נכתב ע"י נס ופלא;925339:4 שעות
האם יש איזושהיא אפשרות להפסיק את ההורדה, לכבות את המחשב, ולמחרת להדליק ושהוא ימשיך?
ואם כן, איך עושים את זה?
(עייפתי... )
נכתב ע"י נס ופלא;925339:4 שעות
נכתב ע"י חיוך;925337:כמה זמן לקח לכן להוריד את זה?
בפיירפוקס את מסמנת סטופ בחלון ההורדות.נכתב ע"י חיוך;925349:האם יש איזושהיא אפשרות להפסיק את ההורדה, לכבות את המחשב, ולמחרת להדליק ושהוא ימשיך?
ואם כן, איך עושים את זה?
(עייפתי... )
בפיירפוקס את מסמנת סטופ בחלון ההורדות.
הלוואי שיכולתי.נכתב ע"י bbr;925359:יש פה מישהו שמתמצא בהעלאה לדרופבוקס בשעה כזאת ויכול לעזור לי עכשיו?
נכתב ע"י GRN;925364:הלוואי שיכולתי.
אבל למה לא גוגל דרייב?
נכתב ע"י GRN;925372:את צריכה להתקין את גוגל דרייב במחשב שלך ואחר כך פשוט העתק הדבק
נוצרה לך עכשיו תיקייה חדשה במחשב של גוגל דרייב. את מעתיקה את הקובץ הקיים ומדביקה אותו בתוך התיקייה של גוגל דרייב. לוקח לזה כמה דקות להסתכרן ואז זה גלוי לכל העמים. אני כבר עתידה לרגע הזהנכתב ע"י bbr;925745:התקנתי את גוגל דרייב, איפה אני עושה עכשיו העתק הדבק??
לא התכוונתי להלחיץ. גלוי לכל העמים - גלוי למי ששיתפת אותו. לגבי הפרטים שלך - סבורני שהם נחשפים גם, אבל מסתומא אפשר לשנות את זה באנשהו.נכתב ע"י bbr;925828:מה זה אומר גלוי לכל העמים לא צריך להעלות קישור או משהו כזה??
והפרטים שלי שנרשמתי גם נחשפים?
נכתב ע"י bbr;925297:למישהו יש רעיון איך אני יכולה להעלות את זה בצורה אחרת שכולם יוכלו להשתמש באיכות היותר גבוהה??
כי בג'מבו מייל זה עד 500 מ"ב והקובץ המקורי הוא מעל 600
אם למישהו יש פתרון אשמח לשמוע כי הרבה ביקשו לי גם בפרטי
כי בגוגל דרייב לא צריכים לחלק את הקובץ ל2נכתב ע"י רמה פלוס;926121:לא יודעת למה אנשים מסתבכים כאן עם גוגל דרייב,
ג'מבומייל הרבה יותר מהיר--הן בהעלאה והן בהורדה.
נכתב ע"י trew;926123:כי בגוגל דרייב לא צריכים לחלק את הקובץ ל2
כי בגוגל דרייב הקובץ לא יורד אחרי שבועיים
כי בגוגל דרייב לא חייבים להוריד אפשר לצפות בו בתיבה עצמה
כי בגוגל דרייב תוכל לשלוט על מי יוכל לראות את הקובץ ומי לא
כי בגגול דרייב
כי בגוגל דרייב
כי בגוגל דרייב
בקיצור כי זה יותר נח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: