מעבר לזה שזה צריך טיפול עזרה ראשונה של הדבקה וכו' ( שזה אני מאמינה שהבנת לבד)מה עושים דבר ראשון?
ומה דבר שני?
איפה יש כזה דבר בירושלים?מיון פה ולסת
ראשית, נותנים למקום להרגע.
מזמינים תור למרפאת שיניים. בעבר טופלו מקרים אלו במרפאות שבהסדר עם ביטוח תלמידים .
היום הטיפול הועבר למרפאות של הקופה.
הנוהל המקובל הוא צילום השן ושליחת בקשה להנהלת הקופה לאישור הטיפול. (השלמה של שן ולא הדבקה של החלק השבור)
אני מבינה מההודעות שהטיפול לא דחוף.
וזה לא תלמיד, זה אדם בוגר. יש ביטוח גם על זה?
בשבוע שעבר רציתי להשלים שן לבני דרך הביטוח ואמרו לי כנ"ל, שכבר אין הסדר כיום.עכשיו אמרו לי שאין הסדר וכל אחד יכול לעשות זאת בקופה שלו
התקשרתי למאוחדת ואמרו שזה עולה בסביבות 400 ש"ח האם בכל הקופות זה עולה כך?
לאו דווקא בבית הספר או בחזור מבית הספר למיטב ידיעתי.רק מצינת לתשומת ליבך שאם זה נישבר בבית ספר או בחזור מהבית ספר
הביטוח של הבית ספר אמור לשלם על זה,
אז זה קשור לבית ספר כי זה ניקרא ברשותו ,לאו דווקא בבית הספר או בחזור מבית הספר למיטב ידיעתי.
דבר ראשון זה לא בית הספר אלא הביטוח.אז זה קשור לבית ספר כי זה ניקרא ברשותו ,
אבל אח"כ למה שהוא יהיה צריך לשלם על זה???
כן, ברור, התכוונתי לביטוח של הבית ספר.דבר ראשון זה לא בית הספר אלא הביטוח.
יפה את זה לא ידעתי,ונראה לי ששמעתי שלא אכפת לביטוח לשלם את זה כל עוד לא מדובר בתאונת דרכים.
אם היית מקבלת את סכומי הכסף שהם מקבלים כל חודש כדמי ביטוח, גם לך לא היה אכפת לעשות מחוות כאלו...אולי יפה מצידם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: