דיון: האם כדאי לעבור לנתיב?

trew

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
אני ממליץ על נתיב
מה שבטוח זה שיש לך אינטרנט מהיר (ברימון יש הרבה פאשלות) והם יודעים מה כן ומה לא (רימון למשל חוסם לי גם שורות קוד שהוא לא יודע מה הם, CSS לשואלים)
ואין כזה דבר שחוסמים אותך לגמרי
החסימה תמיד תהיה אפשרית לדילוג וזה לא משנה אם יש לך קו מאושר (עיין ערך פורוקסי, SSH) או לא (עיין ערך לינוקס)

כספית

משתמש רשום
בבית ספר של הבת שלי היו צריכים לחתום השבוע שאין אינטרנט.. בעלי כתב שיש לנו אינטרנט לצרכי פרנסה, וקיבל תשובה שהכי מהודר זה אתרוג.
גילוי נאות, אני חסידה וילדתי נרשמה לבית ספר חסידי (בעלי הולך בכובע סאמעט..).

יוד

משתמש רשום
האם יש הכשר ל"אתרוג"?
אני לא חסיד גור, (ואני מנוי המבשר...) אבל כשאמרו שבגור אומרים ש"נתיב" הכי טוב, בדברים האלה אני סומך עליהם!!!

מעצב(ן)

משתמש רשום
אני מתפלא שנתיב, שגובים 26 ש"ח בחודש על חסימה (עובדים קשה כל החודש לחסום לי), ועוד 4 ש"ח (!) על כל אתר פשוט (כמו: מודיעין דן) שאני צריך, ויש להם כמה אלפי מנויים, לא יכולים לשלם פה על פרסום נורמלי עם באנר, וצריכים ליחצ"ן את עצמם באשכולות פרסומיים...

שי דרומי

משתמש צעיר
נכתב ע"י מעצב(ן);414248:
אני מתפלא שנתיב, שגובים 26 ש"ח בחודש על חסימה (עובדים קשה כל החודש לחסום לי), ועוד 4 ש"ח (!) על כל אתר פשוט (כמו: מודיעין דן) שאני צריך, ויש להם כמה אלפי מנויים, לא יכולים לשלם פה על פרסום נורמלי עם באנר, וצריכים ליחצ"ן את עצמם באשכולות פרסומיים...
רדוד...
מדהים אותי כל פעם מחדש כמו מזוכיזם יש אצלנו...

prog

מנהל ראשי
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
עיצוב ואדריכלות פנים
מעצבן, להערכתי האשכול הזה לא נפתח כאן בשביל יחצנו"ת ופרסום. נקודה.
אני גם לא מבין מה כואב לך ב 26 שקל.. זה עדיין מחיר סביר תמורת השירות.

חיים

נכתב ע"י מעצב(ן);414248:
אני מתפלא שנתיב, שגובים 26 ש"ח בחודש על חסימה (עובדים קשה כל החודש לחסום לי), ועוד 4 ש"ח (!) על כל אתר פשוט (כמו: מודיעין דן) שאני צריך, ויש להם כמה אלפי מנויים, לא יכולים לשלם פה על פרסום נורמלי עם באנר,
וצריכים ליחצ"ן את עצמם באשכולות פרסומיים...

מעצב(ן)

משתמש רשום
רדוד???
למה רדוד??

אולי רדוד שמנצלים את זה שהם היחידים (בינתיים!!) שיש להם הכשר? על מה בדיוק אני משלם 26 ש"ח לחודש??? על התוכנה? כבר שילמתי על זה 190 ש"ח כשהתחברתי. אז על מה בדיוק אני משלם עוד 26 ש"ח בחודש אם לא על זה שיפתחו לי אתר כשאצטרך???
זה עולה להם להחזיק אנשי שירות. הבנתי. בבזק בינלאומי גם נותנים לי שירות 24 שעות פלוס רוחב פס בפחות כסף. על מה בדיוק 26 ש"ח?
ומה הם עונים לי? תעבור למסלול עסקי ואז יהיה לך 10 אתרים חינם בחודש! פששש!!! 36 ש"ח בחודש כדי שיפתחו לי 10 אתרים! באמת שירות מכל הלב!

באתרוג, אתה מקבל חסימה אמיתית שאי אפשר לפרוץ אותה בקלי קלות, וכשפותחים שם את האתר של מודיעין דן למשל, פותחים אותו לכולם ולא רק לזה שביקש כדי שיוכלו להרויח מכולם, ואתה משלם הרבה פחות ומקבל הרבה יותר!

כשאתרוג יקבלו הכשר מהודר, אז פתאום נתיב ייזכרו להוריד מחירים, אבל אז זה כבר יהיה מאוחר מידי...
כשבזק בינלאומי הורידו את המחירים של השיחות הבינלאומיות, אחרי שנים של עושק, הציבור נתן להם בעיטה.

שי דרומי

משתמש צעיר
נכתב ע"י מעצב(ן);414264:
רדוד???
למה רדוד??

אולי רדוד שמנצלים את זה שהם היחידים (בינתיים!!) שיש להם הכשר? על מה בדיוק אני משלם 26 ש"ח לחודש??? על התוכנה? כבר שילמתי על זה 190 ש"ח כשהתחברתי. אז על מה בדיוק אני משלם עוד 26 ש"ח בחודש אם לא על זה שיפתחו לי אתר כשאצטרך???
זה עולה להם להחזיק אנשי שירות. הבנתי. בבזק בינלאומי גם נותנים לי שירות 24 שעות פלוס רוחב פס בפחות כסף. על מה בדיוק 26 ש"ח?
ומה הם עונים לי? תעבור למסלול עסקי ואז יהיה לך 10 אתרים חינם בחודש! פששש!!! 36 ש"ח בחודש כדי שיפתחו לי 10 אתרים! באמת שירות מכל הלב!

באתרוג, אתה מקבל חסימה אמיתית שאי אפשר לפרוץ אותה בקלי קלות, וכשפותחים שם את האתר של מודיעין דן למשל, פותחים אותו לכולם ולא רק לזה שביקש כדי שיוכלו להרויח מכולם, ואתה משלם הרבה פחות ומקבל הרבה יותר!

כשאתרוג יקבלו הכשר מהודר, אז פתאום נתיב ייזכרו להוריד מחירים, אבל אז זה כבר יהיה מאוחר מידי...
כשבזק בינלאומי הורידו את המחירים של השיחות הבינלאומיות, אחרי שנים של עושק, הציבור נתן להם בעיטה.
האמת שיש לי חשק לענות, אבל לא אעשה זאת מכמה סיבות.
א: כדי לא לתת לעוד כמה נאיביים פה סימוכין שזה אשכול פרסומי.
ב: כי זה לא בסמכותי. אינני דובר חברת נתיב.
ג: כיון שאחטא ב'כשם שמצווה לומר דבר הנשמע, מצווה שלא לומר... וכו'
ד: כי אינני מוסמך לפסיכותרפיה...

s_h

נתיב טכנולוגיות
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
כבר עניתי על זה בעבר אבל בגלל שחבל להתעצבן אני אענה לך בסבלנות שוב.
הוספת אתרים הוא דבר שכרוך בתשלום לא בשביל שיהיה מאיפה להרויח אלא כדי שיוכלו בפועל להוסיף לך את האתר.
הוספת אתרים נעשית על ידי אדם. מישהו יושב ובודק את האתר ומוודא שהוא נקי ומנקה ממנו את מה שלא צריך להראות. וכמו כן בודק שתוכל להגיע לחלקיו השונים של האתר. ושוב אני מדגיש את כל זה עושה בן אדם (או בת אדם לצורך העניין) שלצערינו לא מוכן לעשות את העבודה בהתנדבות. בדיקת אתר לוקחת כ 10 דקות במקרה שהאתר לא מורכב במיוחד. עכשיו צא וחשב במידה שאותו אדם מקבל שכר מינימום (וזה לא המצב) כמה העלות של הוספת אתר וכמה אנחנו דורשים עליו.
אם החשבון מורכב עבורך. 4X6=24 שכר המינימום היום הוא כמעט 22 ש"ח. מעבר לכך יש שרתים שיש לתחזק עבור העבודה השוטפת. יש משרד שצריך לתפעל. וכו'. המחיר שאתה משלם הוא לא הרבה מעבר לעלות שעולה לחברה ללקוח.
ואם כבר הזכרת את בזק בינלאומי. להם אתה משלם עבור שירות שמצידם ההשקעה עליו היא מינימלית לחלוטין. אך ורק לדאוג שהשרת שדרכו תגלוש יעבוד ללא תקלות.
אנחנו לא מנצלים שום מצב מיוחד של הכשר או כל דבר דומה שהזכרת.

בתקווה להבנה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה