כאן בגלובוס?אני ראיתי,
יותר מפעם אחת,
יותר מאבא אחד.
טוב זה ברורוגם להם לא קרה כלום.
כאן בגלובוס?אני ראיתי,
יותר מפעם אחת,
יותר מאבא אחד.
טוב זה ברורוגם להם לא קרה כלום.
המקרים נצפו בכמה ערים חרדיות בישראל.כאן בגלובוס?
מתבייש בהםהמקרים נצפו בכמה ערים חרדיות בישראל.
מותר להם, גם הם ילדים מגודלים אמנם, אבל ילדיםמתבייש בהם
כנראה מדובר באבות צעירים שהוריהם כבר מהדור החדש ומנעו מהם בילדותם...המקרים נצפו בכמה ערים חרדיות בישראל.
בין סוכריות וטופים לבין עגבניות שרי יש הבדל גדולמכל המגיבות כאן, יש מישהי שבפועל שלחה פעם עם הילדה לגן עגבניות שרי לחלק לילדות ?
אז למה אתן רוצות שדווקא אני אהיה המשונה הראשונה???
הסוכר הוא הכי גרוע מהכל!!!למה צ'יטוס יותר טוב? לא נראה לי שעדיף שכל יומיים הילדים יחזרו עם ממתקים עמוסי נתרן.
וגם עוגיות נתקעות בשיניים, וופלים מלאים בכולסטרול... (או שומן רווי. לא זוכרת מה. העיקר משהו רע...)
בקיצור, אם כבר ממתקים- לא נראה לי שמשנה מה זה.
גם את זה ניסו להכניס אצלנוהגננת של הבת שלי יזמה רעיון חמוד
אמא של שבת מחלקת לחמניות, ל
הסוכר הוא הכי גרוע מהכל!!!
ציטטתי אותך כיון שציינת שאת מכירה הרבה גנים שבימי הולדת יש רק פירות וירקות.ציטטת אותי, אבל לא זכור לי שהתבטאתי כך...
לא התכוונתי להיכנס לדיון האם זה נכון וטוב או לא.אמנם אינני חושבת שהורות היא סימון וי על ’’הבאתי לילד שלי ממתק אז אני הורה טוב’’ אבל לא אתבטא כך, כולנו אני אדם ומתקשים לפעול עם הראש, הלב והכיבה יחד אני כן מתנגדת ברמת השכל לנתינת ממתק לאות אבא טוב כי אז יש התניה של ממתק=אדם טוב, ומכאן למגוון סיפורי מוגנות הדרך לא ארוכה, אבל הלב והכיבה שלנו רגילים שסוכריה זה טוב ומשמח וגם אנחנו מתפנקות על משהו מתוק ופעמים רבות ממשיכות את המסורת.
אני אישית כן בעד.אצלי בבית דווקא אין במבה, אני נגד בוטנים ובכלל הדביקיות שלהן לשיניים,
איזו מתוקה!מתוך כל ילדי שמבסוטים משומר וגזר, יש אחת שונה מכולם (מה יהיה? אני עושה לה בעיות בשידוכים...) שקמה ובאה למטבח-אימוש, אולי תביאי לי משהו מתוק על הבוקר?
ואצלה דווקא נורא מפריע לי שבגן על כל שטות מביאים סוכריה-כי בבית היא עושה תנאים של-אאסוף הכל ואקבל 2 סוכריות? וכן, יש לה נטיה ברורה לאכילה רגשית, ובשכל אני יודעת שצריך לעשות תהליך מניעה, אבל בלב... קונה לה מידי פעם סוכריה, אין על הניצוץ הזה בעיניים שלה...
אז אני בעד או נגד? ומי זה אני? השכל או הרגש? נגררתי לדיון פילוסופי...
יפה. אבל בני התשעים של היום הם בוגרי תקופת הצנע.תוחלת חיים יותר ארוכה מהדור הקודם ומתקופת הצנע...
תוחלת כן, השאלה איכותם.מה שמעניין זה שבדור שלנו, כן כן ההוא עם כל הסוכריות והטופים וזיהום האוויר
יש תוחלת חיים יותר ארוכה מהדור הקודם ומתקופת הצנע...
לא שאני בעד כל השטויות האלו,
אבל זה חלק בלתי נפרד מההתפתחות אצל הילדים!!
ובעצם גם חלק מההתפתחות של ההורים זה להתייעץ איך למגר את זה
אז אפשר להמשיך להתדיין.....
ז"א אם אתם רוצים להתפתח
בלת"קאז למה הבת שלי מקבלת בגן מידי פעם?
פרסים, ילדים משוגעים על זהאיזה חלופה יש לך להציע?
וכשקוראים ספרים אחריםמחילה על הבוטות, אך זו אכזריות!
הייתי מציעה לך לקרוא את הספר "חיים בריאים כהלכה", ותביני שצריך להעיף את כל הסוכריות הללו לצמיתות!
ולא, זה לא בל תשחית...
כל מילה!!!וכשקוראים ספרים אחרים
מעיפים לפח את כל הירקות והפירות
שגודלו עם חומרי ריסוס
(או יותר גרוע בהנדסה גנטית)
ואת החלב שמלא חומרים לא בריאים
(זרחן, פוספטים, וכו' - לטענתם כמובן)
ולא נדבר על בשר ועוף חלילה המלאים זריקות ופיטום לא טבעי
והדגים רחמנא ליצלן ששוחים בים המזוהם בנפט ושפכים
או שגודלו בבריכות מלאכותיות בצפיפות וללא תנאים בסיסיים
וגם כשנגיע לאורגני הרי העשב בעצמו שאכלו הפרות גודל בעזרת דישון כימי
בקיצור נשארים לחיות מהאויר
ואז כמובן קוראים ספר שלישי
שזועק מרה על המחסור
בויטמינים מינרלים וסידן
חלבונים חומצות אמינו ואבני בנין
החסכים העצומים שמועברים גם לדורות הבאים
שיגדלו עם נקודות פתיחה נמוכות
וחוזר חלילה
עדיף לקחת כל גישה בערבון מוגבל
לקחת ממנה את העיקרון שלא להגזים לכיוון השני
לא להקצין לשום צד
ולהשאר ממוצעים
ליהנות (במידה) מהאוכל שה' זימן לדורנו
כפי מה שראה בחכמתו שמתאים להתפתחותנו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: