פסיכיאטר מעורב כבר שנים בסיפור היא נוטלת תרופות אבל אף פעם זה לא מספיק עוזר
אז שתתייעץ עם הפסיכיאטר שיבנה לה תוכנית של כדורים+ הפניה למטפלים מתאימים שיעזרו לה.פסיכיאטר מעורב כבר שנים בסיפור היא נוטלת תרופות אבל אף פעם זה לא מספיק עוזר
תחייגי למרכזייה ותבקשי שיפנו אותך 03-6144444מי זה סילבר מעזר מציון? איך מגיעים אליו?
נכוןאת מתכוונת לסילבר מעזר מציון?
פסיכיאטר מעורב כבר שנים בסיפור היא נוטלת תרופות אבל אף פעם זה לא מספיק עוזר
אני יכול רק להמליץ ממה שאני עברתיהכל התחיל אצלה בגיל 15 אחרי הגירושים של ההורים ומאז היא נוטלת תרופות אך כמו שהבהרתי זה לא בדיוק עוזר. לאחרונה היתה אצל פרופסור עומר בונה והוא אמר שהבעיה שלה היא פסיכולוגית ולא פסיכיאטרית וצריך ללכת לטיפול, רק שאנחנו בהתלבטות קשה איזה סוג של טיפול צריך למצב של תפקוד אפסי כמעט
אני מאוד מסכיםתרפיה עוזר פלא פלאים [ואיני מתכוון תרפיה של פסיכותרפיה]
אלא תרפיה סביבתית!!
יש יהודי יקר בירושלים נשוי ושני ילדים עם רקע של כדורים דיכאון וכו' ולא היה יוצא מהבית עד שאיזה עסקן ארגן לו מנין בליל שבת בזכרון משה שהוא חזן באחד מהמנינים מנחה קבלת שבת ולאחמ"כ יש דרשה ושאלות [הולך שם צחוקים הוא אוהב את זה] ואז מעריב וב"ה הבנאדם מאושר עלי אדמות זה הכוונה לתרפיה
לא מתכוון שעכשיו בכל הבתי כנסת יעלו רק אנשים כאלה
אבל העיקרון ברור צומי ולחזק את בטחון העצמי !
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: