחה
כמובן שבשאר השנה, כשלא צריכים את החדר רחצה והסוכה לכולם- הדלת הפנימית תהיה כל הזמן פתוחה (ואם אפשר לעשות אותה רחבה-עדיף)

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
לא להתרחץ, כתבתי להתארגן- להתלבש בבוקר/בערב, לצחצח שיניים לשטוף פנים, להתאפר וכו.
אבל זה בדיוק מה שלא הייתי רוצה שיקרה ביחידת הורים שלי!!
מבחינתי ה- מעלה של היחידת הורים היא שהיא שלי.
שזה בסדר אם השארתי איפור ליד הכיור. ואף אחד לא יגע בו. וכמובן דברים אישיים יותר....
שבכל שעה ביום הכל נקי ויבש. ויש לי את הפינה שלי.
שאם בא לי להשאיר את הבגדים שלי שם למחר אני יכולה לעשות את זה בלי לחשוש שמישהו יפיל לי את הסוודר החדש לשלולית או שינגב ידיים במגבת שלי..
אם מתקלחים/ מתארגנים או אפילו רק נכנסים מבחינתי חבל על המקום עדיף עוד אמבטיה כללית נוספת. המטרה של היחידה היא ששם אף אחד לא נכנס.
הפתרון של 2 דלתות הוא נכון ומעולה בעיני. במרבית הזמן היחידת הורים היא פרטית ואין כניסה. בזמנים מוגדרים (סוכות, אורחים חשובים) מגדירים אחרת את השימוש בה ואז זה בסדר גמור שאחרים נכנסים.
2 דלתות גם משפר אקוסטיקה. שזה יתרון אצל חלק מהאנשים (ללכת לישון שבת בצהריים בלי לשמוע רעש)

נערך לאחרונה ב:

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אבל זה בדיוק מה שלא הייתי רוצה שיקרה ביחידת הורים שלי!!
מבחינתי ה- מעלה של היחידת הורים היא שהיא שלי.
שזה בסדר אם השארתי איפור ליד הכיור. ואף אחד לא יגע בו. וכמובן דברים אישיים יותר....
שבכל שעה ביום הכל נקי ויבש. ויש לי את הפינה שלי.
שאם בא לי להשאיר את הבגדים שלי שם למחר אני יכולה לעשות את זה בלי לחשוש שמישהו יפיל לי את הסוודר החדש לשלולית או שינגב ידיים במגבת שלי..
אם מתקלחים/ מתארגנים או אפילו רק נכנסים מבחינתי חבל על המקום עדיף עוד אמבטיה כללית נוספת. המטרה של היחידה היא ששם אף אחד לא נכנס.
הפתרון של 2 דלתות הוא נכון ומעולה בעיני. במרבית הזמן היחידת הורים היא פרטית ואין כניסה. בזמנים מוגדרים (סוכות, אורחים חשובים) מגדירים אחרת את השימוש בה ואז זה בסדר גמור שאחרים נכנסים.
2 דלתות גם משפר אקוסטיקה. שזה יתרון אצל חלק מהאנשים (ללכת לישון שבת בצהריים בלי לשמוע רעש)
שימי לב שכל מה שכתוב בציטוט שציטטת אותי, היה לגבי אורחים.
ואצלי, גם בלי 2 דלתות, כשהכניסה ליחידה מבחוץ, החלוקה מאד ברורה.
ליחידה לא נכנסים. נקודה.
ואם הייתי עושה דלת מתוך החדר, הייתי מפסידה את האפשרות לתת כניסה לאורחים וכו.

קווארק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
* להוסיף קיר ולשנות את הכניסה בחדר שינה כדי שהמרפסת לא תצא מהחדר -
למה לא לפתוח דלת למרפסת מהחדר השני שנושק אליה?
בשביל לחסוך את הסיבוב המיותר למרפסת,
זה גם יהפוך אותה ליותר שימושית ביומיום.

1645622599357.png

BIBI

משתמש רשום
למה לא לפתוח דלת למרפסת מהחדר השני שנושק אליה?
בשביל לחסוך את הסיבוב המיותר למרפסת,
זה גם יהפוך אותה ליותר שימושית ביומיום.

צפה בקובץ המצורף 1071526
תודה על הרעיון

זה לא יתפוס מקום בחדר של ארון או כתביה או כל דבר אחר?
מבחינת עלות זה ייצא יותר זול?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה