כאילו להרים את הכיריים?אצלנו אחרי ניקיון פסח (ובעצם אחרי כל ניקיון) נהיה E9 ולא מסתדר אפילו אחרי חודש רק ע"י יבוש יסודי חמש דקות מכל הצדדים פנימה עם פן.
זה קרה אחרי ששפכתי מים
בחיים זה לא קרה לי
כאילו להרים את הכיריים?אצלנו אחרי ניקיון פסח (ובעצם אחרי כל ניקיון) נהיה E9 ולא מסתדר אפילו אחרי חודש רק ע"י יבוש יסודי חמש דקות מכל הצדדים פנימה עם פן.
עדיין לא עובדכן! ולנגב את כל הרטיבות מכל הכיוונים.
להוציא את השקע ולתת להם לנוח לפחות לילה.
בבוקר להכניס חזרה ולראות אם עובד.
אני חושבת שהכיריים אמורות להיות אטומות עם גומיה ולא אמור להכנס מים פנימה. נראה לי שאחרי כמה שנים שהרמנו אותם בעזרת סכין חדה, הגומיה נשחקה וכעת נכנסים מים (שעלולים לארוז את הארונות מתחת)
מישהו יודע איך אפשר לאטום חזרה?
טכנאי יעלה לי כסףאני עם אותה בעיה.
הבאתי טכנאי שבדק את הלוח מבפנים שלא ניזוק והכל ב"ה תקין.
וזה רק עניין של זמן לחכות שזה יתייבש לגמרי מבפנים.
ממליצה לך לקרוא לטכנאי לוודא שזה באמת רק המים לנסות לייבש עם פן מכל הכיוונים ולנו הטכנאי המליץ להוציא את האינדוקציה ולשים שעתיים בשמש
מן הסתם...טכנאי יעלה לי כסף
עובדעדיין?
הבנתי ש @אריאאל מבין בזה...
קרה לי אותו דבר עכשיו ערב שבת ואשמח בדחיפות לעצה טובה יש לי אינדוקציה מדגםעובד
דחוף עכשיו ערב שבת ואשמח בדחיפות לעצה טובה יש לי אינדוקציה מדגםעדיין?
הבנתי ש @אריאאל מבין בזה...
סופר 7 זה דבק סיליקוןומה עושים כשרוצים להחליף כיריים? לדוג' בפסח או כשמתקלקל?
E9 זה אכן תקלה כי נרטב ממים
פעם ראשונה שקרה לנו אחרי שימוש של מעל 4 שנים ונכנס לי תמיד המון מים
מה שאחותי עושה כבר שנים מדביקה את הכיריים לשיש באמצעות דבק סופר 7 ואז יש חסימה הרמטית ממים לכירה ולארונות
סך הכל מרוצה מאד מאד
יש אחריות?אכן קראתי לטכנאי מוסמך מהחברה והוא אמר לי שקוד תקלה E9 מראה כי נכנס מים למנוע האינדוקציה , וזה נזק בלתי הפיך , וא"א לתקנו כי זה נהיה חתיחת קורוזיה , ואין ברירה רק לקנות חדש ...
רציתי לשאול כמה שנים כבר אחותך משתמשת עם העצה הזו מאוד מעניין ?
ואם אתה יכול לצרף תמונה - או להסביר איך הוא בדיוק הוא הדביקה את זה אשמח מאוד ?
בכל מקרה לא היה לי בכלל אחריות - כי כבר עבר שנתיים מהרכישה , אבל בכל מקרה אחריות לא כוללת רטיבות /קורוזיה.יש אחריות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: