בארץ עושים המון בדיקות גנטיות לכל מיני מטרות (דרך בתי חולים, קופות החולים וכו'),לא קראתי את כל האשכול אבל זה נשמע שטויות
כי בארץ יש איסור חוקי לרצף גנטית
ולכן הבדיקות של מיי הריטג' וכו' לא נמכרות פה
קראתי את ההודעה שלך, ונראה שלא אמרו לך דברים מהפכניים שמותאמים דווקא לגנטיקה שלך,אני כרגע נמצאת בתהליך, מאד נהנית לקח לי קצת זמן להבין את הרעיון,
ומה בדיוק טוב לגוף שלי ,
לדוג' לי יש בעיה עם פירוק פחמימות ,מותר לי לאכול עד כמות מסוימת ביום,
נגמרו לי עייפויות שהיו לי בעבר לאחר האוכל (זה לא שאני לא עיפה בכלל אבל ברמה נורמלית ולא נפילות שאת לא מסוגלת לתפקד)
ואני יכולה לאכול שניצלים מטוגנים ואפילו צפסים ,
ואין לי יום בלי שוקולד אחרי הארוחת בוקר(כמובן שכמות מאוזנת )
ואני יורדת במשקל יפה לדוג' בשבוע של פסח ירדתי קילו
ולא אכלתי בצמצום אבל למדתי לדעת במה אני צריכה להפחית ומה טוב לי לאכול,
אני גם מאד חששתי לפני התהליך ,וב"ה אני מאד מרוצה.
הלווי הטלפוני שלהם מאד מוצלח
האמת שבעלי לא האמין בזה בהתחלה ועכשיו הוא גם שוקל לעשות את הבדיקה הזו
ברורבארץ עושים המון בדיקות גנטיות לכל מיני מטרות (דרך בתי חולים, קופות החולים וכו'),
ממתי יש איסור כזה?
אני כרגע נמצאת בתהליך, מאד נהנית לקח לי קצת זמן להבין את הרעיון,
ומה בדיוק טוב לגוף שלי ,
לדוג' לי יש בעיה עם פירוק פחמימות ,מותר לי לאכול עד כמות מסוימת ביום,
נגמרו לי עייפויות שהיו לי בעבר לאחר האוכל (זה לא שאני לא עיפה בכלל אבל ברמה נורמלית ולא נפילות שאת לא מסוגלת לתפקד)
ואני יכולה לאכול שניצלים מטוגנים ואפילו צפסים ,
ואין לי יום בלי שוקולד אחרי הארוחת בוקר(כמובן שכמות מאוזנת )
ואני יורדת במשקל יפה לדוג' בשבוע של פסח ירדתי קילו
ולא אכלתי בצמצום אבל למדתי לדעת במה אני צריכה להפחית ומה טוב לי לאכול,
אני גם מאד חששתי לפני התהליך ,וב"ה אני מאד מרוצה.
הלווי הטלפוני שלהם מאד מוצלח
האמת שבעלי לא האמין בזה בהתחלה ועכשיו הוא גם שוקל לעשות את הבדיקה הזו
את מתכוונת לשיחת טלפון אחד על אחד באופן קבוע? או לשיחות זום קבוצתיות או התכתבות בווטצאפ דווקא?הלווי הטלפוני שלהם מאד מוצלח
אני מדברת על הבדיקה של MYGENESאת מתכוונת לשיחת טלפון אחד על אחד באופן קבוע? או לשיחות זום קבוצתיות או התכתבות בווטצאפ דווקא?
כמו"כ אשמח לשמוע כמה זמן את בתהליך,
ואם זה בסדר לשאול- אז כמה אחוז ממשקל גוף כבר הורדת?
כשבן אדם עושה דיאטה רגילה בכל אופן אני ,קראתי את ההודעה שלך, ונראה שלא אמרו לך דברים מהפכניים שמותאמים דווקא לגנטיקה שלך,
הורידו לך את כמות הפחממות- שזה כולם יודעים,
שניצלים- זה בעיקר חלבון, אז רק פחות שמו את הדגש על מטוגן.
אבל לא אמרו לך משהו מהפכני כמו למשל שירק מסויים שנחשב בריא לא טוב לך בגלל הגנטיקה שלך, או שאת יכולה לצרוך סוכר לבן בכמות גדולה כי לגנטיקה שלך זה לא מזיק.
כך שנראה שפחות יש עניין בבדיקה הגנטית, זה יותר הליווי של הדיאטה.
אמרת שהורדת פחמימות, לא הבנתי איך את אוכלת כריות? וגם צ'יפס זה מלא פחמימות, וגם איך הורדת בפסח חייבים לאכול מצות ובליל הסדר זה המון מצות ומיץ ענבים.כשבן אדם עושה דיאטה רגילה בכל אופן אני ,
הוא לא אוכל שניצלים מטוגנים כי זה נקרא משמין והוא לא אוכל שוקולד כי זה משמין והוא לא אוכל כריות עם חלב כי זה משמין,
כאן מקבלים בדיוק הבנה מה בדיוק טוב לגוף שלך נכון שפחמימות לא טוב לגוף ואת זה כולם יודעים ,
אבל מענין שעד היום כשעשיתי דיאטות הייתי הרבה מתאפקת מדברים ורבה עם עצמי על סוגי מאכלים שאני רוצה ולא יכולה כמו סוכריות ומתוקים והיום ב"ה אחרי תהליך ש כ3 חודשים אין לי מלחמה בכלל מול הדברים האלו אני לא מרגישה שאני בדיאטה אני פשוט למדתי להבין באמת מה טוב לי והגוף כבר לא מבקש את הדברים האחרים ,
ונכון שהשיחות גם מאד עוזרות מאד מחדדות לי הרבה נקודות,
אולי לא כולם מצליחים עם הבדיקה וצריך באמת להיות מאד עקביים למה שהם אומרים ומכוונים ,ולמה שהדוח הגנטי מראה, אני ב"ה מאד מאד מרוצה לא רק כלפי ירידה במשקל
ממש לא הורדתי פחמימות לגמרי ,הורדתי בכמות למדתי איזה כמות טובה לי כן ואם אני אוכלת ארוחה של סלט עם חלבון ואני רוצה כריות אני אפחית מהלחם והוסיף בסוף הארוחה את הכריות עם החלב בכמות שבסדר לי ,אמרת שהורדת פחמימות, לא הבנתי איך את אוכלת כריות? וגם צ'יפס זה מלא פחמימות, וגם איך הורדת בפסח חייבים לאכול מצות ובליל הסדר זה המון מצות ומיץ ענבים.
השאלה אם ההנחיות פחות או יותר זהות לכולם,ממש לא הורדתי פחמימות לגמרי ,הורדתי בכמות למדתי איזה כמות טובה לי כן ואם אני אוכלת ארוחה של סלט עם חלבון ואני רוצה כריות אני אפחית מהלחם והוסיף בסוף הארוחה את הכריות עם החלב בכמות שבסדר לי ,
ושוב אני מדגישה שלקח לי זמן להכנס לתהליך בצורה הנכונה ועדין אני לומדת עוד דברים חדשים שיעזרו לי בתהליך מהזומים ומהשיחות ,,
בפסח אכלתי מצות כוסמין עגולות בערך כחצי מצה לארוחה לפעמים יותר כי כן הרגשתי צורך ובאמת עם המיץ ענבים היה לי מאד קשה ,זה הפיל עלי תחושת עיפות ,מה יש דברים שאין ברירה וצריך לאכול/לשתות ואם בסך הכללי שומרים אז בסוף הגוף מאזן את הדברים האלו,
ולגבי הציפס אז באמת אני לא אוכלת כל יום כי אני רוצה דברים יותר בריאים ,אבל אם אני מכינה לילדים וגם מתחשק לי אני אוכל סלט טוב שניצל ואפילו 2 וגם ציפס כמנת פחמימה שמותר לי בארוחה לי זה בסדר, אולי תיהיה משהי שתפו"א לא טוב לה.
בתאוריה זה כך, במציאות נראה שלכולם הם אומרים רק להוריד פחממות, בעיקר פחממות ריקות,זה יכול להיות למשל דג סלמון, קישואים ותות שדה - לאו דווקא דברים משמינים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: