לייקתי...אני אהרוס לכם, ואולי גם לעצמי, אני מלייק כמעט תמיד, מלייק על ההשקעה ועל האדם שעומד מאחריה, מחילה.
הערות והארות לפעמים אכתוב, לפעמים אחמיא, והרבה בכלל לא אגיב.
בתגובות בדרך כלל הלייק שלי מעיד שהרגשתי משהו, התחברתי, אולי סתם נהנתי מהניסוח. וגם זה לא בטוח...
שוב סליחה
וכאן נשאלת השאלה: כשרוצים להוציא יצירה, האם להתמקד ברמתה, או בדעת הקהל הרחב?
האם להוציא דברים רדודים ובינוניים - רק כי ציבור גדול יאהב את זה? או לא להתפשר על הרמה, אף שיהיו פחות קוראים?
איכות או כמות?
אין בכוונתי לומר, שתמיד הדברים סותרים. ישנם ספרים, שהם גם ברמה גבוהה וגם אהובים על ציבורים נרחבים.
אך פעמים רבות - אין זה כך.
הצלצול עושה משהו לניק המגיב, לא המצולצל.מעניין. הייתי פותחת את הכלל הזה לדיון מחודש.
מצחיק לתת לייק דווקא כשלא מוצא חן.
אם כתבתי משהו, ויש כאלה שמתנגדים לזה, מה הרעיון שיתנו לי לייק? אני ממש לא מעוניינת בלייקים כאלו.
אני מעוניינת לדעת: מסכימים איתי? מוצא חן בעיניכם? לייקים מהסוג הנ''ל גורמים לשיבוש התמונה האמיתית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: