בשרי דחוף שניצל בצ'ילי

וילה בצפת

משתמש פעיל
הרבה פעמים אנחנו אוכלים במסעדות שניצל בצ'ילי ואף פעם לא מצליחים להכין כי הצילי נדבר ונפרד מהשניצל מישהו יש לו רעיון איך עושים את זה
דחוף דחוף דחוף
זה ממש קריטי
רק מניסיון שניצל שיצא טעים ברוטב צ'ילי
 

סוסה כתומה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש כמה סוגים
יש שניצל שבביצה שמים צ'ילי סילאן ורוטב סויה ומטגנים כרגיל(בשניצלים הקנויים שמים קמח במקום פרורי לחם)
יש שניצל שכשמוציאים אותו כשהוא חם שופכים עליו צ'ילי מלמעלה
יש שניצלים שמכינים בתנור (עם שמן במקום ביצה) הופכים באמצע לצד השני ושופכים צ'ילי ממשיכים לאפות עד שמוכן

יש עוד כמה שאני לא זוכרת עכשיו אלו העיקריים
מקווה שעזרתי
 

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
קודם כל מתבלים את השניצלים בצ'לי, נותנים לו שעה לספוג טעמים,
אח"כ לתוך הביצה, מצפים ומטגנים.
יוצא טעייםםםםםםם
 

שווה שווה

משתמש פעיל
יש רביכה כזו
על בסיס קמח מים סודה לשתיה ושמן מלח
טובלים ומטגנים
מחממים צילי ומכניסים את השניצלים לבישול קצרצר
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קנ

א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ:
נקרא  1  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה