כן, ועדיף לא לאונקי אלא לתיקייה אחרת במחשב.העלו כאן תוכנה לשחזור
הורדתי ועכשיו זה 90% בשחזור
אח"כ ללחוץ שישחזר את הכל בעצם?
כן, ועדיף לא לאונקי אלא לתיקייה אחרת במחשב.העלו כאן תוכנה לשחזור
הורדתי ועכשיו זה 90% בשחזור
אח"כ ללחוץ שישחזר את הכל בעצם?
כן, ועדיף לא לאונקי אלא לתיקייה אחרת במחשב.
ללחוץ על המוקף בעיגול?כן, ועדיף לא לאונקי אלא לתיקייה אחרת במחשב.
כןללחוץ על המוקף בעיגול?
השחזור הצליח או לא?יש ולי עוד תוכנה שמשחזרת אבל בחינם?
השחזור הצליח או לא?
הוא מוכן להמשיך רק בתשלום.השחזור הצליח או לא?
תיכף אפנה אותךהוא מוכן להמשיך רק בתשלום.
אשמח לתוכנה ללא צורך בתשלום.
מכיר תוכנה כזאת?
EaseUS Data Recovery Wizard - שחזור קבצים מתקדם בגירסה ניידת
|| EaseUS Data Recovery Wizard TE 14.4 || (גודל: 50 מ"ב) סיסמה להפעלה: 1234 EaseUS Data Recovery Wizard TE 14.5.0.exe EaseUS Data Recovery Wizard TE 15.8.1.exemitmachim.top
אני אנסהEaseUS Data Recovery Wizard - שחזור קבצים מתקדם בגירסה ניידת
|| EaseUS Data Recovery Wizard TE 14.4 || (גודל: 50 מ"ב) סיסמה להפעלה: 1234 EaseUS Data Recovery Wizard TE 14.5.0.exe EaseUS Data Recovery Wizard TE 15.8.1.exemitmachim.top
צריך לנטרל אנטי וירוס לפני החילוץ וההפעלהאני אנסה
תודה!!
יש לי אבל זה בשליטה מרחוק ובתשלוםאין לך פתרון??
איזו תוכנה?איך משתמשים בתוכנה הזאת אחרי שהפעלתי אותה?
מקווה שהסתדרת, כי השימוש פשוט מאדשמובאת כאן הורדתי אותה בניסיון לשחזר כרטיס זיכרון אבל לא הצלחתי להתקדם עם זה..EaseUS Data Recovery Wizard - שחזור קבצים מתקדם בגירסה ניידת
תודה רבה!!
אני עשיתי בתוכנה אחרת, אם לא הצלחת עדיין אז תשלח לי הודעה פרטית ואני יכתוב לך מאיפה להוריד תוכנה אחרת..שמובאת כאן הורדתי אותה בניסיון לשחזר כרטיס זיכרון אבל לא הצלחתי להתקדם עם זה..
תודה רבה אבל לא הצלחתי אשמח לעזרה..מקווה שהסתדרת, כי השימוש פשוט מאד
אשמח לדעת על התוכנה ממש תודה!!!אני עשיתי בתוכנה אחרת, אם לא הצלחת עדיין אז תשלח לי הודעה פרטית ואני יכתוב לך מאיפה להוריד תוכנה אחרת..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: