דיכאון חרדות והפרעות קשב וריכוז

אתי ספגטי

משתמש רשום
מבררת עבור בת משפחה שסובלת מדיכאון וחרדות בנוסף להפרעות קשב וריכוז מה שגורם לה להיות ממש מושבתת מבלי יכולת לתפקד כמעט(לא מצליחה להתרכז במטלה ולבצע אותה כתוצאה מהפרעת הקשב והריכוז) מציאות זו גורמת לה לסבל נפשי רב אשמח לקבל חוות דעת איך ניתן להתגבר על המצב

פיר

משתמש סופר מקצוען
אם ההפרעה גורמת לה להפרעות בתפקוד הייתי ממליצה לטפול רפואי בצרוף פסיכולוגי.

בהצלחהרבה.

העקר לא לעזוב בלי טפול.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נראה שצריך כאן אבחון מעמיק יותר (אצל פסיכיאטר)
יתכן שהסיפור אחר מכפי שנראה לכם.
בהצלחה!

אתי ספגטי

משתמש רשום
פסיכיאטר מעורב כבר שנים בסיפור היא נוטלת תרופות אבל אף פעם זה לא מספיק עוזר

נעמה לוי

משתמש מקצוען
אם היא נוטלת תרופות באופן קבוע, ומה שצריך זה רק חיזוק נוסף, יכול להיות שפעילות גופנית תעזור ?

פ. גינזבורג

זוצית ירושלמית לשעבר...
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
אולי ללכת על כיוון של טיפול רגשי? אני חושבת שיכול מאד לעזור!
יש גם כיוון של קאוצ'ינג מיוחד לADHD, אני יודעת שבבני ברק יש אחת בשם יהודית ברבר שזה התחום שלה. (נראה לי שקוראים למכון שלה "צמרת")

מאן דאמר

משתמש מקצוען

אם יש כאן גם קשו"ר, כדאי גם ללכת לנוירולוג, או פסיכיאטר שמתמחה גם בקשו"ר.

אם עדיין לא ניסו טיפול רגשי, ודאי שזה יכול להועיל המון! (CBT)

כמו"כ פעילות גופנית (או עבודה פיזית) עושה פלאים לכל סוגי הבעיות האלו.

chaia

משתמש מקצוען
אז שתתייעץ עם הפסיכיאטר שיבנה לה תוכנית של כדורים+ הפניה למטפלים מתאימים שיעזרו לה.
רק תרופות לא יעזור לה היא צריכה גם טיפול מתאים.

מימי 7

משתמש פעיל
כמו שאמרו אז סילבר מעזר מציון
מפנה למטפלים מעולים ומקצועיים ע''פ התאמה מדוייקת. אל תתפטי להמלצות בפרוג ובלי התאמה אישית!
יתכן וגם צריך שלוב תרופות אבל טיפול רגשי הוא חובה אם או בלי התרופה.
בהצלחה!

ממלכתי

משתמש מקצוען
תרפיה עוזר פלא פלאים [ואיני מתכוון תרפיה של פסיכותרפיה]
אלא תרפיה סביבתית!!
יש יהודי יקר בירושלים נשוי ושני ילדים עם רקע של כדורים דיכאון וכו' ולא היה יוצא מהבית עד שאיזה עסקן ארגן לו מנין בליל שבת בזכרון משה שהוא חזן באחד מהמנינים מנחה קבלת שבת ולאחמ"כ יש דרשה ושאלות [הולך שם צחוקים הוא אוהב את זה] ואז מעריב וב"ה הבנאדם מאושר עלי אדמות זה הכוונה לתרפיה
לא מתכוון שעכשיו בכל הבתי כנסת יעלו רק אנשים כאלה :)
אבל העיקרון ברור צומי ולחזק את בטחון העצמי !

נערך לאחרונה ב:

אתי ספגטי

משתמש רשום
הכל התחיל אצלה בגיל 15 אחרי הגירושים של ההורים ומאז היא נוטלת תרופות אך כמו שהבהרתי זה לא בדיוק עוזר. לאחרונה היתה אצל פרופסור עומר בונה והוא אמר שהבעיה שלה היא פסיכולוגית ולא פסיכיאטרית וצריך ללכת לטיפול, רק שאנחנו בהתלבטות קשה איזה סוג של טיפול צריך למצב של תפקוד אפסי כמעט

מימי 7

משתמש פעיל
מי זה סילבר מעזר מציון? איך מגיעים אליו?
תחייגי למרכזייה ותבקשי שיפנו אותך 03-6144444
הייתי לא מזמן במקום דומה לשלך. מדובר על מומחה גדול בענינים האלו שמפנה ע''פ התאמה אישית למטפלים מעולים.
ככלל כל כדור פסיאכרטי מומלץ בשלוב טפול רגשי.
מדגישה - אין לי נסיון אישי רק דרך המלצות פה בפרוג, בסוף הסתדרנו מכיוון אחר.
אך נסיון בכללי עם היעוץ המבורך מאוד של עזר מציון בכל הקשור לייעוץ רפואי כללי והפניה.
לטובת הבאים תכתבי כאן את ההתרשמות שלך אחרי תקופה. תחום הנפש כ''כ עדין ולא כל מטפל הוא המתאים ביותר להבעיה הספסיפית , עם זה יש לי נסיון) הלוואי וזו הכתובת שרק תעזור מהיום והלאה.

אתי ספגטי

משתמש רשום
אז ככה: התקשרתי לעזר מציון ושאלתי על אדם בשם סילבר שיפנה לטיפול והם הביאו לי את המספר של אלחנן סילבר שזה בעצם הבן של יהודה סילבר שהיה מטפל בזה בעבר ועכשיו הבן שלו מתעסק עם זה. מישהוא יודע להגיד לי אם הוא מומחה כמו אביו?

י.י.י.

משתמש חדש
הכל התחיל אצלה בגיל 15 אחרי הגירושים של ההורים ומאז היא נוטלת תרופות אך כמו שהבהרתי זה לא בדיוק עוזר. לאחרונה היתה אצל פרופסור עומר בונה והוא אמר שהבעיה שלה היא פסיכולוגית ולא פסיכיאטרית וצריך ללכת לטיפול, רק שאנחנו בהתלבטות קשה איזה סוג של טיפול צריך למצב של תפקוד אפסי כמעט
אני יכול רק להמליץ ממה שאני עברתי
הייתי במצב דומה אחרי גירושים של ההורים - ועוד כמה,
על טיפול בפסיכודרמה
אבל רק שיהיה מישהו מקצועי ולא כל אחד
אני יכול לשלוח למייל שם של מישהו ספציפי שעזר לי מאוד, לא בטוח שזה מתאים לנערה אבל הוא יכול אולי להמליץ על מטפלת טובה

י.י.י.

משתמש חדש
תרפיה עוזר פלא פלאים [ואיני מתכוון תרפיה של פסיכותרפיה]
אלא תרפיה סביבתית!!
יש יהודי יקר בירושלים נשוי ושני ילדים עם רקע של כדורים דיכאון וכו' ולא היה יוצא מהבית עד שאיזה עסקן ארגן לו מנין בליל שבת בזכרון משה שהוא חזן באחד מהמנינים מנחה קבלת שבת ולאחמ"כ יש דרשה ושאלות [הולך שם צחוקים הוא אוהב את זה] ואז מעריב וב"ה הבנאדם מאושר עלי אדמות זה הכוונה לתרפיה
לא מתכוון שעכשיו בכל הבתי כנסת יעלו רק אנשים כאלה :)
אבל העיקרון ברור צומי ולחזק את בטחון העצמי !
אני מאוד מסכים
הדברים האלו הם חיוניים לנפש, אבל יש בהם סכנה לסובבים, לאחראיים -
אם נשבים בזה, ולא ניגשים לטיפול מעמיק ויסודי יותר, כי הרי נראה שהבעיה נפתרה על ידי צומי כזה או אחר
זה חוזר אחרי כמה שנים כבומרנג
מניסיון כואב.
בעיה פסיכולוגית מוזנחת הופכת לבעיה פסיכיטארית, בסופו של דבר אי אפשר לצאת מאירועים כאלו בלי טיפול יסודי ומעמיק.
הלוואי והשם ישלח לה רק טוב ואת הישועה הפרטית שלה.

ליליאן

משתמש סופר מקצוען
שילוב של פסיכיאטריה עם קונגציה יכול להיות משהו במח חס ושלום.

רק כדי לשלול
לבדוק נוירולוגית
ולהיות קשובים לעוד סימנים שיכולים להיות
מוטורים שפתיים קוגניטיבים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה