יש לי ארבעה בל"ע הגדול כבר מתבגר ועדין גם כשיהיו יותר מתבגרים הדאגה לפרטיות שלי תשאר באותה מידה. (קממותר לשאול כמה ילדים יש לך ואם חיתנת כבר?
טפשר לעשות דלת כיס. אבל זה מוצר יקר. לא נראה לי שזה מצדיק פה את ההוצאה.אפשר לעבות את הקיר ולעשות הוזזה לתוך כיס או שיכנס לרווח בין הארון לקיר משו כזה
כמובן שבשאר השנה, כשלא צריכים את החדר רחצה והסוכה לכולם- הדלת הפנימית תהיה כל הזמן פתוחה (ואם אפשר לעשות אותה רחבה-עדיף)לא נח להצתרך לפתוח 2 דלתות כדי להיכנס לחדר, בימים רגילים ישתמשו רק בדלת החיצונית והפנימית יכולה להישאר פתוחה
אבל זה בדיוק מה שלא הייתי רוצה שיקרה ביחידת הורים שלי!!לא להתרחץ, כתבתי להתארגן- להתלבש בבוקר/בערב, לצחצח שיניים לשטוף פנים, להתאפר וכו.
שימי לב שכל מה שכתוב בציטוט שציטטת אותי, היה לגבי אורחים.אבל זה בדיוק מה שלא הייתי רוצה שיקרה ביחידת הורים שלי!!
מבחינתי ה- מעלה של היחידת הורים היא שהיא שלי.
שזה בסדר אם השארתי איפור ליד הכיור. ואף אחד לא יגע בו. וכמובן דברים אישיים יותר....
שבכל שעה ביום הכל נקי ויבש. ויש לי את הפינה שלי.
שאם בא לי להשאיר את הבגדים שלי שם למחר אני יכולה לעשות את זה בלי לחשוש שמישהו יפיל לי את הסוודר החדש לשלולית או שינגב ידיים במגבת שלי..
אם מתקלחים/ מתארגנים או אפילו רק נכנסים מבחינתי חבל על המקום עדיף עוד אמבטיה כללית נוספת. המטרה של היחידה היא ששם אף אחד לא נכנס.
הפתרון של 2 דלתות הוא נכון ומעולה בעיני. במרבית הזמן היחידת הורים היא פרטית ואין כניסה. בזמנים מוגדרים (סוכות, אורחים חשובים) מגדירים אחרת את השימוש בה ואז זה בסדר גמור שאחרים נכנסים.
2 דלתות גם משפר אקוסטיקה. שזה יתרון אצל חלק מהאנשים (ללכת לישון שבת בצהריים בלי לשמוע רעש)
למה לא לפתוח דלת למרפסת מהחדר השני שנושק אליה?* להוסיף קיר ולשנות את הכניסה בחדר שינה כדי שהמרפסת לא תצא מהחדר -
תודה על הרעיוןלמה לא לפתוח דלת למרפסת מהחדר השני שנושק אליה?
בשביל לחסוך את הסיבוב המיותר למרפסת,
זה גם יהפוך אותה ליותר שימושית ביומיום.
צפה בקובץ המצורף 1071526
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: