צריך את שנייהם ))
לי יש שיואמי שואב שוטף
השאיבה מצויינת , השטיפה ממש לא- משאיר סימנים
מאד מרוצה- שואב אבק, חול ושערות.
מפעילה כל יום כשהילדים הולכים לישון לסלון ומסדרון.
ולפני שטיפה הוא עובר יסודי על כל הבית.
אבל חולמת גם על הדייסון שישאב לי ב"ה את כל האורז והפתיתים אחרי ארוחת צהריים, ואת כל המגירות והספות שבינתיים השואב הרגיל והישן עושה
איזה דגם שיאומי יש לך?צריך את שנייהם ))
לי יש שיואמי שואב שוטף
השאיבה מצויינת , השטיפה ממש לא- משאיר סימנים
מאד מרוצה- שואב אבק, חול ושערות.
מפעילה כל יום כשהילדים הולכים לישון לסלון ומסדרון.
ולפני שטיפה הוא עובר יסודי על כל הבית.
אבל חולמת גם על הדייסון שישאב לי ב"ה את כל האורז והפתיתים אחרי ארוחת צהריים, ואת כל המגירות והספות שבינתיים השואב הרגיל והישן עושה
האם הוא לא שואב אורז, פתיתים קורנפלקס וכו'
והאם צריך להכין לו רצפה ממש ריקה?
עושה המון רעש, ממש המוןמה לגבי שואב אבק ושוטף "ביסל"?
ממליצות?
איך קוראים לדגם הזה?זה הדגם שיש לי, אני לא מטאטאת לפני שמפעילה, אבל כן מרימה לכלוכים גדולים מהריצפה.
הוא יכול לשאוב פתיתים מהריצפה אבל לא מושלם, ישאיר סימנים.
הוא שואב מצוין:
שערות, אבק, חול
שאיומי רובוטי שואב פיקס אבק וחול, גם מהפינות.אני מחפשת משהו שישאב לי פיקס את האבק והחול גם מהפינות
הבנתי שהאוטומטי לא שואב הכל
הדייסון כן עושה את העבודה עד הסוף?
ואשמח לשמוע מה רמת הרעש שלו?
תודה!
עושה המון רעש, ממש המון
עובד די טוב, עשוי להשאיר סימנים
איזה דגם יש לך?שאיומי רובוטי שואב פיקס אבק וחול, גם מהפינות.
אני נסיתי את הדייסון האלחוטי (השאלתי מהוריי היקרים), והיה לי ממש לא נוח. כבד מידי..תודה! אבל זה נח להחזיק את זה כשמנקים ספות וכו'? לא כבד מדי?
יכולה לתת דגם?לה
אני נסיתי את הדייסון האלחוטי (השאלתי מהוריי היקרים), והיה לי ממש לא נוח. כבד מידי..
לעומתו, הרובוט שואב שוטף של שיאומי, עושה עבודה נהדרת, שואב היטב, ולא מצריך ממני להסתובב איתו, אלא הוא עושה את העבודה בעצמו.
מתקשה להבין את ההשוואה...
המינוס ברובוטי שצריך לסדר היטב את הבית לפני שמשחררים אותו לחופשי (מינוס שהוא פלוס....)
רובורוק s5.יכולה לתת דגם?
של שיאומי?רובורוק s5.
(הדגמים היום מתקדמים יותר).
כן.של שיאומי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: