אסתי ויצמן
משתמש חדש
שלום רב, יש מישהי שיודעת על כדורים טבעיים שיכולים לעזור בנושא.
תודה.
תודה.
עדיין יכול מאוד להיות שזה לא נספג, ויש מחסור בהםלא, זה לא חוסר בוויטמינים, אני לוקחת קבוע.
ויכול להיות שכמה שיחות יפתרו את הענייןבהתחלה חשבתי שאולי אני אצא ויעשה דברים שאני אוהבת יעזור, אבל התחושה של הכיף שהיה עוברת מהר מאוד, וכשאני לבד אני שוב מרגישה בדיכאון.
זה כבר מתמשך הרבה זמן?בהתחלה חשבתי שאולי אני אצא ויעשה דברים שאני אוהבת יעזור, אבל התחושה של הכיף שהיה עוברת מהר מאוד, וכשאני לבד אני שוב מרגישה בדיכאון.
לפי מה שקראתי קצת באינטרנט, שדיכאון לפני לידה שלא מטופל יכול להיות הרבה יותר גרוע אחרי הלידה, מעדיפה לטפל בזה עכשיו לפני שאלד.זה כבר מתמשך הרבה זמן?
כי זה טבעי עם השינויים ההורמונליים וכו
בד"כ זה לא אמור להישאר במהלך כל ההריון אלא כחודשיים.
יש טיפות של הרב יורוביץ מירושלים.חוץ מטיפול פסיכיאטרי ודומיו, יש איזה כדור טבעי שאפשר לקחת? הייתי רוצה לנסות לפני שאני פונה לטפולים.
המידע שלכם עבר הסמכה כלשהו?א' כדור פסיכיאטרי מממש ממכר מזיק ומסמם אני לא ממליץ לקחת רק במקרה חריג מאוד אחרי חוות דעת של מומחה וכמובן דעת תורה
גם שפסיכאטר ממוחה על נותן לאנשים מסיפורים מכלי ראשון רבע עד חצי כדור במצב מקביל לשלכם
תופעות הלוואי של הכדור בכלל לא בריאים לעובר בלשון המעטה
ב' ההמלצה כדור טבעי יש אפשרות של הרב יורביץ מירושלים ליד פיצה אורי להתקשר ולבקש מהם כדור באופן אישי הוא לא מיוצר תעשייתי ולכן צריך להגיע לקחת או בבית שמש אם אני זוכר יש להם תחליף לצירפלקס ויש עוד אחד מומחה בבני ברק נעלם לי המספר
המספר של טיפות הרב יורביץ 02-5370440
https://anyflip.com/qejzg/nqfk/basic/ חוברת הדרכה חשובה
ג' עבודה פנימית של הנפש זה לא המקום לכתוב אבל טיפול רגשי זה נחמד לא תמיד עוזר כי זה תלוי בהרבה דברים יש אפשרות לקבל מהבעל ע"י שיקבל הדרכה ויש לו כח לעבוד אם אשתו הרבה יותר מועיל ובטוח לא מזיק
ד' אומגה 3 יכול לעזור אם תרצו יש לי חברה שתשלח לכם עד הבית מצמחים (אצות) הרבה יותר מועיל וטבעי בהכשר הבד"ץ עדה חרדית
בשורות טובות
תוכל לתת יותר פרטים?ד' אומגה 3 יכול לעזור אם תרצו יש לי חברה שתשלח לכם עד הבית מצמחים (אצות) הרבה יותר מועיל וטבעי בהכשר הבד"ץ עדה חרדית
בשורות טובות
לא, זה לא הריון ראשוןזה הריון ראשון? בד"כ זה תופעה מוכרת ומעצבנת שקורה להרבה נשים
דיכאון או דכדוך לפני ואחרי לידה נובע מקושי נפשי
ובתקופות כאלה זה מתפרץ החוצה
לכן הכי טוב לטפל בנפש כמו שכתבתי בנ"ל
תוכלי לשלב גם כדור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: