תודה
@שאול יצחק על שיתוף הפעולה.
מקלדת הקיצורים: (שכחתי לכתוב פעם קודמת =_=)
התרשמות ראשונית זה ממש יופי של דבר. כפי שוואקום טוענים: זה מתמגנט נהדר לשני הצדדים, עיגול ה"מגע" ששם מרגיש נוח ואינטואטיבי. אבל לוקח זמן לאמן את המוח לשתוק ולתת לשרירים לזכור את כל הקיצורים. יש לי הרגשה שלוקח יום-יומיים להתרגל לזה, לכן מפאת קוצר זמן התעלמתי מזה והמשכתי להשתמש במקלדת הרגילה.
תצוגה:
שמעתי שהרבה שעוברים ממסך מבריק למט מרגישים כמוני.
המסך אמור להיות מט כדי להפחית השתקפויות של אור במסך. בפועל הרגשתי שהוא מפזר את ההשתקפויות על פני שטח גדול יותר:
1. הניגודיות
לשם הבהרה: אני רגילה לעבוד במקום מואר באור שמש משתי חלונות גדולים.
המקום היה
אפלולי בצורה ניכרת ממה שאני רגילה. לא הדלקתי את האור. החלונות היו קטנים ומכוסים. ועדיין לא ראיתי את המסך בבהירות אליו אני רגילה. התקשיתי לראות את הציור, הייתי צריכה להתאמץ כדי לראות את הפרטים.
ניתן להסביר זאת בעובדה שהחלונות היו ממוקמים בקיר שמול המסך, כך שמקרה כזה הפיתרונות האפשריים:
1. להטות את המסך בזוית פחות שטוחה. לצערי אני נמוכה מכדי לעשות את זה בנתונים הקיימים בסטודיו זה.
2. להפנות אותו מהחלונות. זה לא היה הסטודיו שלי, כך שלא יכולתי להפעיל פיתרון זה.
בסופו של דבר העובדה היא: היו השתקפיות שהפריעו למהלך העבודה, ולא היה מספיק ניגודיות כדי להתגבר על זה.
2. הצבעים
אני לא מרגישה מספיק מקצועית כדי להביע את דעתי על התצוגה מניסיון אישי. אם נתעלם מבעית הניגודיות, היה נראה לי שהצבעים משביעי רצון. אז לשם רפרנס להבא לאלו שמתעניינים לקנות כל מסך:
אני סומכת על וואקום מבחינה מקצועית. אם הם אומרים שהתצוגה היא רק 97% הם מתכוונים לזה. לצורך הסבר למה חשוב שהמסך יוכל להציג כמה שיותר אחוזים מ
הגמוט של אדובי יש צורך להבין תאוריית צבע ומודלים שונים של הגדרת צבעים, ותצוגת צבעים במסך, שניהם נושאים רחבים כל כך שאני לא יודעת מאיפה להתחיל להביא לכם קישורים. ,תתחילו מהקישור הנ"ל ונראה לאן תגיעו.
מבחינתי: אם יש מסך אפילו עם אחוז אחד יותר של יכולת תצוגת צבעים - זה מטה את המשקל באופן ניכר ביותר לטובתו.
3. הרזולוציה
היה נדמה לי שהיא מעט יותר טובה מרזולוצית הHD של המסך הקטן שלי. כפי שציינתי קודם - ככל שמסך גדול יותר הוא דורש רזולוציה מרובה יותר כדי להיות חד.
אילו
הPPI של המסך היה גדול באופן ניכר מהמסך שלי - היה אפשר לחשוב שזה מסך חד במיוחד. אבל זה לא.
תוכלו לראות הבהרה של נושא הרזולוציה בסרטון שצירפתי למ"ל: תתרכזו בהסבר המאוד ברור של PPI ורזולוציה ב6:47
זהו. נותנת לכם להתנפל עלי במשך השבוע הקרוב.